Big news

miiajohanna

Mun sydän pakahtuu onnesta! Olen tätänykyä 31-vuotias ja kihloissa (!!!) maailman ihanimman miehen kanssa. En käsitä tätä todeksi. Mikä päivä! Ja mikä eilisilta! Mun elämään on siunaantunut niin paljon hyviä ihmisiä ja hyvyyttä kaiken sen tumman, varjoisan puolen rinnalle, että olen aivan sanaton. Tuijotan tätä sormusta kyynelsilmin epätodellisin fiiliksin. Tää on melkein samanlainen kuin Beyoncella. Kiitän myös teitä onnitteluista, välittämisestä, myötäelämisestä, rakkaudesta. Vilpitön ja sydämellinen KIITOS! Kiitos, kiitos, kiitos. I love you all!

Kommentit

AnLottanen

️ Olet kaiken tuon onnen arvoinen!
Sydänlämpimästi onnea!

miiajohanna
miiajohanna

Ihana kiitos! Sinne samalla tavalla toivon kaikkea kaunista ja hyvää!

in medias res

OIJOIJOIJOI MIIA!! Rutkasti onnea ja henkinen isohali täältä! Upeaa lukea tällaisia uutisia :) Mistä tuo sormuksesi muuten koostuu? Olen kiinnostunut jalometalleista :)

miiajohanna
miiajohanna

Vastasinkin sormuksen tiedot vähän turhan yksityiskohtaisesti tänne, mutta oman yksityisyyteni kannalta poistin kommentin jälkikäteen <3 

Vierailija (Ei varmistettu)

ONNEA koko sydämeni pohjasta! Olen niin äärettömän iloinen sun puolesta :') Olet ansainnut kaiken ihanuuden elämään!

miiajohanna
miiajohanna

Kuinka kauniisti sanottu - KIITOS! Kyllä tän kaiken vaikean jälkeen on ihanaa, että hyviäkin asioita tapahtuu, olen iloinen, että muut myötäelävät onnessani.

Vierailija (Ei varmistettu)

Olet kaiken tuon rakkauden ansainnut. Onnea. Sormus on kerrassaan upea!

miiajohanna
miiajohanna

Voi kiitos!! Ja eikö olekin, se on aivan täydellinen!

Sanon vaan (Ei varmistettu)

Onnea kihlauksesta! Minuakin kiinnostaa kuulla sormuksesta lisää? Mikä kivi keskellä on? Timantti se ei kuitenkaan taida olla...

miiajohanna
miiajohanna

Kiitos onnitteluista! 

Ja juu, kyllä siinä keskellä ihan timantti on :) En vaan halua täällä kertoa sormuksesta sen enempiä tietoja täällä julkisesti tai laittaa aitoustodistusta kaikkien nähtäville. Asia kuitenkaan ei sen suuremmin kuulu kenellekään :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kateellisten panettelua.

miiajohanna
miiajohanna

Kenties...? No, sitä mahtuu tähän maailmaan.

Jewels Co (Ei varmistettu)

Vaikkei kuvanlaatu ole paras mahdollinen, näkee tyhmäkin että tuo on timantti. Lasin, zirkonin tai muun "helyn" erottaisi jo kauempaakin katsottuna. Avainsanat taitekerroin sekä dispersio.

miiajohanna
miiajohanna

Aivan :) Itsellä ei ehkä olisi tullut noin ammattimaisia vastaväitteitä tuota aiempaa epäilevää kommenttia kohtaan. Heh! Jotenka kiitoksia asiantuntevasta kommentista!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.