Big news

399AE9C5-91D9-4D96-B4A5-79110141820C.jpeg

Mun sydän pakahtuu onnesta! Olen tätänykyä 31-vuotias ja kihloissa (!!!) maailman ihanimman miehen kanssa. En käsitä tätä todeksi. Mikä päivä! Ja mikä eilisilta! Mun elämään on siunaantunut niin paljon hyviä ihmisiä ja hyvyyttä kaiken sen tumman, varjoisan puolen rinnalle, että olen aivan sanaton. Tuijotan tätä sormusta kyynelsilmin epätodellisin fiiliksin. Tää on melkein samanlainen kuin Beyoncella. Kiitän myös teitä onnitteluista, välittämisestä, myötäelämisestä, rakkaudesta. Vilpitön ja sydämellinen KIITOS! Kiitos, kiitos, kiitos. I love you all!

suhteet rakkaus ystavat-ja-perhe ajattelin-tanaan
Kommentit (14)
 1. Onnea kihlauksesta! Minuakin kiinnostaa kuulla sormuksesta lisää? Mikä kivi keskellä on? Timantti se ei kuitenkaan taida olla…

  1. Kiitos onnitteluista! 

   Ja juu, kyllä siinä keskellä ihan timantti on 🙂 En vaan halua täällä kertoa sormuksesta sen enempiä tietoja täällä julkisesti tai laittaa aitoustodistusta kaikkien nähtäville. Asia kuitenkaan ei sen suuremmin kuulu kenellekään 🙂

  2. Kateellisten panettelua.

   1. Kenties…? No, sitä mahtuu tähän maailmaan.

  3. Vaikkei kuvanlaatu ole paras mahdollinen, näkee tyhmäkin että tuo on timantti. Lasin, zirkonin tai muun ”helyn” erottaisi jo kauempaakin katsottuna. Avainsanat taitekerroin sekä dispersio.

   1. Aivan 🙂 Itsellä ei ehkä olisi tullut noin ammattimaisia vastaväitteitä tuota aiempaa epäilevää kommenttia kohtaan. Heh! Jotenka kiitoksia asiantuntevasta kommentista!

 2. Olet kaiken tuon rakkauden ansainnut. Onnea. Sormus on kerrassaan upea!

  1. Voi kiitos!! Ja eikö olekin, se on aivan täydellinen!

Kommentointi suljettu.