December, be good.

Tämän päivän kortti tarjosi oikein sopivan tekstin;

”Annan positiivisen energian laskeutua ylleni.”

..Ja voi kyllä, se on laskeutunut!

En tiedä onko se tuo uskomaton auringonpaiste, mielekkäät suunnitelmat ja tekemiset, askel kenties eteenpäin toipumisen tiellä vai mikä. Mutta nautin. Ja nautin paljon. Että vähän edes voin tuntea olevani enemmän elossa. Sain myös eilen illalla toivoa ja rauhaa sieluuni juteltua pitkät pätkät Marinan kanssa. Että se pilvi kyllä ympäriltäni vielä haihtuu. Kyllä tää vielä tästä helpottaa! Olen kuunnellut koko aamun Usheria, Alicia Keysiä, Beyoncea ja vaikka ja tanssahdellut ympäri kotia. Ihanaa. Ja juonut vähän liikaa kahvia, koska viime yönä joku kumma valvotti mua. Ehkä hiukan liian myöhään juotu latte…

Kohta lähden Katan kanssa Muumi -ystävämyynneille ja illalla Pilotsiin kuuntelemaan Ulrika Björkstamin viisauksia; Mielenhallinta muutoksessa on illan teema. ”Elämässä mikään muu ei ole varmempaa kuin jatkuva muutos. Ulrika Björkstam on ratkaisukeskeinen valmentaja, joka antaa työkaluja omien ajatustesi ja tunteidesi hahmottamiseen sekä niiden johtamiseen, jotta voit paremmin keskellä muutosta ja epävarmuutta.”

Rosa pyysi minut mukaan ja menen enemmän kuin mielelläni! Eilen kävin myös kuuntelemassa tunteista luennon Töölön kirjastossa. Se oli tosi mielenkiintoinen! Yritän hyödyntää tätä kaikkea luppoaikaa oman mieleni hoitamiseen ja mielenkiintoisten asioiden tekemiseen. Parhaani mukaan.

Tänään avautuu Krunaan Muumi -kahvila ja Lauttasaareen Hanko Sushi!! Ehkäpä piipahdan niissä molemmissa. Ehkä Kata lähtee seuraksi.

Nyt lähden liikenteeseen. Suukkoja, halauksia ja ihanaa alkanutta joulukuuta! December, please be good (to you and me too!)

december definition.jpg

Kommentit (2)
 1. Hei Miia! blogisi on ihan superihana<3 kovin rehellistä sanaa ja oivalluksia. mulla vastaavanlainen tilanne, tosin astetta kepeämpänä vaiheena mutta kumminkin niin samaistuttavaa 🙂 oon ilonen että kirjottelet tuntemuksia, koska jeesaa meitä välillä pimeän puolen puolella tarpojia. Toivottavasti joulukuu olisi meille kaikille tosiaan hyvä<3

  1. Heippa 🙂

   Ompa ihana kuulla, että tykkäät!! Ja kiitos kun kommentoit 🙂 Tulin siitä iloiseksi.

   Pidetään peukkuja, että tämä kuukausi antaisi parastaan, tai ainakin sinne päin 😉

   Voimia pimeään kauteen sinulle ja muutenkin <3

Kommentointi suljettu.