Paranen

Heippa vaan pitkästä aikaa! Tässä on tullut vahingossa tällainen kuukauden mittainen tauko. Kirjoittamiseen ei ole ollut samanlaista motivaatiota eikä oikein aikaakaan. Olen muuttanut ja se kaikki muuttoon liittyvä härdelli on vienyt pitkälti kaiken ajan. Mutta, nyt muutto on ohi, olen lomalla ja minulla on oikeastaan vaan aikaa. Ja jostain iski himo kirjoittamiseen (tosin en tiedä mitä tästäkään tulee kun yksi pieni poika kärrää ajella leikkiautolla mun ympäri ja kiljuu, ja mun tekee mieli kuunnella uusia hyviä suomalaisia biisejä, joten vähän vaatii keskittymistä tämä nyt…)

Sattuneista syistä viime vuonna en pitänyt lainkaan kesälomaa. Viime vuodelta on siis kertynyt lomat tälle vuodelle ja lomailenkin nyt aika ruhtinaallisesti elokuun loppupuolelle saakka. Palaan töihin takaisin vasta 22.8. Se tuntuu tavallaan aika hassulta, kun olen saanut työnteosta pikkuhiljaa taas otetta. Jäädä lomalle siis. Mutta ansaittu loma se on ja haluan ja toivon, että tämä aika on palautumista, eheytymistä ja voimien keräämistä. Vielä joitakin viikkoja sitten ajattelin, että mitähän iloa ja ”hyötyä” on koko lomasta, kun en yhtään pysty nauttii mistään. Mutta tosiaan asiat on nyt aika lyhyessäkin ajassa kääntyneet paljon parempaan suuntaan. Pian jotain kaksi viikkoa olen voinut aika hyvin. Aika tavallisesti ja ok. Olen ollut läsnä ja tuntenut. Se on upeeta. Olen nauttinut työnteosta, saanut siitäkin valtavasti iloa. Ja mikä parasta on ollut, kun yhtäkkiä huomaa että pystyy ja jaksaa tehdä taas 6-8 h työpäiviä. Ensimmäisiä kertoja olen aidosti ajatellut, että paranen. Ja tuntenut sen. Saanut taas kontaktin itseeni ja kaikkeen ympärilläolevaan. Onhan tää nyt ihan järjettömän siistiä! Nyt viime päivinä olen hiukan dissoillut, mutta tiedän, että se johtuu huonoista yöunista ja ylirasituksesta ylipäänsä. Luonnollista siis. Mut pääasiassa olo on ollu hyvä.

 

Ihania ja kivoja asioita mitä on tapahtunut viime aikoina;

 

– Olen muuttanut aivan ihanaan uuteen kotiin, se on just täydellinen. Viihdyn erinomaisesti. Kaikki on siinä just kohdallaan.

– Jaksanut töissä taas ja saanut siitä ihan mielettömän paljon. Tuntenut itseni taas merkitykselliseksi ja ”uudestisyntyneeksi”.

– Tavannut upeita uusia ihmisiä.

– Jäänyt kesälomalle ja lomanalku onkin ollut paras mahdollinen. -> Ilosaarirock (jonne vielä vuosi sitten luulin, että en pääsisi edes enää), mökkeily parhaassa seurassa ja sieltä tulin Kuopioon veljen perheen luo. Tuo pieni vajaa kolme vuotias poika on kasvanut ihan hulluna! Hän on hurmaava, hauska sekoilija.

– Yksi parhaista ystävistäni sai vauvan eilen illalla.

– Lomaa on jäljellä vaikka kuinka ja vaikka mitä ihanaa on tiedossa, mm. ystävien häät.

 

Nyt vaan nautin. Vaikka oon vähä kipee ja helkkarin väsynyt. Mutta, mä nautin! Kiitos elämälle!

20046378_10155422068191678_467494470000334751_n.jpg

suhteet oma-elama terveys mieli
Kommentit (2)
  1. Heyp!

    Mahtavaa kuulla, että paranemisesi on selkeästi nousujohteista. Antaa meille muillekin hitaasti eheytyville taistelutahtoa 🙂

    Nimimerkillä omalta osaltani varma että festarit on ohi lopullisesti. Mutta jospa ei sittenkään!

    Olet huippu ja onneksi kirjoitat! Mahtavaa loman jatkoa Sinulle toivon ma. 🙂

    1. Voi kiitos! Joo, kaikki on mahdollista. Usko pois! Kaikkea hyvää sinulle sinne myös ja kiitos kun seurailet!

Kommentointi suljettu.