Perjantain autuus

Terveiset sohvannurkasta! Vatsa on ihanasti täynnä ja keitin juuri kupposen kahvia jälkkäriksi. Sopiva hetki kirjoittamiseen siis. Minulla on tänään ylityövapaa, ja tämän päivän jälkeen saan nauttia vapaista vielä kolmen ruhtinaallisen päivän verran. Palaan töihin ensi tiistaina. Ihanan rentouttavaa ja tämä tekee erittäin hyvää ennen loppusyksyn ja alkavan talven (ja lähestyvän joulun) kiireitä.

Kävin aamulla kollegallani kasvohoidossa. Yleensä en juttele hoitojen aikana mitään rentoutumisen maksimoimiseksi, mutta tällä kertaa tuntui hyvältä jutella ja vaihtaa kuulumisia. Karoliina teki ihostani jälleen kirkkaan ja kosteutetun. On se vaan hyvä työssään. Lähdin kasvohoidon jälkeen kävelemään Ullanlinnaan, kävin ostamassa tuoretta lohta ja luomumozzarellaa ja hipsin kotiin. Täydellinen, aurinkoinen päivä ulkoiluun. Tein äsken superhyvän lounassalaatin ja nytpä istun tässä.

Suunnitelmissa olisi mennä illalla testaamaan Hanko Sushin uudistunut menu ja haetaan vähän viiniä. Huomenna mennään ystäviemme Maijan ja Tommin kanssa brunssille, sunnuntaina Kimin äidille syömään (ja ehkä Kiasmaan), maanantaina minulla on pitkästä aikaa kampaaja ja tapaan entistä työkaveriani Johannaa ja hänen pientä poikaansa. Eli, leppoisaa kivaa tekemistä tiedossa, mutta kuitenkin myös väljyyttä, että ehtii puuhastella muutakin. Ajattelin ulkoilla / urheilla, siivota kylppärikaapin ja laittaa kaikki kosmetiikkapurnukat kauniisti (tällä hetkellä hylly on kaikkea muuta kuin kaunis, pikemminkin kaaos), varmaan lueskella, kirjoittaa ja pistää mm. isänpäiväkortin postitusvalmiiksi. Löysin tosi kivan kortin Paper Shopista tänään. Siihen liikkeeseen voi aina luottaa, kun etsii jotain yksilöllistä ja tyylikästä.

Mitä te puuhastelette viikonloppuna?

Oikein hyvää viikonloppua ja pyhäinpäivää teille kaikille, kuullaan taas! Ja jos ette vielä ole käyneet lukemassa Yellowmood -blogissa julkaistua haastatteluani, käykää tekemässä se!

IMG_3397.JPG

Kaivari pistää tänään parastaan.

suhteet oma-elama mieli liikunta
Kommentit (2)
  1. Sun pidennetty viikonloppu kuulostaa niin rentouttavalta! 🙂 Omaan viikonloppuuni kuului muun muassa tänään ystävien ilta viinin ja juuston kera. Tuli kyllä tarpeeseen! Stressaavina aikoina tekee hyvää nähdä ystäviä ja rupatella oikein kunnolla 🙂 Huomenna varmastikin ulkoilua aurinkoisessa säässä poikaystävän kanssa. Ihanaa viikonloppua sulle! 🙂

    1. Voi kiitos paljon! Sinunkin viikonloppusi kuulostaa huikealta. Nautiskele rakkaitesi seurasta ja rentouttavasta sunnuntaista <3

Kommentointi suljettu.