Tänä viikonloppuna

Moikka! Vahingossa pidin melkein parinkymmenen päivän mittaisen blogitauon. Pahoittelut siitä. Ajatusten purkaminen olisi kenties tehnyt ihan hyvää näinä päivinä, mutta minulla ei ole ollut liiemmin ylimääräistä aikaa kirjoittaa, eikä oikein kovin hyvä fiiliskään. Ne asiat, mitä on viime aikoina maailmalla tapahtuneet, ovat saaneet minut täysin pois tolaltaan. Olen todella herkkä ja herkästi ahdistuvainen. Jos jotain mullistavaa, pahaa, ikävää, ja sellaista, joka liippaa läheltä, tapahtuu, se horjuttaa turvallisuudentunnetta. Olen rehellisesti sanoen ollut aika itkuinen ja allapäin. Olenkin nyt päättänyt, etten enää seuraa juurikaan uutisia ja koetan keskittyä omaan hyvinvointiin. Ja se on onnistunut tältäerää oikeinkin hyvin.

image111.JPG

Tänä viikonloppuna sain pitkästä aikaa kunnolla breikkiä kaikesta (työ)kiireestä, ja olen saanut tehdä itselle mieluisia asioita ja levätä. Hyvin en nuku juuri koskaan, mutta jo se, että saan loikoilla sängyssä ja lueskella, on minulle suunnattoman tärkeää ja korvaamatonta lepoa. Ettei tarvitse poistua kotoa mihinkään, jollei tunnu siltä. Tänään ei ole tuntunut siltä. Pahimpaan herkkunälkäänkin tein äsken raakakaakao-parapähkinä-maito-banaani-mansikka-smoothiet, ettei tarvitse hilata itseään lähimpään leffavuokraamoon.

Viikonloppu alkoi siten, että perjantaina pääsin aika myöhään illalla töistä, kotiuduttuani kävin lämpimässä suihkussa, vaihdoin mukavaa ylle, tilattiin pizzat, avattiin kahdeksan vuotta vanha ranskalainen punaviini ja katsottiin telkkaria. Eilen käytiin kylmästä ja hyytävästä tuulisesta säästä huolimatta kävelyllä ja illan vietin kummitätini ihanassa seurassa. Käytiin herkuttelemassa libanonilaista ruokaa Farougessa Punavuoressa ja sen jälkeen siirryttiin vielä Groteskiin samppanjalle. Oli niin ihana päästä vaihtamaan kuulumisia. Ollaan oltu hyvin läheisiä koko elämäni ajan ja olen niin kiitollinen, että ollaan saatu pidettyä näin hyvä kummitäti/tytär -suhde. Tänään ollaan tehty pieni kotibrunssi, olen lakkaillut varpaankynsiä, lukenut, makoillut, katsonut dokumentin, kokkaillut erittäin onnistuneen keiton, melkein onnistunut nukahtamaan päiväunille. Ennen kaikkea olen levännyt.

image222.JPG

Eilen söin alkupalaksi sammakonreisiä ja pääruoaksi tuollaista kuvan herkullista scampi/mustekalarisottoa, juotiin erinomaista viiniä ja jälkkäriksi vielä pannacottaa ja kardemummakahvia. Farouge oli oikein hyvä ja onnistunut kokemus!

Tänä viikonloppuna olen myös virtuaalisesti päässyt sekä Kuopioon, Nurmekseen, että Cangguun, Balille. Olen siis ”nähnyt” veljeni perheen, isän, mummin ja siskoni maailman toisella puolella. Viikonlopun ehkä siistein ja liikuttavin juttu on ollut se, että Patrik sanoi TÄ-TI.

Hyvää alkavaa viikkoa ja rentoa sunnuntai-iltaa,

Miia

image333.JPG

Kommentit (2)
  1. Hahaha, <3 Hupsu <3

  2. Mä en oo enää Cangussa vaan Jimbaranissa! Ei mulla muuta! 😀 <3

Kommentointi suljettu.