Testissä: alle 4 euron mascara

Voiko alle neljällä eurolla saada hyvän ripsivärin? Vai onko kolmen euron ja kolmenkymmenen euron ripsiväreillä muuta eroa kuin merkki?

Olen aikaisemmin testannut superedullisen Essencen I <3  Extreme volume mascaraa huonoin tuloksin, joten halpa hinta sai vahvasti epäilemään edullisen ripsarin toimivuutta. Päätin kuitenkin antaa Lidlin halpismerkkille mahdollisuuden, ja testasin Cien volume mascaraa.cien mascara (3).jpg

halpa ja hyvä ripsiväri.jpgCienin mascaran iloinen keltainen ulkonäkö on mielestäni yksinkertaisuudessaan jopa tyylikäs. Näyttävä keltainen ja yksinkertainen musta ovat toimiva yhdistelmä. Putkilon väri ja muoto muistuttaa Maybellinen vastaavaa volyymiä antavaa mascaraa.

Harja ei ole sellainen, minkä ensimmäisenä valitsisin, sillä olen jo pidempään käyttänyt harjaa, jossa on muovisia pieniä ja paksuja piikkejä. Viime aikaisiin lemppariripsareihin onkin kuulunut L’orealin Paradice Extatic sekä Make Up Storen Multi Lash mascara. Cienin ripsiväri yllätti epämieluisasta harjasta huolimatta! Olen nyt käyttänyt Cienin ripsiväriä kaksi viikkoa, ja täytyy myöntää tykkään siitä kovasti.

Ripsiväri levittyy kauniisti, ja todellakin antaa niin volyymiä kuin pituuttakin ripsille. Väri on aika juoksevaa, joten se ei myöskään paakkuunnu, vaikka tuotetta levittäisi toisenkin kerroksen. Juoksevasta olomuodostaan huolimatta ripsiväri ei sotke. Plussaa Cienin ripsiväri saa myös siitä, että se onnistuu pitämään jäykät ripseni taivutettuna.

Testasin ripsiväriä myös ääriolosuhteissa, sillä tällä viikolla taivaalta on tullut niin lunta kuin vettäkin. Suurimmaksi osaksi tämä ei-vedenkestävä ripsiväri on onnistunut pysymään pois silmänympärysiholta. Tosin yhtenä päivänä kävi tietenkin niin, että taivalsin aamulla lumisade kasvoja piiskaten töihin, ja en muistanut käydä tarkistamassa tilannetta pelilistä. Iloisesti moikkailin kaikki työkaverit, ja kävin jopa lounaalla ennen kuin vilkaisin ensimmäistä kertaa peiliin. No, iloinen pandahan sieltä kurkki takaisin 😀cien volume mascara.jpg

edullinen mascara.jpg

Suosittelisinko Cienin Volume mascaraa? Kyllä, ehdottomasti. Se ei ehkä yllä ihan ultimatelempparini Lancômen Grandiosen tasolle, mutta voisin hyvinkin ostaa sen uudelleen. Pidempi testijakso näyttänee, kuinka pitkään Cien pysyy käytettävänä, ja alkaako se kuivahtaessaan varisemaan. 

Oletko sinä käyttänyt Cienin ripsivärejä, ja oletko ollut niihin tyytyväinen?

Kivaa sunnuntaita! Tänään onkin päivä täynnä ohjelmaa Leon leikkimaasta kuvaustreffeihin Hannan kanssa sekä pyykkimaratonista pizzantekoon. Nyt pitää mennä, jotta kaikki tulee hoidettua. Moi!

Kommentit (2)
  1. Täytyykin ehkä itsekin joskus ostaa testiin! Mä kun käytän judt sitä Maybellinen keltaisen putelin ripsaria pääasiassa. 😀 Joskus kokeilen jotain muuta, mutta sitten aina palaan siihen. 🙂

    https://naissanelioissa.wordpress.com

    1. Joo, suosittelen! Hinta ainakin on erittäin kohdallaan 🙂 Vaikka sekin on kyllä mainiota, jos on oman luottoripsivärin löytänyt, johon aina palaa. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *