5 x 3 hyvää asiaa minussa

Kiitos Suttastiina 5 x 3 hyvää asiaa minussa -haasteesta! Tartun tähän mielelläni 🙂

Kolme hyvää asiaa:

Päivässäni: 

1. Aviomies, joka hipsii hipihiljaa pyrkien olemaan herättämättä minua. Minulla on loma, ensimmäinen loma-aamu. 

2. Aamiainen sohvalla istuen risti-istunnassa katsoen samalla televisiota. Edessä kokonainen päivä vain minulle. 

3. Rauha ja mies, joka kotiin tultuaan suukottaa kysyen oliko hyvä lomapäivä. Oli, vastaan ja hymyilen. 

Lego hääpari.jpg

Olkkari.jpg

Tänä vuonna:

1. Jooga ja sen löytyminen minun elämääni. Kehoni ja mieleni kiittää, tätä tahdon jatkaa. 

2. Työ. En tiedä mikä minusta tulee isona, mutta tällä hetkellä sillä ei ole väliä. Teen työtäni täysillä, käyttäen ajan kanssa kasvanutta ammattitaitoani ja saan käyttää sen tueksi persoonaani. Kaikki kokemani on kääntynyt vahvuudeksi ja voimavaraksi.

3. Ihmissuhteiden vaaliminen. Parisuhteeni, ystäväni, tuttavani, lapseni, ystävämummoni, työkaverini ja vanhempani. Niin, mitä olisi elämä ilman ihmisiä. 

Leija.jpg

Elämässäni: 

1. Kyky ilmaista itseäni suullisesti ja kirjallisesti sekä oikeus tehdä se pelotta. Mutta ilman kykyä tuntea, olisivat nuo taidot mitättömiä.

2. Ihmiset, jotka ovat pysyneet rinnallani siitä lähtien, kun he ovat elämääni liittyneet. Ihmiset, jotka ovat elämässäni minun vuokseni ja kokevat saavansa jotain myös minulta.

3. Elämänhalu ja sen valinta. Tehdyt valinnat ja päätökset, jotka ovat estäneet elämänhalun, sillä ilman niitä olisin vain tyhjä kuori, joka kumisisi muiden ajatuksia ja toteuttaisivat muiden tahtoa. 

Naamiaiset.jpg

Pullot.jpg

Minussa: 

1. Riittävän hyvä mielenterveys. Olen tehnyt sen eteen töitä ja se on ollut vaarassa useaan otteeseen. Tiedostan sen ja vaalin sitä eri tavoin. Puhun, kirjoitan, otan apua vastaan ja itken entisen ulos.

2. Kyky ja halu tehdä hyvää. Uskon positiivisuuteen ja hyvän ihmeitä tekevään voimaan.

3. Huumorintaju, jonka toivoisin enemmän välittyvän. Huumorin lisäksi vilkas mielikuvitus, joka viihdyttää minua kovin ja jonka toivon siirtyvän kirjalliseen muotoon. 

Önskad.jpg

20160903_145523.jpg

Blogissani:

1. Ihmiset jotka lukevat, tykkäävät tai eivät tykkää ja kommentoivat joko julkisesti, viestillä tai kasvokkain. Ihmiset jotka jakavat tätä kanssani <3

2. Aikomus jatkaa siten kuten sisin sanoo ja ulos tulee. Blogi on kanava entisen tulla ulos ja tulevan tulla sisään. Lupaan jatkaa aidosti ja rehellisesti ja jakaa iloni ja suruni.

3. Blogini kautta olen etätutustunut ihmisiin, joita en tunne, mutta jotka ovat ihania ja tärkeä osa kirjoittamisen lisäksi. 

Christina.jpg

Tämä haaste oli hyvä. Mietin ja etsin kuvia. Kuvat on otettu blogia varten, mutta ovat jääneet käyttämättä, sillä jotain muuta on tullut ulos. 

Kaiken kaikkiaan ihmisen on muutenkin hyvä keskittyä siihen mikä on hyvää. Erityisesti sitä mikä on hyvää juuri minussa, sisällä. Tänään tuli tälläista ja huomenna olisi toisin, mutta ihmiset pysyvät ja niiden mukana tunteet. Parasta on kyky tuntea ja jakaa. 

Haasteen heitän 

Liikehdintää

Suhteettoman suuri ikävä

Ilahtuisn myös muiden ajatuksista! Mukavaa päivän jatkoa Sinulle <3

 

suhteet oma-elama mieli
Kommentit (10)
  1. Kiitos haasteesta! <3 Laitan mietintään.

    1. Mietintä on myös riittävä 🙂

  2. Kiitos! Otan haasteen vastaan, kunhan kerkiän. 🙂

    1. Jään odottelemaan 🙂

    2. Jään odottelemaan 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *