12 x Silmämeikkitutorial uuden vuoden juhliin

NUDE

Vuoden vaihde lähestyy ja koska uuden vuoden bileissä on aina hauskaa kokeilla jotain vähän hauskempaa silmämeikkiin, päätin koota teille yhteen 12 juhliin sopivaa silmämeikkitutorialiani. Toivottavasti innostutte kokeilemaan jotain uutta ja tietysti glitteristä ;)

1. Sumusilmämeikki Urban Decaylla. 2. Turkoosia glitteriä juhlaan. 3. Kylie Jennerin kultainen silmämeikki. 4. Yhden tuotteen smoky eye. 5. Mustaa glitteriä. 6. Kultaa ja purppuraa. 7. Lämmintä kultaa ja ruskeaa. 8. Vastakohtia (video). 9. Jäänkylmä glittersilmämeikki talven juhliin. 10. Juhlavaa kylmää metallia. 11. Back to the basics. 12. Kim Kardashianin pikkujoulumeikki.

Jos kampausinspis on hukassa, kurkkaa viime kuun kokoelmapostaus pikkujoulukampauksista (12 x Pikkujoulukampaus ohjeineen).

Ja nyt, koska olemme parhaillaan muuttamassa Espooseen, uusia postauksia alkaa tulla vasta ensi vuoden puolella eli perjantaina. Hauskaa uutta vuotta rakkahimmat lukijani! <3

Kommentit

TiinaJ (Ei varmistettu)

Moikka!
Toivoisin postausta, jossa listaisit must have- meikkisiveltimet. Itse ainakin olen ihan pihalla sivellintarjonnan edessä, että mitkä luomivärisiveltimet olisi parhaita mihinkäkin tarkoitukseen.
Tässä vielä plussana toki, että olisi arvokkaammat ja edullisemmat vaihtoehdot :)

Erika Naakka
NUDE

Tästä voit aloittaa: http://www.lily.fi/blogit/nude/top-5-silmameikkisivellinta mutta vähän syväluotaavampi sivellinpostaus voisi olla hyvä idis! :)  

lillil89 (Ei varmistettu) http://lillinelamassa.blogspot.fi

Upeit silmämeikkejä ja tämä postaus tuli kyllä kreivin aikaan! :) Juuri pohdin millaisen meikin tekisi UV-bileisiin. Nyt mua alkoi houkuttelemaan jokin tuommoinen säkenöivän sininen silmämeikki :).

heinähattu (Ei varmistettu)

Jooo tuollainen must have - sivellin postaus olisi mahtava apu myös tälle avuttomalle ! :D

annika s (Ei varmistettu)

Kaikki niin upeita, että vaikee valita millaisen tekis uv:ksi :D

pretty classy (Ei varmistettu)

Kerrassaan upeita lookkeja kaikki, erityisesti siniset sopivat mustakin loistavasti uuteenvuoteen, mutta kuva numero 3 varasti kyllä ehdottomasti huomioni! Vau :)

3551 (Ei varmistettu)

Voii sain joululahjaksi Naked 3 paletin silmämeikkien harjoittelua varten ja haluaisin joko seiskan tai yhdentoista tyylisen meikin huomenna, mutta saattaa jäädä haaveksi kun päädyn aina näyttämään vaan pandalta :-D En ymmärrä miten te kaikki bloggarit osaatte! Ehkä ensi vuonna osaan :-D Hyvää uutta vuotta sinne! ♡

jkv (Ei varmistettu)

Pakko kommentoida, vaikkei tää nyt varsinaisesti postauksen aiheeseen liitykään mitenkään. Ensin ostin sun suosituksesta Kicksin Kohl Eye Pencilin, nyt satuin Helsingin keskustan Sokoksen alesta löytämään Lumenen Touch of Radiance -seerumimeikkivoiteen. Jäljellä oli kolme tuubia, joista yksi ainut mun sävyä, sen enempiä miettimättä tai testailematta kannoin sen sitten suorinta tietä kassalle. :D Kotona oli sit heti pakko kokeilla ja voi hitto, miten loistava tuote! Harmi, että löysin sen nyt vasta, kun se on jo lopetettu... Mutta kiitos silti! Ei olis tarttunut mukaan ilman tätä blogia. :)

Kommentoi