12 x pikkujoulukampaus ohjeineen!

NUDE

Pikkujoulukausi on käynnistynyt ja vaatekaupat ovat täynnä kimaltavia glitter-kuteita. Ihanaa! Täytyy myöntää, että meikäläinenkin sortui Bik Bokin glitter-housujen edessä ja saatoin ottaa pienen harha-askeleen ostoslakostani ;)

Kun vaatetus on kunnossa, tarvitaan kampausideoita ja niitä ajattelin tarjota teille nyt 12 kampauksen verran. Lisäsin kampausten kuvauksiin vaikeusasteen, joka hieman hahmottaa vaativuustasoa. Mutta jokainen näistä on ihan tehtävissä, olenhan minäkin niissä onnistunut! Kokeilkaa ja näyttäkää minulle ja muille tuotoksenne Instagramissa hashtagilla #nudeblogi :)

Jos oma tukka ei pituudeltaan riitä letteihin tai muihin kieputushärpäkkeisiin, tsekkaa 9 x kampaus lyhyelle tukalle -postaus.

Nutturat: 1. Kiepautettu niskanuttura. Vaikeusaste 2: Haasteena kiepautuksen suunnan hokaaminen. 2. Boheemi kukkanuttura. Vaikeusaste 4: Sopivan kukkanauhan löytäminen ja sen kieputtaminen nätisti hiusten ympärille. 3. Klassinen chignon. Vaikeusaste 2: hiusten kiepautus nutturalle.

Banskukampaus ja ponnarit: 4. Banaaninuttura letillä. Vaikeusaste 4: itse banaaninutturan teko. 5. Blake Livelyn ponnarikampaus. Vaikeusaste 1: Helppo ku mikä. 6. Triplakiepautuskampaus. Vaikeusaste 1: helppo ku mikä.

Lettinutturat: 7. Juhlava lettinuttura. Vaikeusaste 3: letistä nutturan teko. 8. Läpivetolettinuttura. Vaikeusaste 2: helppo, kun letityksen jujun tajuaa. 9. Letti-chignon. Vaikeusaste 2: letin asetteleminen.

Avonaiset hiukset: 10. Letitetty hiuspanta. Vaikeusaste 5: puoliavonainen ranskanletti. 11. Vesiputousletti. Vaikeusaste 4: sorminäppäryyttä vaativa. 12. Suoristusrautakiharat. Vaikeusaste 4: helppoa kun raudan oikean kulman tajuaa.

FOLLOW NUDE BLOG: BLOGLOVIN' + FACEBOOK

Kommentit

nniiinaaa (Ei varmistettu)

Toi vaalea sävy on ihan to die for. Kampauksista puhumattakaan! Otan tänään kokeiluun nro 10 :) -N

annepa (Ei varmistettu)

Kokeilin numeroa 9 eilen juhlissa. Kiinnitin sykerön hiusruuveilla. Oli hyvä, kiitos vinkistä!

Erika Naakka
NUDE

Ihanaa mahtavaa jeejeejee!! Ja hienoa, että olet myös löytänyt hiusruuvit. Ne on ihan parhaita! Vaikka oon kyllä hukannut omani :D

Kikkurapää (Ei varmistettu)

Eksyin blogiisi ensimmäistä kertaa ja ah olen niin onnellinen että näin tein. Juhlakauden kynnyksellä paljon upeita vinkkejä niin hiusten kuin meikinlaittoon. Itselläni kun hiukset ovat luonnonkiharaa materiaalia ja siksi helposti melko karheat (ainakin ulkonäöltä) tulikin mieleeni olisiko sinulla mitään vinkkiä miten saada karhea hiukset näyttämään tollaisilta kivan sileiltä ja kiiltäviltä kampauksiin? Suoristusrauta oli ainoa mikä äkkiseltään tuli mieleen, mutta löytyisikö takataskustasi muuta helpompaa/nopeampaa konstia? :)

Kommentoi