12 x Yo-kampaus ohjeineen

Valmistujaisjuhlat ovat taas ihan kulman takana, tosin harmillisesti jo toista vuotta erityisjärjestelyin. Toivottavasti kaikki ison urakan päättävät saavat kuitenkin nauttia ihanasta päivästä ja illasta.

Päätin tuttuun tapaan koota yhteen kampauksia, jotka sopivat hyvin yo-lakin alle sekä tietysti lakittomillekin sekä juhlavieraille. Tässä siis 12 x yo-kampaus tutorial-linkkeineen!

Yo-kampaus

1. Helppo juhlanuttura 2. Supersuosittu läpivetolettinuttura 3. Astetta helpompi lettikampaus 4. Helppo ja yksinkertainen valmistujaiskampaus 5. Maailman helpoin lettikampaus 6. Juhlava ja siisti sleek-nuttura 7. Helppo läpivetoletti helmikoristeilla 8. Boheemi mermaid braid 9. Kaunis ja iisi chignon-nuttura 10. Kaunis ja simppeli lettinuttura 11. Trendikäs niskanuttura 12. Ponnarilla helpotettu banaaninuttura.

Onnea kaikille valmistuville!

bloglovin’ + facebook + blogit.fi

Kommentit (1)
  1. ponnaripidennys
    5.6.2021, 16:56

    Heippa!

    Kysyisin siitä Rapunzelin ponnaripidennyksestä, että onko se luonnossa miten kellertävä se sävy Cendre Ash Blonde -mix? Oma tukka on sellainen viileä hiirenruskea, ei kovin tumma muttei mikään kovin vaaleakaan 😀 Monta pidennystä tullut ostettua muilta merkeiltä ja kaikki olleet kellertäviä, sun päässä sävy näyttää kylmältä mutta esim. tuotekuvissa on ihan selkeästi lämmin ja kellertävä. Kiitos, jos ehdit vastaamaan! :-))

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *