Nuden blogivuosi 2019 2/2

Tänään jatketaan samalla linjalla, kuin eilen. Tänään vuorossa Nuden vuoden suosituimmat postaukset heinäkuusta joulukuuhun!

Heinäkuussa

Kerroin, mikä on paras karheiden kantapäiden pelastaja // Kerroin parhaat vinkit sheivaamiseen, ilman ihoärsytystä // Opeteltiin tekemään käännetty läpivetoletti.

Elokuussa

Täytin 30 ja mietin, mitä kaikkea on vielä opittavana // Annoin kaksi tehokasta vinkkiä kulmakarvameikin pysyvyyden parantamiseen.// Näytin miten tehdään tyylikäs ponnarikampaus kahdella letillä.

Syyskuussa

Kuvasin videolle sen, kun leikkasin omat hiukseni solisluumittaan! // Esittelin viimein mun kaikkien aikojen suosikkipeiteaineen // Näytin, miten bakingistä voi olla apua ripsivärin suttaantumiseen.

Lokakuussa

Haastattelin muita vaikuttajia ja keräsin yhteen parhaat ihonhoitovinkit // Näytin teille, miten tehdään kimaltava Halloween-meikki // Testailtiin Maybellinen uutuuspunia.

Marraskuussa

Löysin ihan superhyvän ripsarin! // Keksin, miten ripsientaivutin ei enää tartu silmänrajaukseen // Testasin hypetettyä GHD Oracle-kiharrusrautaa // Ja kerroin meidän tutkimuksestamme yliopistolla.

Joulukuussa

Tutustuin uuteen kampaamoon Helsingin Punavuoressa // Kerroin, millaisia tuotteita en itse ostaisi // Kerroin, mikä hiuspohjan naamio on sopinut seborrooisesta ihottumasta kärsivälle päänahalleni parhaiten.

Suosituimpia postauksia voit selata ylävalikosta: ”Suositut postaukset” -kategorian alta. Eli nyt ei muuta kuin oikein ihanaa Uutta vuotta kaikille! Olkoon se meille kaikille iloisempi ja armollisempi kuin edeltäjänsä <3

pysy mukana ensi vuonnakin: bloglovin’ + blogit.fi + facebook + instagram

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *