Coated Noos ja Adidaksen lenkkarit väärän värisillä nauhoilla

Gu kväll! Ja mua väsyttää, kun kävelin Vaasan keskustasta tänne hornan tuuttiin. Tuli käytyä taas hömppäshoppaamassa Seinäjoen Fidassa ja Kauhavan lähetystorilla. Tarvitsin työkengät uuteen työpaikkaan. Löysin nämä ihan hyvät Adidaksen lenkkarit kolmella eurolla Kauhavalta. Ja löysin Vilan mustat Coated Noos-housut 2,80 eurolla. En olisi kyllä uskonut, että small-kokoisten byysien jalkaan vetäminen olisi niin hankalaa. Hyvät housut ovat, mutta nilkoista niin ahtaat. Väkipakolla ne saa vetää jalkaansa.

Hyväntekeväisyyskirpparit ovat jotenkin hinnaltaan ja tarjonnaltaan parempia kuin itsepalvelukirppikset. Itsepalvelukirppiksellä jotkut tuotteet hinnoitellaan ylihintaan tyyliin Marimekko paita 67 euroa ja ulkoilutakki 40 euroa. Non huh! Jopa on kalliit! Ja tänään löysin Karhun ihan kivat lenkkarit hinnaltaan 85 euroa. Just joo! Ahneuttako vain myyjän puolelta vai mun köyhyyttä, että en pysty kyllä tollaisia hintoja maksamaan? Ymmärrän kyllä, että pitäähän sitä katetta saada luksustuotteille, mutta en möisi niitä kyllä itsepalvelukirppiksellä noin kalliiseen hintaan. Kerran myin Adidaksen ulkoilukenkiä vitosella ja ne lähtivät varkaiden matkaan. Onneksi moni myyjä sentään älyää ostaa hälyttimet kalliinpiin tuotteisiinsa.

Vaikka kyllä Helsingin UFFillakin on ylihinnoiteltua tuotetta ja paljon. Ehkä Helsingin kirppariasiakkailla on pätäkkää. Luultavasti ei! Mikä onkaan ihanampaa kuin löytää kivoja vaatteita ja kenkiä edulliseeen hintaan? Sehän nyt on vain tyhmää maksaa liikaa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *