Kihlasormus ja klassikkofarkkujen paluu

Head uud aasta! Viimeinen kuukausi Tallinnassa on alkanut. En tahdo millään pysyä nahoissani, kun tiedän palaavani Suomeen. Olisi ollut tuhat ja sata ideaa kirjoittaa tänne blogiin, mutta Windows-järjestelmä sai tietokoneen sekaisin. Rakkine piti raahata huoltoon. Huolto köyhdytti ehkä tunnin työstä  70 euroa, mutta minkäs mahdat. Kyllä laittaisin hinnan huijauksen piikkiin.

 

WP_20190110_19_27_59_Pro.jpg

Tadaa, saanko esitellä kihlasormukseni ja vintage-farkut Levis 501

Olin vuonna kivi ja kuokka kihloissa, vuosina 2008-2011. Sulhasen lähdettyä Japaniin ja naituaan kauniin Japanittaren, purkasin rakkauteni tähän Marimekon raitapaitaan. Myin kihlasormukset romukultaa ostaneelle liikkeelle. Ja muistain kuinka sain ehkä 57 euroa rahaa. Kesätyön päätyttyä 2011 ostin elokuun viimeisenä päivänä itselleni lahjan, jota kutsun kihlasormukseksi. En voinut pitää paitaa vähään aikaan, mutta nyt olen käyttänyt sitä urakalla. Se on oikeastaan aika ihana. Ehkä laitan sen huomenna päälle. On se nytkin päällä, kun kokeilin sitä taas pitkästä aikaa.

Leviksen farkut löysin tänään Humanan alennusmyynnistä. Mun piti hakea yhdet toiset Leviksen farkut, mutta ne oli jo myyty. Sitten löysin nämä. Hieman ne ovat isot, mutta niin ihanat klassikot. Minulla on ollut tasan kolmet Leviksen 501 farkut. Tummansiniset ja mustat joskus ysikyt luvun alussa. Lukiossa minulla ei ollut Leviksiä. Haha! Ketä kiinnostaa! Mutta lukion jälkeen ostin yhdet ihme sekunda Levikset Eka-marketista Hyvinkäältä. Sen jälkeen Levikset menettivät suosionsa, ja monikaan ei ostanut niitä enää. Muita hyvin malleja on ollut mm. 510, 502 etc. 555 trumpetit halusin aina, mutta kun olin niin kuoleman laiha, että ne eivät istuneet minun vartalolle. Eikä muuten istu 501 mallikaan, mutta ostin nyt, kun edullisesti sain 3,50 eurolla. Ja aion todellakin käyttää niitä häpeilemättä. Muistan ikuisesti Aerosmithin videon, jossa Alicia Silverstonella oli maailman ihanin Levis-vartalo. Hän on niin ihanan pullukka. Minunlaiselle riukulle se malli 501 ei sovi vieläkään!

Kommentit (2)
  1. Haha! Ihana kommentti! I laav u! Olet tajunnut huonon huumorin merkityksen. Sarkasmi on vaarallista, niin kuin työkaveri sanoo. 

    No onhan hän pullukka, ainakin minuun verrattuna. Kun itse olen niin laiha. Haha! Pientä ironiaa! Katso nyt uudelleen sitä Crying videota!

  2. Siis Alicia Silverstone pullukka?
    Mitä ihmettä selität?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *