Ensimmäinen varoitus työpaikalla

Jippii! Sain tänään ensimmäisen kirjallisen varoituksen asiattomasta kielenkäytöstä pomoa kohtaan. Kysyin pomolta, että miksi ihmiset eivät voi puhua pälpättää keittiön puolella. Vastaus oli, että kysymys on epäselvä, että laita viesti kaikille. Siis mitä hel****ttiä? Mikä pomo mä olen. Olen sanonut siitä pulputuksesta ennenkin ja se ei lopu. Kirjoitin vastaukseksi, että anna v*ttu olla! Ja kirjoitin heti pääpomolle ja omalle pomolle ja yhdelle IT-osaston ihmiselle, että missä tilassa voi tehdä rauhassa töitä, kun meidän ryhmässä pulputtaminen on kokoaikaista. Se ketun ämmä pulputtaa sydämensä kyllyydestä.

Huomenna on palaveri. En itse halua sanoa, että jos nyt olisitte hiljaa, kun sitten he kiusaavat minua. Mutta sen kyllä sanon huomenna, että se pulputtaminen johtuu siitä, että ihmisellä ei tarpeeksi mielekästä työtä. Ei silloin tarvitse pulputtaa, kun painaa hiki hatussa flow-tilassa. Kyllä sen nyt ymmärtää, että ihminen on viiden vuoden jälkeen kyllästynyt, jos samaa dataa iskee systeemiin. Sen kyllä huomenna sanon!

Pulputtajat eivät tajua, että se pulputtaminen on työnantajalta varastamista. Ja pulputtaja on oikeasti alisuoriutuja. Meillä työntekijät varastavat muutenkin työnantajalta lähtemällä etukäteen töistä ja olemalla ruokatunnilla yli tunnin. Hello, missä on työmoraali!

Varoitus oli ansaittu. Saan käyttää kuulemma kokoushuonetta aina, kun haluan.

Tv. Hömppäellu

 

WP_20170924_002.jpg

Työpaikan yksinäinen lammas, siis minä

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *