Urheiluvaatteita kirpputorilta

Tere päevast! Iloitsin viimeisestä perjantaista työpaikalla Virossa. No more working fridays in Estonia. Mutta sitäkin enemmän hömppää ja vähemmän työnhakua. Kauppa kävi taas Humana kirppiksillä, kun oli 1,50 euron päivät. Löytyi Peak performancen takki, Leen farkut, pari hiihtoon sopivaa pipoa. I love weekends, vaikka kukkaro ja pankkitilini niitä vihaavat.

Nyt asiaan. On se vaan hullua maksaa liikaa. Kirppareilta löytyy hyvin urheiluun sopivia vaatteita. Urheillessahan hikoilee, joten ei sillä niin väliä, että onko urheilupaita ostettu kirppikseltä vai kalliimmasta putiikista. Esittelyssä siis urheiluun sopivaa vaatetusta, jota olen löytänyt ja ostanut sitten kirpputoreilta. Tuhlausnäytös alkakoon!

WP_20190120_09_31_36_Pro.jpg

Ja jippii, tämä kuva tuli oikein päin. Ja kattokaas komeita väriyhdistelmiä jumppavaatteissa. Housut ovat Adidaksen ja rumat kuin mikkä, ehkä muutaman euron hintaan. Paita on Niken, sekin hyvän värinen, ja hinta ei päätä varmaan huimannut. Takki on Rukan. Sain lunastaa sen ihan 20 sentin kahvirahalla Vaasan SPR-kirppikseltä, kun se on Rukan tehtaan joku koetussivedos. Mutta tämä päällä on juostu monet kerrat. Ja ei paljon tussin jäljet näy. Vai näettkö jossakin?

WP_20190120_09_35_06_Pro.jpg

Sitten on pullasorsatrikoot vähän eri combolla. Peak Performancen takki on eilen löytynyt Kotzebuen Humanasta läheltä Balti Jaaman toria  euro viidelläkymmenellä. Adidaksen juoksupaita alla, en muista kuolemakseen, että mistä Tallinnan Humanalta se olis, mutta tuskin on senkään hinta päätä huimannut. Ehkä pari euroa, mutta kelpaa mulle kuntosalikäyttöön.

Kirppareilta oikeasti kannattaa juuri etsiä hyväkuntoisia urheilupaitoja ja hullunhauskoja trikoita. Eivät ne haise hielle ja tunkalle, niin kuin joku väittää. Ja eivät ainakaan minulla ne ole käytössä yhtään ruvenneet lemuamaan. Eikä ole pakko hankkia kaikenkirjavaa trikoota. Virolainen nyt tykkää perusbeessistä ja musta-harmaasta, joten niitä yhdistelmiä täältä varmasti löytyy. Mutta nyt vielä viimeinen yhdistelmä kehiin.

WP_20190120_09_39_47_Pro.jpg

Viimeinen yhdistelmä on Puman. Paita kirppikseltä ja trikoot Sport- joku joku siinä entisessä ja nykyisessä Nautica-keskuksessa Sadamassa. Liikkeestä myytiin pois lumppuja ja muuta urheilukamaa remontin alta. Trikoot maksoivat 20 euroa. Ihan hyvä diili, kun ei aina voi mennä possunkirjavissa asuissa eestijuppien kuntosalille.

Olisi ollut niin monia muitakin juttuja näyttää, mutta kuvat kääntyivät nurinpäin. Löysin esim. hyvän valko-punaiset Sail & Skin hiihtoasun viidellä eurolla Seinäjokelaiselta kipputorilta. Sitten olen löytänyt ihanat Adidaksen punaiset verkkahousut Tallinnasta ihan parilla eurolla. Mutta koska tekniikka ei aina skulaa, niin ei voi muuta kuin ottaa epäonnistuneet kuvat pois.

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *