Kannattaako työttömyyskassaan liittyä?

Kuka kertoisi kannattaako työttömyyskassaan liittyminen, jos työsuhteet ovat pätkää pätkän perään? No liityin kuitenkin KOKO:n kassaan. Pitää toivoa, että viiden kuukauden jälkeen saan toisen pätkän ja sen jälkeen mahdollisen ansiosidonnaisen päivärahan.

Oli vähän puhetta pomoportaan kanssa, että paikkani laitetaan kohta sisäiseen hakuun ja saan hakea jatkoa tammikuun loppuun. No se juttu jäi kesken, kun pomot häipyivät paikalta. Pitää kyllä miettiä, että kannattaako ammatillisessa mielessä jäädä helpohkoon työhön. Jokaisesta työstä oppii jotakin. Tietenkin. Mutta kun on vähän mun ammatin ulkopuolelta se kokemus….

Ajattelen kuitenkin kuten hyvä entinen työkaverini, parempi kivat työkaverit ja helpohko työ kuin ikävät kirjanpitäjät ja oman alan työkokemus. En nyt tietenkään koko elämää voi tehdä ammatin ulkopuolista työtä, jos tavoitteet ovat jossakin assari controllerin työtehtävässä. Mutta, jos ei sitä kokemusta saa, niin on kiva tehdä jotakin muuta välillä. Urasuunnittelu on perseestä, kun näkee, että se ura ei urkene. Ja miksi pitäisi tehdä ilmaiseksi työtä, että saa työkokemusta? Työttömänä voin harkita ilmaistöitä, mutta nyt kun on tarjolla palkkaakin, niin NO WAY!

Pitää nyt luottaa siihen, että kassan jäsenyys kannattaa tällä kertaa. Muuten menee 75 euroa kankkulan kaivoon. No menihän se 200 euron mentorimaksukin ihan harakoille. Mentoria ei paljon kiinnosta mentorointi. Mistä tollaista kyvytöntä ihmistä sikiää? Ovatko kaikki ekonomit samanlaisia? Ja minussahan ei ole mitään vikaa…..

Joo, ei paljon nappaa! Haha! Skoool! Komiat on hampaat.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *