Kirppislöytöjä osa tuhannes

Jou, ja kevät saapunut pohjolaan ja lunta viskoo taas taivaan täydeltä. Ja mä oon kohta ollut kuukauden töissä. Jaksaisko sitä juhlia? No tuskin. Ja taas kävin kirpputorilla Vaasan Comboliinassa, ja näin siellä yhden opiskelukaverin a la HSV. Pöyristyin, kun näin, että hän työntää lastenvaunuja. Yritin viivytellä hyllyjen takana, että ei vain tarvitsisi puhua. En mä muutenkaan hänelle puhunut. Joten ihan sama, että käveleekö kasvottomana ohitse. Mutta oishan sitä tietty voinut heittää jotakin smool tolkkia, mutta ei jaksanut. Laskin vain, että jos hän oli vuonna 2010 just lukiosta tullut, niin ehkä hän on noin 28-vuotias. Niin on se oikeastaan aika hankkia pellavapäitä. Mutta miten jotkut jaksaa? Me myself and I and my husband and our kids. Haha!

Noh anyway. En ole löytänyt mitään kovinkaan hääppöstä Vaasankaan kirppareilta, niin ei ole jaksanut päivittää tänne löytöjä. Mutta jotain sentään löytyi, joten turhaa tuhlausta ei voinut taaskaan estää….

Hitsi, löytyi tällaiset Conversen American Flag-kengät kuudella eurolla ja sitten Marimekon hieman kulahtahtanut tyynyliina neljällä ja puolella eurolla. Sitten menen joku päivä Vaasan uimahalliin uimaan, ja mun uimapuvut jäivät E-Suomeen. Ja en saa niitä nyt tähän hätään millään. Polskimaan kun pitäisi päästä jo ensi viikolla. Uimapuku Speedon ja hinta neljä euroa. What a bargain!

Conssit ja Marimekon tyynyt liina.

 

 

 

 

 

muoti paivan-tyyli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *