Liian paksu perhoseksi

Että anorektisen laihasta voi tulla neiti paksukainen! Jurpii syödä näkkileipää, muitta pakko vähän alkaa laihduttamaan. Vaaka näyttää yli 60 kiloa, vaikka pituuttakin on kohtalaiset 163 senttiä. En ole kuin kerran elämässäni ollut tällainen pullasorsa. Silloin erosin poikaystävästäni vuonna 2011, ja heitin e-pillerit roskapönttöön. Ns. naisten juttuja ei tullut yli puoleen vuoteen, ja paino nousi hormonien sekamelskassa. Nyt sama juttu. Mutta syytän oikeastaan noita Qlaira-pillereitä. E-pillerit aiheuttavat jos jonkinnäköistä nestekertymää. Vuonna 2014 en syönyt pillereitä, ja olin vain 54 kiloa. Mitään nesteytystä ei ollut kehossa.Tosin harrastin tosimielellä juoksemista ja suunnistamista. Juoksen kyllä vieläkin erilaisissa juoksutapahtumissa täällä Tallinnassa. Ja tosi juoksemisen aloitan taas uudelleen. Ehkä. Ensi vuonna menen taas puolimaratonille ja käyn ahkerasti suunnistamassa.

Toisaalta on ihana olla pullukka. Nuorena kauniimpana naisena häpesin vartaloani, koska olin anorektisen laiha. Painoin 42 kiloa monta vuotta. Sitten onneksi paino nousi 52 kiloon. Ja siitä taas nousi 57 – 58 kiloon ja olin onnellinen. Mutta kui helkkarissa painan nyt yli 60 kiloa? Ja takuulla ei ole lihasta. Must on tullut…..öööö…..urheiluhullu. No sitä olen aina ollut. Ja muutenkin hullu. Pienet ovat ihmisen murheet! Ja pinnalliset.

Nyt on Hanin kanssa kisa, että hän lihoo kaksi kiloa ja minä laihdun kaksi kiloa. Näkkileivät maistuvat kyllä aikasta hyviltä, mutta hitsi, kun niitä saa syödä kymmenen, että saa nälän pois. En syö muutenkaan kuin kerran päivässä lämpöisen ateria. Joskus ostan salaattia lähikaupan salaattibaarista, ja voi miten olo tuntuu kevyelle illalla bodypumpissa. Se on vaan niin sikanansa kallista ostaa sitä valmista salaattia, kun itse ei viitsi tehdä.

Mitähän noille e-pillereille keksis? Lääkäri sanoi, että ei niitä voi niin vain lopettaa, kun olen vanha harppu (no ei nyt niin vanha). Ja olen kokeillut lähes kaikki pillerimerkit, ja mikään ei sovi. Qlaira sopii, mutta tulee hormooniporsaan näköiseksi. Ja akateemisen naisen pitäisi olla hoikka. No haha, niin varmaan. Pillerit tasoittavat hyvin ketutusta, jota ilmenee ilman pillereitä. Olisin hullu ja veemäinen ihminen, jos en söisi noita pillereitä. Ehkä merkkiä voisi vielä vaihtaa. Kehityshän menee koko ajan eteenpäin ja markkinoille tulee uusia merkkejä. Ehkä.

WP_20180725_001.jpg

Siis mitä helkkarin pulloja tuolla kuvassa näkyy….varmaan en ole niistä juonut. Haha!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *