Päivän kirpparilöydöt

No niin on päästy taas tuhlauksen makuun. Kuinkas ollakkaan, että Humana kirppiksillä oli 50 centin päivät. Onneksi en ehtinyt kaikkea katsoa niin sydämellä, sillä olisin köyhtynyt ihan törkeästi sillä reissulla. Ensiksi aloitetaan tästä lähikirppiksen paljettitunikasta, jota olen kuolannut koko viikon ajan kaupan ikkunassa. Nyt se on siis minun. Köyhdyin tästä rumiluksesta 15 euroa.

WP_20181117_17_00_49_Pro.jpg

Tämä mekko kautta tunika on jotakin niin lapsellisen rumaa. Aion laittaa sen ensi viikon kemuihin Kivitippuun. Justiin niin tyylitön ja varmasti kohauttaa. Minulle on koko lyhyen elämäni aikana muljauteltu silmiä, joten tämä paljettikimallus saa luvan jatkaa sitä toimintaa. Huomatkaa, kuinka itse tehdyt villasukat sopivat asuun!!!!

Mekkohörpäke on näköjään ostettu Nelly.comista. Sen merkki on NLYONE, pitääpä googlata, että mikä sen oikea hinta on ollut. Nyt maksoin 15 euroa siitä (tarkempi merkki: Sequin Skater Dress). Kohta googlaan.

Ja seuraavana kynähame, joka maksoi 0,50 euroa.

WP_20181117_16_51_06_Pro.jpg

Siis harmaa kynähame. Just mun pullasorsavartalolle sopiva. Että vihaan kaikkea bisneslookkia. Siis varsinaisesti jakkupukuja ja niitä mustia vanhanaikaisia leveitä housuja. Berliinissä näin kyllä yhdellä naisella niin ihanan jakkupuvun. Sininen jakku ja siihen housut, ja jakkupuvussa oli hilittyjä palloja. Siis niin kaunis puku oli.

Mitäs muuta löytyi. Joo, ihme pontso. En ole pontsoihminen, mutta tämä on huvittava.

WP_20181117_16_47_07_Pro.jpg

Haha, ihan pimeä. Ja just kaukana bisneslookista= voi laittaa töihin. Sitä paitsi töissä virtaa kylmää ilmaa kokoajan. Ilmastointi on päin peetä. Miestä lappaa koko ajan katsomassa sitä tuulen tuiverusta. Joku on tehnyt pontson itse. Osaisin itsekkin tehdä samanlaisen, jos viitsisin. Ikävä kyllä pontso tuo mieleen työyhteisöni juoruakka kalkattajan, joka puhua pulputtaa kokoajan ja juoruilee kaikki pomolle. Mutta, jos nyt yrittäisi olla yhdistämästä vaatteita toisiin ihmisiin, niin ehkä tämän voi laittaa päälle töihin. Mutta mustia suoria housuja en laita ikinä.

Sitten löysin tämän virttyneen Kappahlin villatakin ja Leviksen bootcut-farkut yhteishintaan euro. Farkut eivät mahdu kiinni, vaikka ovat kokoa 29/32. Pitäisi mahtua, siis PERIAATTEESSA, mutta ehkä mahtuvat kiinni joulun jälkeen, kun tämä dieetti on purrut. Siis ketä purrut? No siis, kun olen laihtunut sen 2-4 kiloa.

WP_20181117_16_39_28_Pro.jpg

Sitten löysin kivannäköiset viininpunaiset Gina Tricotin farkut. Ne mahtuvat peräti päälle, joten niitä on nyt hyvä käyttää ennen kuin tästä pienenen. Hyvät housut 50 sentillä.

WP_20181117_16_53_58_Pro.jpg

Sitten ostin vielä urheilupaidan, jota voi käyttää hiihtäessä ja juostessa. Paita on Craftin. Hinta jälleen 50 senttiä.

WP_20181117_17_06_48_Pro.jpg

Nyt siis turhaa tuhlausta tältä erää. Rahaa kului ihan liikaa, niin kuin tavallisesti. Ehkä  Leviksen farkut olivat turhat, kun eivät mahdu päälle. Ne saavat jäädä odottamaan, jos laihdun. Ja jos en laihdu, niin so what! Gu nite!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *