Pöllöhysteriaa ja jumppatrikoot

Aurinko on alkanut paistaa ja päivät pitenee. Vihdoinkin! Vaikka oikeasti väsyttää tosi paljon. Vielä yksi hömppäpäivä ja neljän päivän vapaat koittavat. Voiko ihanampaa päivää olla kuin huominen?

Ja tänään on ollut aikaa turhaan tuhlailuun. Kävin Vaasassa Toivon Tori- nimisellä kirpputorilla ja tietysti vakiolempipaikassa Comboliinassa. Ja kappas, löysin vaaleammalle pöllöpöntölle kaverin. Olen omistanut erivärisiä pöllötuikkukuppeja nuoruudessani, mutta ne hajosivat muuttoreissuilla, kun pahvilaatikosta hajosi pohjat….haha! Nyt näitä Nalbantoglun keramiikkatehtaan ihania tuotteita löytyy harvakseltaan kirpputoreilta. Ja mmm…niin kauniissa väreissä. Hajonneet pöllötuikut ovat olleet sininen ja vihreä.

Ja ihanaa, nämäkin kupit päätyvät kirppareille sen jälkeen, kun olen vetänyt viimeisen henkosen. Säälittävää!

Ja en taas voinut olla ostamatta Niken jumppatrikoita, kun  ne olivat hinnaltaan edulliset. Ne ovatkin ihanat jalassa, joten niistä tulee uudet lempikotihousut. Ajattelin kyllä laittaa ne huomenna jalkaan kuntosalille. No way, no en varmaan raaski, kun ovat niin hienot. Hind oli neli eurot. Odav hind! Halpa hinta!

Näkyykö se kuvio noiden housujen pinnasta? No ei tod. Takkikin on uusi, se on Skilan. Se on ostettu Kauhavan Aarrekammiosta hinnaga 4,25 euroa. Ei sekään siis hullumpi hinta. Ush, toi Nodredamen katedraali paloi aika pahoin. Pariisissa en ole vielä ehtinyt käymään. Ei ole ollut matkustusagendalla.

Kivaa pääsiäistä kaikille!

muoti sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *