Uutta Mentoroinnista

Mä muuten valitin E-Liittoon siitä mun mentorista. Ja kappas, hän kirjoitti minulle oikein oma-aloitteisesti. Onkohan se liiton nainen ottanut yhteyttä häneen? Melkein annoin potkut hänelle ja surin menetettyjä rahoja. 200 euroa on oikeasti iso summa ihmiselle, joka tienaa noin 1 100 euroa Tallinnassa sikarikkaassa firmassa. Siis nylkyri-kusipää firmassa, oikeudellisena objektina tienaa 4 miljardia euroa vuodessa. Voi jeesus!

No joo, mentori siis otti taas yhteyttä. Kirjoitin hänelle, että ehkä tapaamisia voisi vähentää joka toiseen kuukauteen. Hän on niin kiireinen. Minun elämässänihän ei tapahdu nyt yhtään mitään milloinkaan. Voisin soitella vaikka joka viikko. Olen muutenkin niin turkasen kiinnostunut itsestäni ja omasta urakehityksestä, että ei siinä paljon jää mentorille puheaikaa. Ehkä nyt tässä itse pärjäilen niiden typerien hakemusteni kanssa. Viimeksi pääsin haastatteluun yhteen Big four tilintarkatusfirmaan, mutta sitten, kun googlailin vähän aikaa ihmisten kokemuksista tilintarkastajana, niin no thank juu! En sovellu ollenkaan enkä halua ottaa vastuuta asiakkaista. Asiakkaat haastavat minua jo nyt milloin mihinkin oikeuteen, vaikka olen vain pelkkä idiootti puhelinpalveluämmä. Mua kiukuttaa antaa vakuudeksi oma ihana nimeni, että he saavat vedota, että minä olen vastannut puhelimeen. En lupaa asiakkaalle mitään. Työkaverit lupaavat maksaa laskuja milloin mikäkin päivä. Siitä saa kauhean porun aikaiseksi, kun asiakas ei ole saanut rahojaa. Rule number one; älä siis lupaa mitään!

Niin, mentori lähetti minulle oikein paljon harjoitusmateriaalia oman osaamisen kartoittamiseksi. Pitäisi oikeastaan tehdä kiinnostuskohteiden kartta. Se olisikin kiva tehtävä. Saa harjoitella piirtämistä Wordissä ja Excelissä. On niin tympeetä miettiä koko ajan, että mitä ne ovat ne intohimokohteet. Helvetti soikoon! What a horrible waste of time! No tietenkin mielenkiintoinen työ, vaihtelevat työtehtävät, kivat ihmiset siihen mukaan, ja kohtuullinen palkka, että voi ostaa vaatteita kirppikseltä. Nyt olen joutunut joustamaan palkan, mielenkiintoisen työn ja kivojen työkaverien kohdalla. Työ on liian helppoa ja työkaverit käyttäytymiseltään ihan järkyttäviä. Tadaa, ja minä itse olen niin täydellinen.

Mentorin kanssa siis mahdollisesti jutellaan Skypessä taas tiistaina.

IMG-20181117-WA0002.jpg

Hyvää löysäilyä siihen asti! Tv. löysäilevä assistentti

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *