VR:n lipun hinnoilla kikkailu

siis epäonnistui. Yritin taas köyhänä ja pihinä saada säästöjä aikaan kikkailemalla VR:n lipun hinnoilla. Ennen se onnistui, mutta tänään se kaatui omaan tyhmyyteen. Ensi viikonlopulla mun pitää päästä Helsingistä Seinäjoelle. Ja tietysti edullisimpaan mahdolliseen hintaa. Sitten ostin erikseen lipun Helsingistä Tampereelle hintaan 14,40 euroa ja Tampereelta Seinäjoelle hintaa 9,90 euroa. No sitten tarkistin, että paljonko olen nyt säästänyt. Joo, se lippu Helsingistä Seinäjoelle olisi maksanut 17,80 euroa. Siis voi halavattu. Mutta sitten säästin takaisin tulossa 44-32,90 = 5,30 euroa. Mutta, jos olisin ostanut sen suoran lipun Helsingistä Seinäjoelle, niin olisin säästänyt 3,90 euroa lisää. Näin kuule laskentatoimen ekonomi osaa nämä säästöasiat.

Mitä sillä 3,80 eurolla olisi saanut täällä Tallinnassa? No tupakkiaskin. Mutta mun pitää kyllä säästää noissa kessurahoissa omia keuhkoja, joten on parempi olisi taas fimpata.

Lisää näin fiksuja säästövinkkejä luvassa myöhemmin. Onneksi Tallinnan Kaubamajassa oli Ostupäivät ja sain liput luksus Tallinkin laivoille 24 eurolla menopaluu. Ja onneksi mun ukko maksoi ne liput. Säästöä silkka 24 euroa keuhkojen mustuttamiseen ja kunnon heikkenemiseen. Siis fimpa nu!

WP_20181013_003.jpg

Siis eikö olekin ihana ruska Tallinnassa? I love it. Näkymä asunnon parvekkeelta.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *