lisää eristysasuja

Alkuviikon asut ovat keväisiä fiilikseltään, vaikka enpä juuri kodin ulkopuolella ole käynyt. Puoliso on ollut flunssassa ja lapsi myös, joten ollaan oltu sitten karanteenia muistuttavassa tilanteessa. Olen käynyt vain kaupassa. Mutta pukeutuminen päivittäin ja arjen jatkaminen tietenkin auttavat. Olisimme jo 27. päivä palanneet Saksaan ja nyt on vähän hassu olo. Emme tiedä milloin sinne voi lähteä, ja voiko ollenkaan enää edes lähteä. Olen palaamassa töihin elokuussa ja puolison pitäisi siihen mennessä mielellään löytää uusi työpaikka paikkakunnaltamme Suomesta. Tämä tuntuu tilanteessa toivottomalta, kun hänen ammattinsa on suhdanneherkkä ja töitä ei ole ollut tarjolla ennen tätä lamaakaan. Tilanteessa en kehtaisi valittaa, kun olemme kohtuullisen turvattuja ja hyvässä asemassa, mutta aina muutokset tuntuvat vaikeilta ja varsinkin, kun kyseessä on sellainen muutos, jota ei ole itse halunnut. No joo, asut nyt ainakin ovat iloisia.

Asu 1

Tässä kokeilin neuletakin alla valkoinen t-paita -trendin tynkää. Olisi kiva, jos neuletakki ei olisi niin kirkkaan näköinen kuvassa, kun luonnossa asusta pidin huomattavasti enemmän. Asusta neuletakki on tuttu syksyn kapselista, olen sen viime alkusyksynä ostanut ja pitänyt nyt 11 kertaa, käyttökulu on 8,65 euroa vielä. Neuletakki ei ollut osa talvikapselia keväisen värinsä vuoksi. Housut ovat uudehkot, olen käyttänyt niitä kahdeksan kertaa, kustannus 14,40 euroa vielä. Farkut ovat olleet asuissa monotonisten asujen postauksessa, jatkumopostauksessa ja mustien farkkujen postauksessa.

Asu 2

Tämä asu onkin kummallinen kokonaisuus. Yhdistin neonvihreän toppini äitini vanhaan jakkuun ja hassuihin farkkuihini. Rakastan neonvihreää, ja se yllättäen mielestäni sopii aika hyvin värinä minulle. Toppi on uudehko, toista kertaa käytössä, käyttökulu on 12,5 euroa. Housut ovat kolmatta kertaa käytössä, käyttökulu 6,7 euroa. Housut ovat olleet aiemmin päällä jatkumo asuissa 2 -postauksessa. Jakku on toista kertaa käytössä, se on äitini vanha ja sain sen viime kesänä käytettäväksi Saksassa, mutta en ottanut sitä silloin mukaani. Nyt olen siitä vihdoin innostunut. Jakku aiemmin monotonisten asujen postauksessa.

Asu 3

Keskiviikon asu oli kotiasuna todella toimiva. En ole pitänyt tiukkoja housuja tai paitoja oikeastaan koko aikana, kun sosiaalinen etäisyydenotto on ollut suositeltavaa. Huomaamatta olen kerännyt muutaman lisäkilonkin sitä myöten, kun ei asutkaan purista, vaikka kuinka paljon söisi. Tässä asussa turvotukset eivät näy. En saanut muuten kuvaa kamerallani, kun siitä olikin akku loppunut ja olin sitten ehtinyt korvikset ottaa pois, kun sain otettua kuvat vihdoin. Kävin keskiviikkona jopa kodin ulkopuolella ja oikein pukeuduin ja laitoin hiuksianikin. Housut ovat tosiaan vanhat, yli 30 kertaa käytetyt. Asupostauksessa ne ovat olleet monotonisten asujen postauksessa. Paita on käytössä kuudetta kertaa. Paita on ollut aikaisemmin asuissa loppuviikon kokonaisuuksissa viime viikolla ja sitä ennen mustien farkkujen sekä  hameen kanssa.

Asu 4

Oi vitsit kun tämän asun voisi jo tähän aikaan vuodesta pukea. Edellisenä päivänä päätin, että laitan vähän tiukemmat pöksyt jalkaan ja kaduin päätöstäni koko päivän. Mutta asu on kiva! Jos ei tarvitsisi istua ollenkaan! Farkut ovat vanhat, ja olen käyttänyt niitä koko viime kesän. Käyttökerrat ovat yli 30 tietysti. Neule on alkuvuoden ostos ja olen käyttänyt sitä seitsemän kertaa. Käyttökulu on 13,60 euroa. Neule aikaisemmin mekon kanssa, mustien villakangashousujen, vihreiden farkkujen kanssa, kokobeigessä kokonaisuudessa ja harmaiden pukuhousujen kanssa. Kengät eivät todellakaan ole säänmukaiset, mutta kotonahan voi kokeilla mitä vain. Saksassa nämä olisivat jo käytössä, mutta olosuhteiden pakosta kävelen näillä kotona.

Kommentit (2)
  1. värejä asuissa – Vaatekaapilla | Lily
    20.4.2020, 12:38

    […] olen sitä ehtinyt käyttää 12 kertaa. Käyttökulu on nyt 7,90 euroa. Viimeksi neuleen yhdistin mustiin farkkuihin. Housut ovat alkujaan Monkin valikoimasta ja niitä olen käyttänyt neljästi. Niitä olen […]

  2. asut tiistaista perjantaille – Vaatekaapilla | Lily
    11.4.2020, 12:09

    […] kertaa käytettyä, wuhuu! Luku on mahdollista saavuttaa! Housut ovat olleet yhdistettynä toiseen farkkupaitaan ja neuleisiin blogissa. Farkkupaidan olen yhdistänyt salvianvihreisiin […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *