jatkumo asuissa osa 2

Tässä edellisten päivien asut. Osallistuin instagramissa #iworeitagain haasteeseen, jossa tarkoitus oli käyttää jotain vaatetta edellisen päivän asusta seuraavana päivänä ja jatkaa tätä koko viikko. Sää lämpeni vihdoin meilläkin, mutta koronaviruksen takia asuja ei nyt kodin ulkopuolella ole juuri nähty, kun olemme viettäneet mahdollisimman paljon aikaa kotosalla. Edelliset jatkumoasut ovat edellisessä postauksessa.

Asu 1

Tässä asussa jatkoin villapoololla. Yhdistin sen leveisiin farkkuihin, jotka ovat korvaava hankinta sekä äitini vanhaan puuvillaliiviin. Kuten sanottua jo aikaisemmin, housuista suurin osa on jäänyt nyt todella tiukoiksi ja epämiellyttäviksi käyttää ja löysin nämä farkut kaverini hylättyjen vaatteiden pinosta, joten tottakai ne häneltä ostin. Farkut ovat alkujaan Monkista. Käyttökulu 15 euroa, housuille 20 euroa. Poolon käyttökerrat ovat jotain 20 luokkaa, olen sitä käyttänyt alupaitana aika usein talven aikana. Neuleliivin asettelin kietaisumallisesti housuihin. Hiusten ollessa vielä 90-luvun tyyliin puoliponnarilla hiusnauhalla on asussa melkoinen fiilis. Tulee mieleen Bob Ross värien ja vuosikymmenen puolesta. Puuvillaliivi on ensimmäistä kertaa minulla päällä, vaikka olen sitä säilönyt kohta kymmenen vuotta.

Asu 2

Farkut jatkoivat tässä asussa edelliseltä päivältä. Niiden käyttäkulu on nyt 10 euroa ja käyttökerta toinen. Yhdistin farkut uudehkoon puuvillapuserooni, jota olen käyttänyt tätä ennen vasta kerran tummansinisen neuletakin ja mustien farkkujen kanssa. Sen käyttökulu on 15 euroa.

Asu 3

Haaste asujen jatkamisesta seuraavaan päivään päättyi edelliseen asuun. Tässä asussa fiilistelen vähän kirkkaita kevätsävyjä, vaikka välillä tekisi mieli kadota tummaan. Neule on ollut aika vähällä käytöllä talven ajan, mutta ehkä se kerää nyt käyttökertoja lämmikkeen roolissa. Neuleen käyttökerta on 17., kustannus käyttökerralle on 4,65 euroa. Neuletakki aiemmin mustien farkkujen kanssa, villakankaiseen hameeseen yhdistettynä, mustien housujen kanssa, harmaiden housujen kanssa ja sitä ennen  kamelinväristen sekä vihreäruutuisien housujen ja  sinisien farkkujen kanssa. Silkkipaita on  reilun vuoden vanha ja olen sitä käyttänyt 15 kertaa. Se on käytössä selvästi vain keväisin ja kesäisin kirkkaiden sävyjensä vuoksi. Housut ovat käytössä viidettä kertaa, käyttökulu 21 euroa. Housut aiemmin farkkupaidankermanvärisen neuleen, toisen farkkupaidan ja sitä ennen ruskean neuleen kanssa.

Kommentit (3)
  1. kevätkapseli 10×10 osa 4 – Vaatekaapilla | Lily
    12.5.2020, 13:13

    […] ja valkoisen paidan kanssa,  persikkaisen silkkipaidan, pilkkupaidan,  vihreän teepaidan, värikkään silkkipaidan, farkkupaidan, kermanvärisen neuleen, toisen farkkupaidan ja sitä ennen ruskean neuleen […]

  2. viikonlopun asut – Vaatekaapilla | Lily
    27.4.2020, 13:42

    […] käyttökulu on nyt 13,10 euroa. Farkut ovat olleet asukuvissa pilkkupaidan,  vihreän teepaidan, värikkään silkkipaidan, farkkupaidan, kermanvärisen neuleen, toisen farkkupaidan ja sitä ennen ruskean neuleen […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *