Kuka pystyy hoitamaan sinun asioitasi, jos et itse kykene?

Ladataan...

Isän aivoverenvuoto on pistänyt miettimään monia asioita, joita ei yleensä kauheasti ajattele tai jopa tietoisesti välttelee niiden ajattelua. Päälimmäisenä kysymys siitä, kuinka hoituvat arkipäivän asiat, jos itse en ole kykenevä niitä hoitamaan ja päätöksiä tekemään?

Harva haluaa aktiivisesti miettiä, saatikka valmistautua tilanteeseen, missä ei...

JUHANNUSHETKIÄ

Ladataan...
dotsdotsjonna Polka dots

Villasukat. Mökkilomasta ei tule mitään ilman villasukkia. Tarkemmin ajatellen, elämästä ei tule oikein mitään ilman villasukkia.

Saara Turunen, Sivuhenkilö* Luin tätä pitkään ja ajatuksella. Ihan vain koska tässä on kirja, jonka jokainen lause on niin osuva, niin asiaa, ettei sitä halunnut tuhlata...

Onko ongelmien määrä vakio?

Ladataan...
mannika Nukkuvan rukous

 

 

Molemmilla on korkeakoulututkinto, hyvä toimi ja säännölliset tulot. Pihassa on pari autoa ja he asuvat omistusasunnossa. He voivat mennä kauppaan ja tehdä ruokaostokset miettimättä tarkemmin paljon mikäkin maksaa. Alkossa ei tarvitse kyykistellä valitessa tarjottavaa juhannuspöytään.

On hyvät suhteet sukulaisiin ja ystäviin. On...

Lopulta löydymme

Ladataan...
VilmaNurminen Long Story Long

 

Viestin ääni harhauttaa uneni. Siristän silmiäni punaisen ikkunalasin siivilöimää vasta vahvistuvaa aamunkoita vasten ja hamuan puoliksi puhelintani, puoliksi itseäni kaulahuivien ja ylimääräisten paitakerrosten alta. Medinan paksuseinäiset kivitalot ovat hyytävän kylmiä yöaikaan erityisesti nukkuessa avonaisen ikkunan vieressä. 

Käsky siskoltani vastata vanhemmilleni...

Minttumaariaa!

Ladataan...
IitaIip Kolmen koto

Meidän tämän vuoden juhannus menee ihan vaan kotosalla Seinäjoella, koska en todellakaan halua olla missään mökillä 100kilsan päässä synnytyssairaalasta näin lähellä laskettua aikaa. Mutta eipä kyllä yhtään haittaa, kun lämmintä on nipin napin 10 astetta ja vettä tullut koko päivän. On ollut ihanaa herkutella, leikkiä ja askarrella ihan vaan sisällä ja toipa vanhempani tänä aamuna meille vielä vihdat illan juhannussaunaa varten <3

...

Kaupunkijuhannus

Ladataan...
Tosca Tosca^2

Päätettiin, että vietetään kaupunkijuhannus. Meillä ei ole mökkiä eikä sukulaistenkaan mökkiä alle viiden tunnin ajomatkan päässä.

Päätettiin kuitenkin viettää sitten sellainen rento kaupunkijuhannus. Lasten kanssa otettaan iisisti ja illalla mennään joen rantaan katsomaan kokkoa.

Noh. Iisisti ainakin otetaan. 

Eilen tein yliopiston kirjastossa tenttiä. Kurkku...

Pages