Tytön vuodet

Ladataan...
Karkki Kaislarannalla

Tytön synttäreitä juhlitaan lauantaina, oikea päivä on jo ohitettu. Mun pieni, kolmevuotias. Se taidan olla minä, joka kärsii kasvukivuista.

IMG_3672.JPG

Niillä pienillä jaloilla on jo tallattu maailmaa ja kosketeltu rantoja, nurmikkoja, lattioita, paljasta asfalttia. Juostu rantavedessä. Niillä on kaaduttu ja aina ne ovat nostaneet tytön ylös.

...

Share

Likainen mieli on ikuinen ilo, osa 6

Ladataan...

Jos joku on aikeissa liikkua tänään Lappeenrannan keskustassa, niin ei muuta kuin askel kohti kauppakeskus Galleriaa. Siellä on nimittäin tarjolla tänään...hoitoja. Ja ihan ilmaiseksi. 

Ja vielä pikana!

...

Share

Lohtu

Ladataan...
Laura T. Missä olet Laura?

Puhelin soi. Isä soittaa. Kertoo hiljaisella äänellä sen, minkä jo tiedän. Sen, minkä tunsin jo minuutti aikaisemmin.

Puolitoistavuotinen, uuvuttava matka on tullut päätökseen. Se, joka alkoi eräänä syksyisenä hetkenä, silloin kun puiden lehdet alkoivat tippua, ja muodostivat pihamaalle peitteen. Ukki oli juuri ostanut päältä ajettavan ruohonleikkurin. Sellaisen, millä olisi helppo ajella menemään ympäri tiluksia, ja matkalla tarkastaa viinimarjapensaat.

Suvussamme ei ole...

Share

Arkihaasteesta koulutehtäväksi

Ladataan...

No niin nyt jo jokapaikassa pyörinyt arkihaaste laskeutui myös blogiini, vähän muunneltuna tosin. Sain lukijaltani / kaveriltani siis haasteen ihan kokonaisen viikon ajalle. Hän opiskelee suomenkieltä ja ilmeisesti suomenkielen opettajakin oli saanut tehtäväidean arkihaasteesta ja suomenkielen opiskelijoilla on nyt viikon verran määrä seurata sanoin ja kuvin suomalaista elämää. Kaveri ehdotti, että nappaisi kuvat blogini kautta ja kertoisi niistä sitten omin sanoin tehtäväänsä. (Ha, haluaa...

Share

Väliaika...keitetään kahvit ja syödään pullaa...

Ladataan...
Heikunkeikun Heikunkeikun

Väliaika pääsiäisen ja koko perheen ulkomaanmatkan välillä. Jotenkin tuntuu, että leijun sellaisessa välitilassa ja hämmennyksessä kaikinpuolin.

 

Hämmennystähän tämä on koko elämä nykyään, yhtä hämmennystä, kaaosta ja sekasortoa...mutta silti mitä suurimpia tunteita! Äidin rakkaus on ylitsevuotava, mutta niin on väsymyskin. Meidän perheessä ei ole nukuttu kunnon yöunia sen jälkeen, kun esikoisemme syntyi tammikuussa 2012. Ja se alkaa ihan oikeasti tuntua ja näkyä. Joku...

Share

Oiva ruokamyrkytys

Ladataan...
Maddele Ikuinen Vaimoke

Pari päivää makoiltu nyt kotona ruokamyrkytyksessä, niin ei ole oikein ollut voimia päivittää mitään blogin puolelle. 

Tänään kuitenkin aloin kuitenkin miettimään enemmän tämän maan direktiivejä, ja muita säännöksiä mitä luodaa, ja pidetään turhana. Enimmäkseen mietin tässä Oiva-tarkastuksia, missä ravintoloille annetaan hymynaama vain jos kaikki check-listalla on kohdallaan. Osa vaatimuksista tuntui järjettömiltä, mutta ruokamyrkytyksen jälkeen osaan jollain tavoin arvostaa...

Share

Uutta hiusblogia pukkaa

Ladataan...
Sanneli Tupee Or Not Tupee

Lomogram_2014-04-24_09-42-38-PM.jpg

Heipä hei kaikille! 

Ajattelin tänään tehdä sen, mistä olen haaveillut jo kohta kaksi vuotta. Oman blogin. (Senkin uhalla, että hiusblogeja on alkanut tupsahtelemaan kuin sieniä sateella.)

Elikkä olen 27-vuotias parturi-kampaaja Turusta. Perheeseeni kuuluu avokki "P" ja 6-vuotias tirppa "B". Hiusten parissa on tullut...

Share

Sananen motivaatiosta

Ladataan...
Lotta Katariina Pumpui

 

Olen tällä viikolla käynyt kirjeenvaihtoa erään lukijan kanssa (Terkkuja, T!) motivaatiosta ja sen puuttumisesta.

T. treenaa crossfitiä, mutta on törmännyt totaaliseen motivaatiovajeeseen:

"Olen tätä yrittänyt kelata mielessäni, että mistähän moinen voisi...

Share

Pages