Mitä laittaa päälle? Naisten ainainen ongelma.

Ladataan...

Keskiyön vaatekriisi. Ajattelin kerrankin olla "ajoissa" ja päättää edellisiltana mitä laittaa päälle huomisiin juhliin mutta tuntien miettimisen ja kokeilujen jälkeen en ole vieläkään päättänyt. Mekkoja löytyy joka lähtöön mutta minkä laittaisi päälle ja bolero, jakku vai neule siihen päälle? Legginssit, sukkahousut vai tavalliset mustat housut kylmyyden takia? Korkkarit vai balleriinat? Mä en tiedä! Tässä pieni osa mekoista mistä en vaan osaa päättää. 

...

Share

"You think Moomins are the best thing since Shakespeare" - 13 suomalaisuuden merkkiä

Ladataan...

Löysin hetki sitten tämän hauskan artikkelin. Pääset alkuperäiseen artikkeliin tästä:

http://matadornetwork.com/life/13-signs-born-raised-finland/

Artikkeliin on koottu 13 asiaa, joista huomaa, että olet syntynyt ja kasvatettu Suomessa. Mä nappasin pistesijan 9/13 

...

Share

Tuli vaan mieleen. Taas.

Ladataan...

Että pitäisi välittää enemmän ja ottaa enemmän riskejä. Ja muistaa rakastaa ja uskaltaa näyttää tunteensa. Täysillä.

Koska enemmän sitä katuu asioita, joita jättää tekemättä ja sanomatta, kun asioita joita tekee ja sanoo. Eikä teeskentely ja itselle valehtelu tee kenellekään varsinkaan itselle hyvää.

Jostain puun takaa tuli vain ohikiitävä viiltävä kirpaisu muutamista asioista, joita on jättänyt tekemättä, koska ei ole kehdannut ja uskaltanut. Koska itse olen aikamäinen nynny...

Share

Alku

Ladataan...
AnnikaK AnnikaK

Kuuluisa teos alkaa sanoilla "olipa kerran suo, kuokka ja jussi", mutta tässä blogissa ei tavoitella mitään niin suurta. Tämä on vain elämää.

Share

Jurduuh Ucjuuvâst

Ladataan...
Nii En vaihtais sekuntiakaan

Utsjoen saamelaislukiossa aamupäivällä tapahtuneen puukotuksen uhri, koulun miespuolinen oppilas, on menehtynyt saamiinsa vammoihin. Puukotus tapahtui kesken koulutunnin. Poliisi on ottanut kiinni rikoksesta epäillyn noin 30-vuotiaan aikuisopiskelijan.

Ei tällaisia uutisia halua kukaan lukea. Ei tällaista pidä tapahtua.

En tuntenut uhria enkä tunne hänen lähiomaisiaan. Tunnen kuitenkin monia ihmisiä, joille uhri on läheinen, sukulainen, koulukaveri, tutun tuttu. Näin...

Share

liikutusitku

Ladataan...

 

Tämän klipin jälkeen jälleen kiitän siitä, että maailmassa innovoidaan uusia apuvälineitä. Vamma voi olla hidaste, mutta sen ei tarvitse olla este. Millekään. Ei myöskään rakkaudella sanotuille sanoille.

<3

Share

3 + 1 tragediaa perjantailta

Ladataan...
Kristaliina Puutalobaby

Kolme elämäni tragediaa tältä perjantailta:

1:
Minulta leikattiin pois viisaudenhammas ja saan syödä vain tätä:

2:
En tykkää tän trio-jätskin suklaasta. Se on liian makeaa, se peittää muut maut alleen ja siinä on tuollaisia inhoja suklaahippusia, joiden pelkään menevän hampaan jättämään aukkoon ja aiheuttavan tulehduksen.

3.
En saa syödä...

Share

Pakkosavon alkeet

Ladataan...
Asikaine Asikaine

Poika puhuu jo paljon lauseita ja kertoo ratkiriemukkaita juttuja. Muutaman viikon sisällä lingvistikko on jopa taivutellut sanoja, tosin itsestään hän puhuu yleensä kolmannessa persoonassa. Ihaillen seuraan pienen neropatin oppimista, mutta yksi asia tyypin puheessa hämmästyttää: pieni paljasjalkainen tamperelainen puhuu vahvaa savoa.

Ilmeisesti Hipin hoitovapaan kotikursseihin on Sekoilun ABC -kurssin ja Sotkemisen alkeiden lisäksi kuulunut Pakkosavon intensiivikurssi. Tamperelaiset...

Share

Tulevaisuuden Suomi

Ladataan...
Iina V. this time around

Keskiviikkona osallistuin aika huimaan tapahtumaan, nimittäin Aaltoes:n järjestämään Tulevaisuuden Suomi-tilaisuuteen. Osallistuminen oli pakollista, sen jälkeen kun osallistuin samantyyppiseen ja samojen järjestäjien pitämään tapahtumaan vuonna 2011 ja hehkutin sitä vielä pitkään jälkeenpäin. Tänä vuonna panelisteina olivat Antti Herlin, Björn Wahlroos, Inka Mero, Mika Anttonen ja Jufo...

Share

Rauhan satama

Ladataan...
keijutyttö Keijutytön elämä

Hyvää iltapäivää kaikille!

Ajattelin kirjoittaa tänään aiheesta, jolle annoin nimen Rauhan satama. Rauhan satamalla tarkoitan paikkaa, jossa saa olla ihan yksikseen rauhassa, miettien ja tehden mitä ikinä sitten huvittaakaan. On tärkeää, että ihminen saa välillä olla rauhassa ja ihan itsekseen. Jokaisella toivon mukaan on oma rauhan satama, jossa saa olla itsekseen ja mietiskellä maailman menoa tai edes sellainen paikka jossa saa rentoutua.

...

Share

Pages