VÄLILLÄ TUNTUU KUIN AIKA LENTÄISI

Ladataan...
miisajasmiina miisajasmiina

Tällä hetkellä kirjaimellisesti ollut tämä fiilis, että aika vaan hurahtaa ja ei itse pysy sen perässä. Vastahan vuosi alkoi ja nyt porskutellaan jo helmikuun loppupuolta. Jotenkin huvittaa myös ajatus siitä, kun oli lapsi ja ajatteli; Sitten, kun olen 20-...

Share

Virallinen puolivälikatsaus

Ladataan...

Mitäs mitäs! Ennustin Suomelle seitsemää mitalia näistä olympialaisista. Toinen kisaviikko on jo täydellä höyryllä käynnissä ja nyt on aika tehdä välitilinpäätös.

 

·        Norjalla on 28 mitalia. Kaksikymmentäkahdeksan. Ihan älytöntä. Norjalaiset penkkiurheilijat eivät varmaan edes muista kaikkia mitalisteja nimeltä. Mikä erottaa Norjan Suomesta? Miksei Suomellakin joskus voisi olla 28 mitalia talviolympialaista? Johtuuko tämä öljystä?

·        Minun on helppo muistaa...

Share

Nyt on lähtö

Ladataan...
katisus Hyggelig

En ymmärrä, miten ammattibloggaajilla on aikaa kirjoittaa blogipostauksia päivittäin. Toki, he tekee sitä työkseen, heillä on siihen aikaa. Minulla ei ole. Mutta eipä tuolla väliä, liekkö tätä kukaan edes lukee, joten tuskin kukaan siellä on henkeään pidätellen odottanut, milloin kirjoitan.

Tämän seuraavan postauksen piti käydä seikkaperäisesti läpi laillistushakemuksen teko ja ylipäänsä koko hakuprosessi. Mutta se postaus tulee toiste.

Olin sen postauksen jo luonnostellut, ja...

Share

Miten sisustaa ekologisesti ja edullisesti?

Ladataan...

Kun alkaa pohtia ekologisia arvoja ja haluaa elää niiden mukaisesti, huomaa pian, että ekologisia valintoja joutuu tekemään oikeastaan ihan jokaisella elämän osa-alueella. Matkustaminen on tietysti epäekologista, samoin lihansyönti. Myös harrastuksien kohdalla rupeaa pian miettimään niiden ympäristövaikutuksia. Jooga ei ole kovin paha, mutta miten sitten sisustaminen? Jos sisustaa trendien mukaan, saa olla jatkuvasti hankkimassa jotain uutta, eikä se todellakaan ole yhtään ekologista.

...
Share

Ensimmäisen postauksen paikka

Ladataan...
tunnustellen Tunnustellen

Heippa rakkaat ihmiset. Kirjoittelen tässä ikään kuin omaa kasvupäiväkirjaa, mutta pyrin sanallistamaan ideoita mahdollisimman selkeästi ja ottamaan huomioon mahdolliset muut tekstini lukijat. Olen vasta bloginpitomatkani alussa - tämä on siis uusi, jännittävä hyppäys tuntemattomaan itselleni. Tänään mielessäni on pyörinyt jos jonkinmoista, lähinnä viime päivien pohdinnoista olen luonut synteesiä tekstimuotoon. Käsittelen blogiteksteissäni ihmisyyttä, henkisyyttä, tunteita, tiedettä,...

Share

3 hyvää asiaa

Ladataan...

Kuva: Pixabay

Blogeissa on kiertänyt haaste "3 hyvää asiaa" ja koska nyt todella tarvitsen muistutusta hyvistä asioista vastapainona niille ärsyttäville asioille, joille itse en juuri nyt voi mitään, päätin ottaa haasteen vastaan. 

Haaste on alkujaan Fitfashionin bloggaajalta Aino Mäkelältä. Kiitos haasteesta ...

Share

Hei : )

Ladataan...

Kirjoita kysymyksiä, ehdota aiheita blogiini, anna palautetta, jaa mielipiteesi... että ennen kaikkea kerro lempirunosi runoudestani:

runoilijatarvirpi @ suomi24.fi

 

Share

Miltä jännitys tuntuu

Ladataan...

Minä olen jännittäjä. Jännitän ja mietin ennakolta monenlaisia tilanteita. Esiintymisiä, tuntemattomien ihmisten kohtaamisia ja uusia tilanteita. Turvallisen, mutta silti ehkä suurimman jännityksen tunteen aiheuttavat urheilukilpailut. Kerron pari esimerkkiä.

Jalkapallo. MM-kisat. Ratkaisupeli suosikkijoukkueen kannalta. Jännityksen tunne saattaa iskeä yllättäen jo aiempina päivinä. Tuleva peli nousee mieleen ja mahasta ottaa. Tavallaan kivalla tavalla, mutta ei sittenkään. Tuntuu...

Share

S&M (ja viimeinen L)

Ladataan...
Noora Pulu Pari viivaa

Nämä ovat olleet rankkoja aikoja, sanokaa minun sanoneen. Olen selvinnyt koettelemuksista, jotka ovat järisyttäneet pientä kivijalkakauppaihmistä perijuuria myöten. Olen tehnyt retken automarkettiin, tuohon kauhun tuntemuksia herättävään keskiluokkaiseen labyrinttiin! ...

Share

Tunnen tuulen

Ladataan...
avaruuslaura Avaruuslaulu

Olen etuajassa, joten tietenkin poikkean hautausmaalle

isän hauta on ensin

rispaantuneet unisiepparit heiluvat tuulessa

kolme mustaa sulkaa nojaa kiveen kuin sotaa julistaen

ja muistan että isälle sairaus oli nimenomaan sota

"taistelu jatkuu", hän hoki, vaikka hengitti haukkomalla

eikä enää näkynyt valokuvissa

vaan puuroutui hiljaa henkiolennoksi

enteeksi tulevasta jonka tiesi, mutta jota vastaan taisteli

kuin riivattuna.

...

Share

Pages