Keskonen.

Ladataan...
Luomu-puolukka URBAANI INTIAANI

Kuvia keskolasta on niukasti. Mulla oli kyllä välillä filmikamera mukana, mutten koskaan kehittänyt sitä. Kun vuosien jälkeen löysin sen tavaroiden seasta, oli koko filmi valottunut niin pahasti, ettei sitä voinut edes enää kehittää. Muutamia kuvia otettiin onneksi myös miehen puhelimella.

Muistot tuolta ajalta on...

Share

piikit pystyssä

Ladataan...
puro On | Off

Mun ja Vn olemista on sen Suomeen paluusta asti häirinnyt se, että meillä on ihan erilainen aikakäsitys.

Kun sovitaan, että lähdetään pian, ni mulle se on PIAN ja sille se on joskus 30-60minuutin päästä. Sama toimii näkemisissä, ku sovitaan, että "nähdään pian" esim. mun työvuoron jälkeen ni lopputulos on aina et naputtelen kotona pöytää ja odotan.

Ollaan puhuttu asiasta ja V tietää et se häiritsee mua. Eikä se muuten edes oli niin paha, mutta välillä se sotkee suunnitelmat. ...

Share

Kuinka ostaa nappiostoksia?

Ladataan...

Voi näitä ihania ostoksia, joita ei vaan MILLÄÄN voi jättää kauppaan....

 

 

1. Muista, että sulla on hyvä tyyli. Sun ei tarvitse tyhjentää koko kauppaa todistaaksesi sen.

2. Mieti aina, miten yhdistän tämän vaatekappaleen? Mieleen pitää heti juolahtaa...

Share

Mitä mä just luin!?

Ladataan...
Uusi Alku Between the raindrops

Meinasin aamukahviini tukehtua, kun luin aamusella lehdestä:

"Jotkut eliittialueilla elävät myös etsivät lapsilleen monimuotoisempaa kasvuympäristöä. Esimerkiksi Helsingin Töölössä ruotsinkieliset perheet hinkuvat kouluun, jossa on erityisoppilaita, jotta lapset kohtaisivat erilaisuutta. Maahanmuuttajat kun ovat alueen ruotsinkielisissä kouluissa vähissä."

Ihan ensiksi - ovatko nykyisessä koulutusjärjestelmässä maahanmuuttajat lähtökohtaisesti...

Share

Kolme pihahommaa tälle viikonlopulle

Ladataan...

Lokakuu. Maa alkaa jäätyä. Kasvien pinnoilla on aamuisin valkoista pulveria, keskipäivään mennessä sen on sulanut pois. Minkälaisia horsmahommia tuolla vielä voi ja kannattaa tehdä? Googlasin taas ja vähän paria kirjaa selasin. Tänä viikonloppuna ajattelin tehdä nämä, tehkää tekin.

1. Kasteluletku tyhjäksi, irti seinästä ja talviteloille. Jos sisään jää vettä, saattaa letku mennä rikki. Ei kiva.

2. Jos puutarhassa vielä kukkii joku sinnikäs yksilö, sen voi tuoda sisään...

Share

Roosa nauha -päivä

Ladataan...
Amppi Keep it simple

Tänään perjantaina 9.10. on vietetty Roosa nauha -päivää ja itseasiassa koko lokakuu on ollut Roosa nauha -kuukausi. Tänään oli kuitenkin niin sanottu pääpäivä. Itse vietin päivää varsin perinteisesti pitämällä Katri Niskasen suunnittelemaa nauhaa koko päivän kiinni paidassani. Aiemmin se on ollut kiinni takissani, mutta täksi päiväksi siirsin sen hieman näkyvämmälle paikalle.

Tämä kampanja on yksi niistä, jotka koen itselleni tärkeimmiksi. Kampanjan...

Share

Onko pakko?

Ladataan...
alisaelena Just wonderin'...

Tänään kiinnitin normaalia enemmän huomiota yleiseen (ainakin omassa ympäristössäni) ''ilmiöön'', joka tietyllä tavalla inhottaa/ällöttää/ärsyttää mua itteäni. Kutsun tätä ilmiötä nimellä ''PDA'', joka johtaa englannin kielen sanoista Pupblic Displays of Affection - Julkista hellyyden osoitusta. Kyllä, se ärsyttää ja ällöttää mua. Tietysti tälläkin ilmiöllä (niin kuin kaikella) on useita eri ilmenemis muotoja ja ns. ''tasoja'' - nyt puhun sellaisesta liiallisesta julkisesta hellyyden...

Share

LOMALLA VIIMEINKIN

Ladataan...
ElviiraOona elviiraoona

Kuten otsikostakin voi hienosti päätellä, syyslomalle on nyt vihdoin ja viimein jääty! Tänään olo oli (taas) sen verran kipeä, että koulussa en paria tuntia pidempään pystynyt olemaan. Nyt kasallisen nenäliinoja ja muutaman litran teetä kuluttaneena jaksan hädin tuskin nousta hakemaan puhelimen laturia, joten eiköhän tässä ainakin tulevat pari päivää mennä astetta rauhallisemmin. Onni onnettomuudessa on toki se, että en ole ehtinyt tekemään mitään suunnitelmia lomalle. 

...
Share

Yöllä

Ladataan...
Marrito Andando

 

Eräänä iltana pyöräilin hikisenä kotiin. Mereltä puhaltava tuuli tuo toisinaan runsaasti vastusta polkemiseen.

Kello on kaksi yöllä, mutta nyt en jaksa tuntea huonoa omaatuntoa siitä, että huomenna en takuulla onnistu heräämään ajoissa, hyvä jos ennen puolta päivää. Ajoissa mihin, viettämään vapaapäivää? Nyt on tarpeen kuunnella musiikkia, juoda teetä, käryttää kynttilöitä...

Share

Pages