Kiukuttelua ja kaktuksia

Ladataan...
iidis Varpain jaloin

Asiat ei koskaan aina mene niin kuin suunnittelee. Olen jo jonkin aikaa kärvistellyn oman ajan puutteessa ja muuttunut hiljalleen yhä kireämmäksi ja räjähdysalttiimmaksi. Tämä kireys purkaantui jo kertaallee isona riitana, jonka seurauksena totesimme, että todella TARVITSEN sitä omaa aikaa ilman lapsia, ilman miestä ja ilman velvollisuuksia. Tarvitsen aikaa liikkumiseen, rentoutumiseen, yksin olemiseen, pysähtymiseen - siihen, että olisin lapsilleni paras mahdollinen äiti,...

Share

Päivän paskimmat

Ladataan...
Taru Mari Stuff About

Usein blogeista saa lukea juttuja otsikolla Päivän parhaat. Nämä jutut ovat yleensä piristäviä ja inspiroivia. Toisinaan täydellisiin aamupaloihin on vaikeaa samaistua, kun itse järsii ruisleivän känttyä.

Aina kaikki ei ole niin positiivista ja ihanaa. Joskus on pakko kertoa mikä jurppii ja tällöin joutuu ottamaan sen valittavan paskiaisen viitan harteilleen. Tässä siis Päivän paskimmat.

Erittäin kankea ja juminen olotila, johon ei auta...

Share

Mattokammo

Ladataan...
tiia Harjoitukset

Ensin tuli lähtö Lontooseen, sitten paha flunssa. Nyt vuorossa on se riemullisin aika kuukaudesta. 

Tauko on venynyt pian kuukauteen ja matka joogasalille tuntuu venähtäneen aivan liian pitkäksi. Olen kyllä tehnyt taudin loppumetreillä rauhallista yin-harjoittelua kotoa käsin, mutta aktivoituminen oikeasti tuntuu nyt tosi vaikealle. Tunnistan mattokammon. 

Vaikka tiedän, että olo harjoituksen jälkeen on ihana, en saa silti aikaiseksi, koska tiedän, että olo ennen...

Share

Yksi kahden ja kaikki jonkin tärkeän puolesta

Ladataan...

Kun avaan sen vaaleanpunaisen nauhoin paketoidun uutisen jota en olisi halunnut kuulla, menen piiloon sinne missä lapsena jo oli hyvä olla. Riisuudun vielä, kun olen ulkoisesti ehjä ja astun kaakeloidulle lattialle. Metalliset suihkuverhorenkaat pitävät ääntä siirtyessään tangolla ja väljä ovi paukuttaa ovenkarmiin, kuin joku koputtaisi koko ajan. Mutta kukaan siellä ei ole. Käännän suihkun niin kuumalle kuin nahka kestää, sillä palelen. Istun lattialle ja valelen itseäni. Äiti...

Share

Muutoksesta

Ladataan...
Inkkkari always be awesome.

Mä tossa uhkailin, että aktivoidun blogin kanssa. Uhkailin hieman liian aikasin ja hieman turhaan näemmä.

Tää viikko on ollut aikamoista härdelliä oman elämän suunnalla, joten on ollut vähän muuta ajateltavaa. Saatiin ton Tatin kanssa meijän viikkoa ilahduttamaan valloittava koirakaveri, joka onkin pääsääntöisesti vienyt kaiken ylimääräisen vapaa-ajan. Sen huomaa myös siitä, että treeniappi näyttää puhtaasti nollaa treenikertaa tällä viikolla. Eli viikko on mennyt myös ilman...

Share

Rakkauden kielet resonoimaan

Ladataan...
Heidi K. Virtaa

Rakkauden viisi kieltä:

 

1. sanat

2. kosketus

3. yhteisen ajan varaaminen ja yhteinen tekeminen

4. lahjat ja huomionosoitukset

5. arkiset teot

 

Mikä näistä on sinulle ominaisin tapa ilmaista rakkautta?

Tiedätkö, mikä se on kumppanillesi...

Share

My day: 29.09.16

Ladataan...

Tjäna!

Sillon ku koulu ei ala kello 10 (mikä on siis aikasin millon se alkaa) en jaksa laittaa herätätystä vaan vetelen sikeitä yleensä jonneki ysin tienoille. Toki koska miun huone on ihan ulko-oven vieressä herään siihen ku oikeesti ahkerat opiskelijat lähtee jossain seiskan ja kasin tienoilla mut käännän vaan kylkee. Tänään meillä siis alko uus kurssi ja pääsin ainakin toistaiseks eroon markkinoinnista. 

Aamut on täällä aina tosi rentoja ja samalla ku syön aamupalaa katon...

Share

Kiitos Lily

Ladataan...
Laura T. Missä olet Laura?

 

 

Muistan odottaneeni koko ala-asteen sitä lauantaista aamupäivää jona vitosluokkalaiset laulaisivat meille lähtölaulun, rehtori hymyilisi luottavaista hymyään ja minä liikuttuisin kaikkien kuuden kouluvuoteni edestä.

’’On aika hiljaa kiittää ja kättä puristaa, nyt meidät yhteen liittää...

Share

Pages