Naisen työ kuuluu naiselle

Ladataan...
cady ei muistella pahalla...

Tuli tässä Internetsin uutisvirrassa vastaan tämä "artikkeli"siitä että työ on naiselle yksi niistä harvoista paikoista, joka kuuluu ainoastaan naiselle itselleen

"I love it when women talk about their jobs. I LOVE it.

So many of our answers to “what’s new?” revolve around what a woman’s partner is doing or how her kids are doing, or...

Share

Harmauden keskellä

Ladataan...
Piiperö Viherpiiperö

Näin keväällä on kurjaa se, että kaikkialla maassa on harmaata ja kaikki näyttää ankealta. Toisaalta luonto herää pikku hiljaa eloon ja pian saamme nauttia vihreydestä. Tänään näin ensimmäiset leskenlehdet, jotka pilkottivat harmauden keskellä. Kukkaset toivat hymyn huulille auringon paisteen lisäksi.

 

WP_20140416_002.jpg

 

Share

Pääsiäisen herkullinen banaanileipä

Ladataan...

Päätin leipoa pääsiäisen makeaksi herkuksi banaanileivän. Se jotenkin sopii teemaan. Tosin voi olla, että houkuttimena toimivat myös pääsiäisen keltaiset banaanit... Banaanileipä on mehevä, tosi helppo, pitkään säilyvä kahvikakuksi sopiva herkku. Teen sitä aika usein, juuri helppoutensa takia. En ajattele sitä leipänä, kyllä se...

Share

Simplify, then add lightness

Ladataan...
Sara K Sara K

 

Selkeä reitti alkaa aina samasta paikasta: keveydestä.

Me kaikki mietimme aika ajoin, mitä tekisimme elämällämme. Jos maltamme olla häiriintymättä siitä, ettei meillä ole kaikkia vastauksia heti, uusi suunta löytyy helposti.

 

 

Tavoittelemme kaikkien tavoitteidemme kautta...

Share

ELÄMISEN SUURI KAUNEUS

Ladataan...
Vivi Elämäni palasia

1601411_533827630065822_304587972_n.jpg

Kävin katsomassa Paolo Sorrention Suuri kauneus -elokuvan ennakkonäytöksessä, enkä oikein osaa sanoa muuta kuin menkää katsomaan. Elokuva oli upeasti kuvattu ja hyvin visuaalinen, näyttelijäntyö oli valloittavaa ja tarina kulki pienin kohtauksin ihanasti eteenpäin. Ensi-ilta on ylihuomenna, 18.4....

Share

Lupaus pitää paremmin kun tietää mitä tapahtuu jos lupaus rikotaan.

Ladataan...
madd3 Kaunis ja oma elämä

Tahmelan rannassa oli ihastusta ilmassa.

Varhaisteininä, naiivina ja vielä kovin kokemattomana seurustelun suhteen, haaveilin unelmapoikaystävän olevan

  • suosittu koulussa
  • harrastavan jääkiekkoa
  • hyvännäköinen

Kovin vähäiseen tyydyin aluksi.

...

Share

Täällä taas!

Ladataan...
yassu.f My Beautiful Life

Pitkän hiljaiselon jälkeen olen täällä taas! Kylläpäs on ollut kova ikävä blogata!! Opiskelu on vienyt hirveästi aikaa, jonka vuoksi päätin jäädyttää tämän blogin... :) Mutta nyt kevään koittaessa on aivan MAHTAVAA jatkaa tätä mulle rakasta ajanvietettä.

 

Eipä tässä tekstissä nyt muuta kerrottavaa ole. Nauttikaahan auringosta, sunnuntaille on luvattu tosi lämmintä säätä! :) Ihanataaa!!

Share

Vieroituspäiväkirja: vko 6 ilman sokeria

Ladataan...
Milka Rantamo Olennaisuuksia

Kirjoittelin aiemmin siirtymisestä melkein kokonaan hiilarittomaan ruokavalioon, ja aamun vaakakäynti näytti n. -1,5kg viimeviikon tiistailta. Hyvä tahti siis, jos treenaisin niin paino putoaisi varmaan nopeammin, mutta mennään nyt tällä. 

Sokerittomuus siis jatkuu paria tietoista poikkeusta lukuunottamatta. Päätin olla...

Share

Hair Issue

Ladataan...
Tintti K Tintin

Asia, jota ihan todella kovasti kaipaan ajalta ennen pojan syntymää, on hiusten pitäminen auki. En tiedä muista vauvoista, mutta ainakin tämä omani on sen verran kiinni hiuksissani heti mahdollisuuden tullen, ettei arjessani juuri ole mahdollisuutta pitää hiuksia auki. 

Koin pientä helpotusta tällä viikolla, kun tietysti tiiviisti Katen, Williamin ja Georgen Australian ja Uuden-Seelannin matkaa seuranneena huomasin, että samat haasteet ne näköjään...

Share

Pages