Luisteluystävä Jääpuistossa

Tyttö toivoi kovasti pääsevänsä luistelemaan vielä uudelleen New Yorkissa, mutta sille ei löytynyt enää aikaa. Lupasin, että hän pääsee luistelemaan kyllä kotonakin. Sopiva hetki löytyi nyt sunnuntaina, kun Rouva piti kirjoituspäivän, ja me suuntasimme lasten kanssa Rautatientorin Jääpuistoon. 

IMG_8226.jpg

Itse en tosin päässyt jäälle, sillä vauva oli mukana kantorepussa.

IMG_3263.JPG

Muistin pian lähdettyämme, että olin unohtanut tytön oman kypärän kotiin. Onneksi niitä sai lainata Jääpuistosta veloituksetta!

IMG_8244.jpg

Hänen menonsa on vielä hieman hataraa, mutta luistelukertojakin on takana vasta neljä. Viime talvena aloitimme harjoittelun luonnonjäällä (ks. tänne ja tänne), mutta nyt taisimme missata sen mahdollisuuden. 

IMG_8216.jpg

Luistelun välissä oli kiva käydä levähtämässä ja lämmittelemässä luistinradan vieressä olevassa kahvilassa.  

IMG_8238.jpg

Kaakao lämmitti mukavasti ja pienet rahkamunkit olivat makoisia.

IMG_3274.JPG

IMG_3291.JPG

Levähdyksen jälkeen tyttö jatkoi taas jääharjoituksiaan. Jalat taisivat olla jo väsyneet tai sitten jää oli muuttunut liukkaammaksi, mutta pystyssä pysyminen oli vaikeampaa.

Yhtäkkiä tytön viereen ilmestyi toinen hieman vanhempi tyttö, joka otti häntä kädestä kiinni. He viettivät koko loppuajan yhdessä jäällä. Isompi tyttö neuvoi pienempää, auttoi häntä pystyyn, puisteli lumet takista ja haki välillä kelkan tueksi. Molemmilla taisi olla aika kivaa, ja käsi kädessä luistelevat tyttöset olivat söpöä katsottavaa. 

IMG_8249.jpg

Tästä on hyvä jatkaa taas toisena päivänä. Vielä on luistelutalvea jäljellä!

Kommentit (3)
  1. Hui eikö lapsella ollut ulkohousuja? Omasta lapsuudestani muistan, miten luistellessa AINA paleli… Hrrrr kun näytti teidän meno kylmältä.

    1. Heh, farkut on mun mielestä ulkohousut, ja lämpötila oli plussan puolella.

      1. Luistellessa jonkinlaiset vettä hylkivät tuuli/gore-tex housut ovat yleensä farkkuja mukavammat pienellä lapsella, joka saattaa välillä kaatuakin. Kaatuessa farkut kastuvat helposti pepusta/polvista märiksi ja sitten paleltaa. t. Luistelukouluohjaaja

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *