Makuuhuoneen takaisinvaltaus

Isyyspakkaus

Kuva-arvoitus: mitä puuttuu tästä kuvasta?

Vihje... ei vaan vastaus näkyy tässä kuvassa.

Kyllä! Olemme vihdoin vallanneet Rouvan kanssa makuuhuoneen takaisin itsellemme, sillä poikanen siirtyi nukkumaan kuplansa kanssa lastenhuoneen pinnasänkyyn!

Siirtymä tapahtui uskomattoman (kop kop) helposti: poikanen ei ole ollut lainkaan ihmeissään uudesta nukkumapaikasta, hän ei ole heräillyt yöllä itkemään ja aamuisin hän on herännyt ensimmäisen kerran vasta seitsemän jälkeen. Pienet huraat tälle!

Teimme kyllä kahtena ekana iltana tyhmästi, ja yritimme nukuttaa poikaa jo ennen tyttöä. Eihän siitä mitään tullut. Eilen, kolmantenta iltana, odotimme pojan kanssa sen verran, että tyttö oli jo hiljentynyt sänkyynsä, ja poika nukahti heti, kun hänet nostettiin kuplaansa. 

Pojan yösyötöthän lopetetiin tammikuussa NYC:in-matkan jälkeen. Sen jälkeen hänelle annettiin maitoa vielä, jos hän heräsi aamulla viiden jälkeen itkemään, mutta sekin palvelu loppui jo muutama kuukausi sitten, ja poika alkoi nukkua heräämättä aamuseitsemään.

Voiko tämä oikeasti olla näin helppoa?

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi se olla helppoa! Mielestäni ainakin meillä se on ollut helppoa siksi, että lapset on laitettu suhteellisen aikaisin omaan huoneeseensa nukkumaan, eikä ole tarvinnut pari-kolmevuotiaiden kanssa sitten vääntää asiasta. Omat unet on niin tärkeät että niistä en vaan tingi.

Tommi K
Isyyspakkaus

Monilla lapset tulevat kuulemma vielä pitkään viereen nukkumaan keskellä yötä, mutta meillä tyttö ei koskaan edes yrittänyt sitä. Pidetään samasta kiinni nyt pojan kanssa.

Kape (Ei varmistettu)

Mikä tuo kupla on? Piileekö salaisuus kenties siinä. Kovin kolkolta näyttää meidän neidin pinnis vs kupla.

Tommi K
Isyyspakkaus

Se on Koo-di Pop-up Bubble -matkasänky. Kevyt kuin mikä ja kulkee mukana reissussa kuin reissussa. Pinnasänkymme pinnat ovat niin harvassa, että sijoitin tämän matkasängyn pinnasängyn sisään ihan turvallisuussyistä jo silloin, kun esikoisemme totutteli nukkumaan yksin. Uskon myös, että se tekee sellaisen oman turvallisuuden tunteensa, ja sitten kun lähdetään matkalle, oma tuttu sänky kulkee aina mukana. Poika nukkui kuplassa tähän asti sänkymme vieressä ja nyt hän siirtyi kuplineen toiseen sänkyyn.

Valopäiväkirja

Meilläkin pienimmän siirtyminen lastenhuoneeseen oli todellinen hurraan paikka, kun vanhempien sänky on olkkarissa. Yhtäkkiä pystyi katsomaan telkkaria sohvalla ja vielä valot päällä :D Mutta kyllä se voi olla helppoa, varsinkin tän toisen kohdalla tuntuu, että helpompaa ku ekan kanssa! Mekin vaan tehtiin taannottain se moka, ettei tajuttu heti illan huutokonserttien syyksi siskoikävää. Pienin oli jo useamman kuukauden nukahtanut yksin, mutta "majakka ja perävaunu" -vaiheen myötä ei unillekaan voi mennä ilman siskoa :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Parasta näyttää olevan, että poikanen herättää aamu-unisen siskonsa aika tehokkaasti. Tänäänkin tyttö oli herännyt pojan papatukseen, käynyt vessassa ja pukenut päälle ennen kuin itse nousin sängystä. Pidetään tämä, eikös joo?

Vierailija (Ei varmistettu)

Itse aiheeseen en osaa sanoa mitään, kun lapsia ei ole, mutta eksyin tähän postaukseen jo toistamiseen teidän kodin kauniin sisustuksen houkuttelemana. Varsinaisia sisustusjuttuja ei ole tainnut sitten remppapostausten ihan kamalasti olla, mutta teillä kun on kytköksiä lehtimaailmaan, niin miten olisi kotijuttu jossakin lehdessä? Varmasti muitakin miellyttää teidän kodin tyyli kuin vain mua, ja kiva on nähdä näitä vähemmän blogissa näkyviä huoneitakin. :)

Aurinkoista viikonloppua!

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos! Kodistamme on ollut juttuja pari kertaa kauan sitten Kotivinkissä ja pari vuotta sitten Avotakassa. Pidetään siis vähän taukoa ja tehdään jotain uudistuksia ensin :) Ja sisustusjuttuja ei paljoa ole, sillä meillä on yksinkertaisesti nykyisin aina kamalan sotkuista :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Aaa, selvä homma. Meillä ei vielä tuolloin ole ollut Avotakan tilausta, niin on mennyt ohi, eikä täältä blogin puoleltakaan ole jäänyt mieleen. Keskityn ihailemaan noita sisustusvilahduksia, joita täällä aina muun ohella näkyy. :) Mukavaa viikonloppua!

Vierailija (Ei varmistettu)

Oletteko miettineet millaiseen järjestelyyn päädytte kun lapset ovat isompia ja tarvitsevat enemmän tilaa?

Tommi K
Isyyspakkaus

Katsopas, kun en tähän huomannut vastata ajoissa... Siis: omistamme myös naapuriasunnon. Suunnitteilla on, että valtaisimme sieltä jonain päivänä lisätilaa ja tekisimme olohuoneen seinään oviaukon!

Kommentoi