Makuuhuoneen takaisinvaltaus

Kuva-arvoitus: mitä puuttuu tästä kuvasta?

IMG_4141.jpg

Vihje… ei vaan vastaus näkyy tässä kuvassa.

IMG_4159.jpg

Kyllä! Olemme vihdoin vallanneet Rouvan kanssa makuuhuoneen takaisin itsellemme, sillä poikanen siirtyi nukkumaan kuplansa kanssa lastenhuoneen pinnasänkyyn!

IMG_4162.jpg

Siirtymä tapahtui uskomattoman (kop kop) helposti: poikanen ei ole ollut lainkaan ihmeissään uudesta nukkumapaikasta, hän ei ole heräillyt yöllä itkemään ja aamuisin hän on herännyt ensimmäisen kerran vasta seitsemän jälkeen. Pienet huraat tälle!

Teimme kyllä kahtena ekana iltana tyhmästi, ja yritimme nukuttaa poikaa jo ennen tyttöä. Eihän siitä mitään tullut. Eilen, kolmantenta iltana, odotimme pojan kanssa sen verran, että tyttö oli jo hiljentynyt sänkyynsä, ja poika nukahti heti, kun hänet nostettiin kuplaansa. 

Pojan yösyötöthän lopetetiin tammikuussa NYC:in-matkan jälkeen. Sen jälkeen hänelle annettiin maitoa vielä, jos hän heräsi aamulla viiden jälkeen itkemään, mutta sekin palvelu loppui jo muutama kuukausi sitten, ja poika alkoi nukkua heräämättä aamuseitsemään.

Voiko tämä oikeasti olla näin helppoa?

Kommentit (11)
 1. Oletteko miettineet millaiseen järjestelyyn päädytte kun lapset ovat isompia ja tarvitsevat enemmän tilaa?

  1. Katsopas, kun en tähän huomannut vastata ajoissa… Siis: omistamme myös naapuriasunnon. Suunnitteilla on, että valtaisimme sieltä jonain päivänä lisätilaa ja tekisimme olohuoneen seinään oviaukon!

 2. Itse aiheeseen en osaa sanoa mitään, kun lapsia ei ole, mutta eksyin tähän postaukseen jo toistamiseen teidän kodin kauniin sisustuksen houkuttelemana. Varsinaisia sisustusjuttuja ei ole tainnut sitten remppapostausten ihan kamalasti olla, mutta teillä kun on kytköksiä lehtimaailmaan, niin miten olisi kotijuttu jossakin lehdessä? Varmasti muitakin miellyttää teidän kodin tyyli kuin vain mua, ja kiva on nähdä näitä vähemmän blogissa näkyviä huoneitakin. 🙂

  Aurinkoista viikonloppua!

  1. Kiitos! Kodistamme on ollut juttuja pari kertaa kauan sitten Kotivinkissä ja pari vuotta sitten Avotakassa. Pidetään siis vähän taukoa ja tehdään jotain uudistuksia ensin 🙂 Ja sisustusjuttuja ei paljoa ole, sillä meillä on yksinkertaisesti nykyisin aina kamalan sotkuista 😀

   1. Aaa, selvä homma. Meillä ei vielä tuolloin ole ollut Avotakan tilausta, niin on mennyt ohi, eikä täältä blogin puoleltakaan ole jäänyt mieleen. Keskityn ihailemaan noita sisustusvilahduksia, joita täällä aina muun ohella näkyy. 🙂 Mukavaa viikonloppua!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *