Muutto omaan huoneeseen

Keskiviikko, huhtikuun 27. päivä 2022 jää historiaan yhtenä perheemme merkittävimmistä päivistä. Tästä päivästä lähtien voimme vihdoin sanoa, että lapsillamme on omat huoneet. Niin merkittävä kuin olohuoneen seinään ilmestynyt reikä olikin, tämä oli kuitenkin tämän remonttirupeaman suurin syy ja tärkein tavoite.

Sain tyttären uuden huoneen maalaushommat valmiiksi viikonlopun ja maanantain aikana. Maalasin seinät samalla Cover Storyn Maggie-sävyllä kuin vierashuoneen seinät, katon Cover Storyn Patti-sävyllä ja lattian samalla Uulan puulattiamaalilla kuin kaikki naapuriasunnon lattiat.

Tänään kiinnitin lattialistat, asensin paikalleen uuden Les Volières -kattolampun, kannoin huoneeseen talvella hankkimamme kirjoituspöydän ja purin uuden IKEA-runkopatjan pakkauksesta. Runkopatjan jalat tulevat eri toimituksessa myöhemmin tällä viikolla, ja samassa toimituksessa saamme muutaman sängynaluslaatikon. Tuolin toin viikonloppuna mökiltä, ja yöpöytä on vanha sairaalan pöytä, joka toimi aiemmin Rouvan yöpöytänä mutta ei mahtunut enää uuteen makuuhuoneeseemme. Matto löytyi pari viikkoa sitten Fidalta.

Huoneesta puuttuu vielä senkki, ja kaikki seinille tulevat asiat, mutta tärkein asia on nyt siinä. Oma huone!

koti remontointi sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *