Vuoden 2019 tykätyimmät Instagram-kuvat

On jälleen aika tehdä katsaus vuoden tykätyimpiin Instagram-kuviin. Tässä oman tilini ”Top Nine”.

Top Nine 2019

Tulosten perusteella voisin keskittyä alkavana vuonna esittelemään tyttäreni taideteoksia sekä panostaa yhä näyttävämpään piparkakkutaloon.

Muutama sananen kuvista ja niihin liittyvistä asioista, järjestyksessä vasemmalta ylhäältä:

 1. Neiti 6-v piirsi kuvat isästä ja äidistä viime keväänä. Olemme hämmästelleet hänen lahjojaan piirtäjänä jo pidempään, ja hän on käynyt keväästä alkaen viikoittain myös kuvataidekoulua.
 2. Myös tämä kuva on otettu samaisen neidin akryylimaaleilla maalatusta taideteoksesta jo aiemmin viime talvena. Tämä taulu taisi olla niitä viimeisiä kimmokkeita laittaa hänet kuvataidekouluun, ja sopiva ryhmä löytyi aivan vahingossa vain muutaman viikon päästä tästä postauksesta.
 3. Kuvassa on parhaat ystävykset 1-vuotiaasta alkaen. He syntyivät samana päivänä, tapasivat ensimmäisen kerran kuusi vuotta sitten päiväkodin pihalla ja kävivät päiväkodin ja eskarin kirjaimellisesti käsi kädessä. Kouluun he eivät kuitenkaan jatkaneet enää yhdessä, sillä kaveri muutti toiseen kaupunginosaan, ja koulutaival alkoikin eri kouluissa. Kuva on otettu eskaritodistusten jaon jälkeen sushibuffet-illallisella, jolla he halusivat istua omassa pöydässä kahdestaan.
  Nyt puoli vuotta myöhemmin on ollut kiva havaita, että ystävyys on jatkunut siitä huolimatta, että tyypit eivät näe päivittäin. Olemme käyneet syksyn aikana leffassa ja seikkailupuistoissa, ja Whatsapp-viestit lentelevät molempiin suuntiin lähes päivittäin.
 4. ”Pysykää aina näin läheisinä, sitä toivon yli kaiken. Olkaa vaikka yhdessä isiä ja äitiä vastaan, jos joskus siltä tuntuu, kunhan olette samalla puolella.” Tämä on yhä toiveeni, varsinkin niinä päivinä, kun toimin aamusta alkaen erotuomarina.
 5. Ensimmäinen koulupäivä jännitti kovasti, kaikkia. Koulu on alkanut erittäin kivasti, mutta muutos on ollut iso eskariin verrattuna, ja kaikki ovat olleet koko syksyn hyvin väsyneitä. Niin myös kuvan reppu, joka hajosi parin kuukauden käytön jälkeen, ja jouduimme ostamaan uuden jo syysloman tienoilla.
 6. Talvi on tullut Tylypahkaan. Tämän vuoden piparkakkutalon inspiraatio tuli Harry Pottereista, joita olemme lukeneet ja katsoneet syksyllä useamman. Kun keksimme tyttäreni kanssa Tylypahkan linnan, muita vaihtoehtoja ei enää ollutkaan.
 7. Esittelin 6-v:n luonnosvihkoon tekemiä tussitöitä keväällä myös blogissa useamman kuvan verran.
 8. Samainen 6-v on tässä vaiheessa jo 7-v, ja tässä teoksessa on kuulemma ”Unicorn-tyttö”. Siinä on yhdistelty tusseja ja geelikyniä.
 9. Mökki on nyt vaaleanpunainen. Tämä kuva on otettu ensimmäisen pohjamaalauksen jälkeen, mutta sävy on sama myös pintamaalissa. Maalaus jäi harmillisesti ihan vähän kesken, enkä ”ehtinyt” tehdä sitä loppuun koko kesänä.

Jos itse valitsisin lempiotokseni vuodelta 2019, lista voisi olla hieman toisenlainen. Ehkäpä teenkin sen vielä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *