Sahramikuha
Tulipas hyvää, vaikka itse sanonkin. Ja melko nättiä! Kaiken lisäksi resepti taitaa olla yksi nopeimmista ja helpoimmista, joita olen julkaissut.
Sahramilla ja appelsiinilla maustettu kuha (2 annosta)
- 300-400 g kuhaa fileenä
- suolaa
- 1 appelsiinin kuori
- muutama hyppysellinen sahramia
- voita
- öljyä
- manteleita
Leikkaa kuhafileestä ensin pois keskellä leveämpää päätä oleva kova pätkä, niin että päätyyn syntyy halkio (tai pyydä kalatiskin myyjää tekemään se).
Mausta kala kauttaaltaan suolalla, raasta & hiero päälle appelsiinin kuorta ja ripottele lopuksi kummallekin puolelle hieman sahramia.
Kuumenna paistinpannulla nokare voita ja tilkka öljyä ja paista fileitä 2 minuuttia per puoli.
Koristele annokset silputulla mantelilla ja mahdollisesti ylijääneellä appelsiininkuorella.
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.