Sahramikuha

kuha_puolikas.jpg

Tulipas hyvää, vaikka itse sanonkin. Ja melko nättiä! Kaiken lisäksi resepti taitaa olla yksi nopeimmista ja helpoimmista, joita olen julkaissut.

Sahramilla ja appelsiinilla maustettu kuha (2 annosta)

  • 300-400 g kuhaa fileenä
  • suolaa
  • 1 appelsiinin kuori
  • muutama hyppysellinen sahramia
  • voita
  • öljyä
  • manteleita

Leikkaa kuhafileestä ensin pois keskellä leveämpää päätä oleva kova pätkä, niin että päätyyn syntyy halkio (tai pyydä kalatiskin myyjää tekemään se).

Mausta kala kauttaaltaan suolalla, raasta & hiero päälle appelsiinin kuorta ja ripottele lopuksi kummallekin puolelle hieman sahramia.

Kuumenna paistinpannulla nokare voita ja tilkka öljyä ja paista fileitä 2 minuuttia per puoli.

Koristele annokset silputulla mantelilla ja mahdollisesti ylijääneellä appelsiininkuorella.

kuha_vaaka.jpg

kuha_lahi.jpg

koti ruoka-ja-juoma
Kommentit (2)
  1. LiisaMaalla
    29.4.2012, 19:06

    No nättiä juuuuu! 

  2. yksi sana: nam! nyt kauppaan 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *