Ananasta ja proseccoa

20190225_104318.jpgMy kind of day 

Lähdin lauantaina aamusaunan jälkeen onnibussilla kaupunkiin, otin koko päivän lomaa äitiydestä. Tuhlasin joululahjakortin kampaajalle, kävin salaattilounaalla, ostin kolmet stringit, yksillä olisi pärjännyt, mutta tarjous. Miehen saatua lapsi hoitoon mentiin iltapäivällä laittamaan paikat valmiiksi, valoja, musiikkia, nachovuokaa..panikoitiin, siirettiin sänkyä. Mietittiin asentoja, käytiin läpi asettamamme säännöt, jännitettiin. Oltiin harrastettu esileikkiä ajatustasolla neljä viikkoa keskustellen, samalla tutustuen enemmän tähän toiseen pariin joka odotti ihan yhtä malttamattomana meidän tapaamistamme. Kello tuli kuusi ja ovikello soi, ekat halaukset ja skumpat lasiin. Puhuttiin viisi tuntia elämästä, parisuhteesta, haluista ja seksistä, avaudutiin vieraille ihmisille asioista, joista ei omien ystävienkään kanssa olla puhuttu.

Kun viimein oltiin siinä tilanteessa että me tytöt vähennettiin vaatteita, suudeltiin, kokeiltiin varovasti miltä toinen tuntui. Miehet tuli innokkaana mukaan ja loppu jääkööt arvoitukseksi ja meidän neljän väliseksi, en halua pornoa kirjoittaa. Haluan vain puhua ääneen vaietusta asiasta ja normalisoida vanhanaikaisia näkemyksiä.

Olo on nyt onnellinen, saanut ja väsynyt. Me heitettiin illan ja yön kuluessa ne meidän kaksi ehtoamme romukoppaan, mutta se sääntö mikä näissä piireissä hallitsee kondomin käytön lisäksi, on se että kuka vaan meistä olisi, missä vaiheessa tahansa voinut sanoa Ei, ja se olisi pysäyttänyt meidät kaikki. Sitä tarkistettiin välillä kysymällä. Kaikki oli enemmän kuin ok kaikille, sanottiin tahdon, kyllä, ja moneen kertaan..

Normaali

Kummankaan parin kotona ei tarvitse jälkikäteen puida asiaa, terapoida tunteita, käsitellä mustasukkaisuutta.

Se kaikki on tapahtunut paljon aiemmin, meistä kukaan ei lähtenyt tähän hetken mielijohteesta. Harrastamaan seksiä muiden kuin rakastamansa ihmisen kanssa, toisen läsnä ollessa, samassa tilassa, samoissa haluissa, tunteissa.

Vaan se vaatii pitkällisen työn keskustelun merkeissä puolison kanssa, parisuhteen joka on enemmän kuin kunnossa, vakaan luottamuksen toiseen sekä rakkauden jonka voimalla pystyy tämänkaltaisen haaveen toteuttamaan.

Kuka määrittelee normaalin parisuhteen? Onko olemassa jotain normitaulukkoa mitä asioita seksiin saat molempien sitä halutessa liittää?

Flow

Mä leijun edelleen, olon ollessa myös ”vähän rikollinen”  ..me jatketaan juttelua watsupissa ja saatettiin myös sopia uudet treffit huhtikuun loppuun, ei siis ole ainakaan meidän tapauksessamme kyse siitä, etteikö haluttaisi toisiamme siinä aviovuoteessa, tarpeeksi. Koska halutaan ja saadaan ihan niinkuin ennenkin, eikä ole tarkoitus käydä joka viikonloppu ”kahvilla ja panemassa” uusien tuttavuuksien kanssa. Vaan tehdä tästä harvoin tarjolla harrastus jonka paras anti on se että kaikki NAUTTII!!

Ihanaa hiihtolomaa!

ps.Alkuperäinen suunnitelma oli mennä tänään hiihtämään yksin, koska viimeyönä nukuin yllättävän hyvin ja pitkään. Ehkä edellisen yön valvomisella oli osuutta asiaan? Mutta taidan vain tyytyä fiilistelemään sohvalla Evelinan tahtiin, hiihtämään kerkee huomennakin ja sitä paitsi mun polvet on älyn kipeet 😀

Kommentit (3)
  1. Jätän tämän nyt vaan tähän, vahva lukusuositus jokaiselle, todellakin todellisia havaintoja parisuhteesta💕
    https://anna.fi/havaintoja-parisuhteesta/tama-on-vapaata-rakkautta/

  2. Näinhän se menee. Kukin tavallaan <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *