Uni ja seksi = seksiuni

varpaat.jpgLöysin tutkimuksen jonka mukaan miehen siemenneste sisältää naisen mielialaa kohottavia aineita.

Sperma sisältää vain n.5 % siemennestettä. Loppu tästä ihmeaineesta on siemenöljyä=vettä, sokeria sperman ravitsemiseksi, immunosuppressantteja, ja mikä outoa kahta naispuolista sukupuolihormonia. Lisäksi tuo monikäyttöaine sisältää monia mielialaan vaikuttavia yhdisteitä: endorfiini, estroni, oksitosiini, tyreotropiinia vapauttava hormoni ja serotoniini.

http://www.iltalehti.fi/seksuaalisuusjasuhteet/a/2012082215982535

Panemista on tutkittu siis kondomilla ja ei. Johtopäätelmä oli että sperma piti masennusoireet poissa ja naisten mieliala koheni, siis niiden jotka saivat ilman.

Olenkin miettinyt miten selvisin näin pitkälle ilman omaa luontaista estrogeeniä ?

Se olikin miehen ansiota. Laukeamalla muhun säännöllisen epäsäännöllisesti on hän korvannut samalla puutteellista hormontoimintaani, saaden mieleni paremmaksi. Totta on myös se, että viime aikoina seksi onkin ollut ainoa hetki vuorokaudesta kun päänsisältöni on hiljentynyt ja olen pystynyt keskittymään vain yhteen asiaan. Kun omat ja muiden murheet on aamuyön tunteina ratkaistu, olen alkanut tahtomattani huolehtia ilmastonmuutoksesta ja globalisaatiosta. Sinänsä hyväkin asia, mutta se ettet sä nuku tarpeeksi ei ole.

Sen jälkeen kun toimme halumme ja toiveemme seksin suhteen julki, on sitä myös tullut harrastettua. Aina välillä kun ”asia” unohtuu, lapsi valvottaa/sairastaa..tai toinen vaan yksinkertaisesti ärsyttää, on ollut riitoja eikä ole tehnyt mieli. On mennyt viikko tai kaksi ilman, niin seksi on joka kerta hankala aloittaa uudelleen, poistaa paineet, kostua.

Miehelle luultavasti helpompaa, mutta naiselle se ”alta pois” paneminen liukkarilla tai ilman ei ainakaan minun kohdallani tuota haluttua lopputulosta, orgasmia. Pelkän tunteen siitä että jotain oli pakko suorittaa mikä on jäänyt tekemättä, voidaksemme jatkaa huomenna ajan kanssa silmiinkatsoen. Laueta yhdessä.

Miehet näkevät enemmän seksiunia. Sekin on tieteellisesti tutkittua, niillä seisoo unen jälkeen ilmankin, koska testoteroni pitoisuudet ovat huipussaan aamuisin.

Mutta entäpä nainen? Unen jälkeen alapää on yhtä kuiva kuin suu, ja jollei sisälläsi ole edellisen illan siemenneste on hankala päästä vauhtiin vaikka haluaisikin seksiä.

Minäkin tahtoisin nähdä seksiunia ja nukkua tai siis toisessa järjestyksessä. Voihan olla että näenkin, mutta en ole kyllä pitkään aikaan herännyt märkänä ja halukkaana. Tai sitten toiminta on sen verran aktiivista nykyisin ettei tarvitse uneksia.

Meillä on pakasteessa pienimmäiselle jäätelöä ja netflix sitä varten, että joskus keskellä päivääkin halujen vallatessa voidaan karata pikaisesti makuuhuoneeseen. Jos päivä on sisältänyt kiihkeitä viestejä tai kosketuksia, on helppo olla heti valmis. Tuo esileikin pitkittäminen ajatustasolta asti on mielestäni se edellytys, jonka pikaseksi vaatii. Samalla voi palauttaa myös alkuhuuman, ainakin hetkellisesti kun on revittävä vaatteet pois toisen päältä.

Tänä aamuna ennen miehen heräämistä, purin siltä paineet käsin. Sekin on mielestäni aika kiihottavaa, tuntea ja kuulla pimeässä kun toinen nauttii! Ilman odotuksia pitkälle viimeistellystä aktista, josta suoriuduttava vaimo tyydyttäen..unen ja valveen rajamailla tiedostaen että orgasmin jälkeen voi jatkaa vielä unta samassa asennossa johon laukeat.

rakasta mua nyt, oon pysähtynyt syttynyt uudestaan palamaan..oo siinä vaan

 haloo helsingin sanoin, hyvää viikonloppua !

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *