Turhia työhaastatteluja osa 2

Haha! Nauran täällä taas kuinka Suomessa työnantajat voivat olla niin takapuolesta. Hain tammi- ja helmikuun aikana ehkä 60 eri työpaikkaa. Suurimpaan osaan hakemuksista ei tullut edes kieltävää vastausta. Ei edes niistä paikoista, joissa olin työhaastattelussa, ole kuulunut mitään. Hello u all arshlohns työnantajat, näinkö te hoidatte ihmisen palkkaamista?

Tosi huonoa käytöstä yritysten edustajilta, jotka etsivät huipputyyppejä. Mutta koska pidän työpaikkojen hakemisesta ja se sujuu minulta hyvin, niin aion jatkaa työnhakemista. Nyt en kyllä viitsi, kun saan olla töissä tammikuun loppuun, mutta sitten myöhemmin. Kaikkein fiksuin on ollut Vaasalainen suuri teknologiayritys, jonka edustajat ovat soittaneet minulle kieltävän vastauksen. Enkä ole siitä suuttunut.

Kyl mää niin ku suuresti ihmettelen työnantajien huonoa käytöstä. Teitin tuotteet voin jättää ostamatta. No ei minulla nyt olis varaa ostaa mitään suurta polttomoottoria, mutta anyway…..

tyo-ja-raha ajattelin-tanaan
Kommentit (2)
  1. Hain yhtä työpaikkaa joskus vissin 2 kk sitten. Sieltä on tullut kuittaus, että hakemus otettu vastaan, mutta ei sitten muuta. Paikka on (oli viikolla vielä ainakin) yhä auki JA SITÄ ILMOITUSTA ON MUUTETTU mun hakemuksen vastaanottamisen JÄLKEEN!
    Voi elämän kevät. En oo ihan varma, että haluaisin moiseen paikkaan töihin.

    1. No voi hyvää päivää! Siinähän saavat etsiä huipputyyppiä! Minäkin olen saanut niitä vastauksia, että hakua jatkettiin. Just joo, kun olis ollut varmaan monta hyvää työntekijää niiden jo hakeneiden joukossa. Ja sitten on niitä yrityksiä, joihin olen päässyt työhaastatteluun. Ja edes kieltävää vastausta ei ole tullut, mutta samantyylinen paikka on heti taas haussa. Ja sitten on paljon niitä, että voi voi, pitikin ottaa pakosta talon sisältä. Miksi siis edes haastattelette, jos paikka täytetään sisäisesti? Typerää työnhakijan juoksuttamista turhissa haastatteluissa.
      Ei kannata haluta tollaisiin paikkoihin, mäntit siellä ovat töissä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *