Lounas kaupungilla: Beijing8

Ja sitten huomasin jälleen olevani lounaalla Kampin keskuksessa. Kun taivaalta tuli räntää ja lounaalle oltiin muutenkin menossa hieman liian myöhään, Kampin Korttelin Beijing8 oli helppo valinta ja onneksi oikein mainio sellainen.

IMG_6923-2.jpg

Kampin Beijing8 on ruotsalaisketjun ensimmäinen dumpling-ravintola Suomessa. Höyrytetyt taikinanyytit ovat melkoista pikaruokaa, ja vaikka edellämme oli useita asiakkaita, emme joutuneet odottamaan annostamme pitkään.

IMG_6880-2.jpg

Valitsin 12 dumplingin lounassetin (11,90 €), johon kuului myös nuudelisalaatti ja dippikastike.

IMG_6928-2.jpg

Tilasin lisukkeeksi myös höyrytettyä parsakaalia.

IMG_6892-2.jpg

Dumplingit olivat hyvin maukkaita, ja myös lapsi söi niitä useamman suullisen. Parhaiten hänelle maistuivat nuudelit, mutta maistoi hän parsakaaliakin. Osassa dumplingeista oli hivene liikaa chiliä lapsen makuun, joten kannattaa tsekata tilausta tehdessä, mitä annos sisältää, jos mukana on pieniä ihmisiä.

IMG_6894-2.jpg

Oikein hyvä ja maukas setti pikaiseksi lounaaksi, ja nuudelien ja parsakaalin kanssa syömistä oli riittävästi. Syöttötuolinkin bongasin, mutta väljässä ravintolassa oli hyvin tilaa pöytien välissä ja pöydät olivat niin matalat, että lapsi yletti hyvin syömään ihan omissa rattaissaan istuen. 

IMG_6933-2.jpg

Kävisin toisenkin kerran.

 

 

Lisää lounassuosituksia kaupungilta:

Fisken på Disken
Onda Siltanen
Gastro Café Kallio
Hoku

Kommentit (2)
  1. Heippa! Ootko kirjoittanut joskus siitä miten ootte lapsienne kanssa tehneet suolan ja sokerin suhteen? Ootteko kontrolloineet jotenkin ja minkä ikäiseksi asti? Mun mielestä on niin mahtavaa kun käyt poikasi kanssa ravintoloissa lounaalla ja ilmeisesti tilaat hänelle ihan listalta ruoan…? Että oonkohan itse vaan liian tiukkis esim. suolan suhteen kun en oo uskaltanut tehdä samoin reilu vuoden ikäisen poikani kanssa. 😀 Olis kivaa vaan tilata samoja ruokia hänelle mitä itsekin syön. Tiiän että nää jutut on jokaisen vanhemman itsensä päätettävissä, mutta olísi hauska lukea teidän suhtautumisesta asiaan. 🙂

    1. En ole tainnut kirjoittaa siitä noin eksplisiittisesti, mutta periaatteemme on ollut, että 1-vuotiaana lapset ovat alkaneet syödä samaa ruokaa kuin aikuisetkin. Kotona olemme kyllä tietoisesti vähentäneet suolan käyttöä, ja ruokiin laitetaan nykyisin ehkä noin puolet vähemmän suolaa aiempaan verrattuna. Sitä voidaan sitten lisätä lautasella, jos ruoka tuntuu mauttomalta. Ravintolalounaita on syöty joka toinen viikko, enkä ole huolissani niiden suolasta. Sokerin suhteen ei ole mitään varsinaisia rajoituksia, mutta esim. jogurttiin ja puuroon laitamme taaperolle sokeroimattomia marjoja. 5-vuotias ei niitä enää suostu syömään, ovat liian happamia 😀 Jos on jotain jälkiruokaa tai vaikkapa toisinaan suklaata, sitä saavat kaikki. Kovia karkkeja ja limsoja meillä ei ole ylipäänsä koskaan kotona.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *