12 x tätä et tiennyt minusta

Olen valkaissut hampaani useamman kerran 33 ikävuoden aikana. Muutaman kerran hoitolassa ja monia kertoja kotona muoteilla tai liuskoilla. Pakko myöntää, etten edes muista tarkkoja määriä, mutta liikutaan varmasti kahden tai kolmen käden sormien luvuissa.

Olen herkkäuninen ja nukun aina korvatulpilla. Usein käytän myös silmäsuojainta, sillä etenkin aamuisin sisään tulviva valo saattaa herättää minut turhaan liian aikaisin. Nukun huonosti myös aina silloin, jos aamulla on aikainen nousu, sillä en osaa mennä nukkumaan ennen kahtatoista ja alitajuisesti stressaan herätyksestä. Myös alkoholi vaikuttaa unensaantiini ja yleinen stressi. Kun nuorempana nukuin todella hyvin ja omasin erinomaiset unenlahjat, ovat univaikeudet tulleet salakavalasti iän myötä. Välillä kadehdin heitä, jotka nukahtavat mihin tahansa ja mihin kellonaikaan vaan, sillä itsellä nukkumiseen liittyy paikoitellen aika paljonkin hankaluuksia.

Uskon horoskooppeihin ja kysyn uuden ihmisen kohdatessa aina heti alkumetreillä hänen horoskooppiaan. Koen, että erityisesti luonnehoroskoopeissa on paikkansa pitävyyttä ja saman merkin henkilöissä yhtäläisyyksiä. Itse olen hyvin tyypillinen kaksonen ja nouseva skorpioni. Tiedän myös monia kaksosia ja koen heidän kanssaan paljon samankaltaisuutta. Olen muuten myös miettinyt ennustajalle tai kortinlukijalle menemistä puhtaasta mielenkiinnosta! Kaikki tällainen mystiikka nimittäin kiehtoo itseäni ja jossain määrin haluaisin tietää pieniä välähdyksiä tulevasta.

Meikkituote, jota ilman en pärjää, on Vita Liberatan Beauty Blur -voide sävyssä medium. Kyseisestä tuotteesta on muodostunut sellainen kestosuosikki itselleni, etten yksinkertaisesti enää pärjää ilman sitä! Voiteen tuoma heleys kasvoille on jotain sellaista, ettei sen vertaista löydy. Kätevä voide kasvoille myös niinä päivinä, kun haluaa olla meikittä, mutta kaipaa iholle pienesti värisävyä ja kuulautta.

Olen elänyt elämässäni vaiheen, jolloin voin todella huonosti itseni kanssa. Tuo ajanjakso on onneksi historiaa, mutta aina sitä muistellessani mietin, miten saatoinkin ajautua niin huonoon jamaan? Tavallaan ymmärrän itseäni, mutta tulen myös surulliseksi sitä miettiessäni. Nykyään koen oloni hyvinvoivaksi, vaikka edelleen välillä jotkut asiat ahdistavat ja olen levoton. Olen kuitenkin löytänyt paremman rauhan itseni kanssa ja toivon sen kantavan.

Uskon pitkälti kohtaamisiin ja oikeisiin ajoituksiin. En ole koskaan osannut esimerkiksi suoranaisesti etsiä kumppania tai ollut epätoivoinen sen suhteen, vaikka olenkin halunnut eron jälkeen löytää ”sen seuraavan oikean”. Myös työelämässä uskon siihen, miten asioita kyllä tapahtuu, kun niiden aika on. En tarkoita tällä sitä, etteikö asioiden eteen tulisi tehdä jotain, mutta liiallinen yritys heijastuu ulospäin ja monesti ehkäpä valitettavasti vähän negatiivisella tavalla. Uskon energioihin ja siihen, miten heijastamme niitä ulospäin. Jos olemme epätoivoisia ja etsimme väkisin jotain elämään, ehkä samaan aikaan jopa karkoitamme ympäriltä jotain sellaista, joka voisi haluta tulla luoksemme?

Hieman edelliseen liittyen, voin paljastaa kohdanneeni taannoin ihmisen, jonka kanssa voisi syntyä jotain suurempaa. Juttu on alussa ja vasta tapaillaan, mutta tässä on niin hyvä olla ja tuntuu kuin olisimme tunteneet ikuisuuden! Elämä on kyllä erikoista ja meidänkin kohtaaminen mielenkiintoisten sattumusten summa… Toivon mukaan myöhemmin kerron teille koko tarinan yhtä fiiliksissä ja onnellisena.

Olin ainut lapsi 6-vuotiaaksi saakka. Toivoin aina pikkusiskoa ja olihan se ihanaa, kun hänet viimein sain! Se, että olin ainut lapsi pitkään, näkyy minusta edelleen joissain asioissa. Yksi tällainen asia on omasta jakaminen, eli en pidä vaatteiden lainailusta tai muusta vastaavasta. Luulen myös itsenäisyyteni johtuvan osittain siitä, että jouduin jo pienenä keksimään yksin leikit ja olemaan paljon itsekseen.

Suosikki kahvini on latte kaurajuomalla. Myös kotona keitetty kahvi, johon lorautan Valion Oddlygood -kaurajuomaa, ajaa lähes saman asian. Kyseinen kaurajuoma on muuten suosikkini kaikista kahveihin tarkoitetuista juomista ja mielestäni myös hinta-laatusuhteeltaan erinomainen.

Olen ihmisenä lojaali ja se, joka puolustaa läheisiään viimeiseen saakka. Ja näin siis heitä kohtaan, jotka ovat minulle niitä läheisimpiä ja rakkaimpia. En välttämättä kiinny ihmisiin kovin nopeasti, sillä vaadin aikaa luottaakseni, mutta sitten kun kiinnyn, kiinnyn todella. Tuolloin minusta saakin elämäänsä ihmisen, joka seisoo rinnalla, tuli eteen mitä tahansa.

Säilytän imuria 90 % ajasta muualla kuin kaapissa sen oikealla paikalla. Näin siksi, että tykkään imuroida päivittäin – välillä jopa useamman kerran päivässä. Inhoan tummia hiuksia lattioilla ja muruja. Imurointiin minulla on vähän samanlainen fiksaatio kuin lakanoihin, jotka muuten vaihdan melkeinpä päivittäin…

Pidempiaikainen unelmani on ollut päästä viimeistään 35-vuotiaana naimisiin. Naimisiin meneminen on ollut aina yksi suurimmista unelmistani ja haluaisin tehdä sen kohtuullisen nuorena. Katsotaan, kuinka käy! 😁

Kivaa illanjatkoa. ❤️

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *