3 x luonnonkosmetiikan naamiosuosikkia just nyt

En tiedä olenko ainut, mutta ihoni ei tällä hetkellä huuda heleyttään. Tähän syynä on näin kesän jäljiltä hieman epäterveellisemmät elämäntavat; juhlat, alkoholi, herkuttelu ja useammat lyhyeksi jääneet yöunet. Vaikka tätä eivät välttämättä muut huomaa, itse huomaan aina, jos ihoni on yhtään samea tai eloton. Onneksi hätä ei ole tuon näköinen, nimittäin nyt on aika hoitaa ihoaan (ja itseään) jälleen paremmin! Myös treenien ja ruokavalion suhteen teen korjausliikkeen, joka muuten tuntuu aika ihanalta näin kesän jälkeen.😍

Kuten tiedätte, tykkään panostaa ihonhoitoon ja ihon hyvinvointiin. Käytän iholleni melkeinpä vain ja ainoastaan luonnonkosmetiikkaa, joka palvelee parhaiten ihoni tarpeita. Sen lisäksi, että vannon päivittäisien rutiinien ja huolellisen hoidon nimeen, tykkään antaa iholleni pientä ekstraa viikoittain. Tällaista ekstraa ovat mm. erilaiset naamiot ja kuorinnat. Nykyään useammat tuotteet kuorivat ja kirkastavat ihoa, jolloin ei välttämättä tarvitse erikseen ensin kuoria ja sen jälkeen levittää kasvonaamiota. Pidänkin tällaisista tuotteista melkeinpä eniten, sillä niiden kohdalla saa kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Tänään haluan jakaa kanssanne kolme naamiosuosikkia viime ajoilta. Nämä naamiota ovat jokainen sellaisia, joista pidän paljon ja joita olen suositellut myös lähipiirille. Kaikki naamiot on alun perin blogin kautta testiin saatuja.

1. Bybi Beauty Acid Gold AHA Mask -kasvonaamio*

Ensimmäisenä uusin suosikkini, joka vakuutti heti ensimmäisen testikerran jälkeen. Tämä naamio on Bybin Acid Gold AHA -kasvonaamio, joka kuorii ja kirkastaa ihoa. Kasvonaamion sisältämät AHA-hapot poistavat hyvin tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa, jonka seurauksena ihosta kuoriutuu kuulas ja heleä. Happojen lisäksi naamio sisältää mm. kurpitsa- ja papaijaentsyymejä, sokeriruokoa ja tyrniöljyä.

Naamion vaikutusaika on 5-15 minuuttia ihon sietokyvystä riippuen ja se saattaa aiheuttaa iholla pientä kihelmöintiä, jota ei kannata säikähtää. Oma ihoni sietää hyvin hedelmähappoja, joten pidän naamiota kasvoilla aina vartin verran, jonka jälkeen pesen sen vedellä pois. Alkuun kasvot ovat kevyesti punakat, mutta punoitus laskee nopeasti. Ja mikä parasta, naamio ei jätä ihoa kuivaksi ja kiristäväksi, vaan tunne iholla on sen jäljiltä pehmeä ja raikas. Plussaa naamion koostumuksesta ja mukana tulevasta siveltimestä, jolla se on helppo levittää. Suosittelen tätä naamiota aivan erityisesti jokaiselle, joka kaipaa kaappiinsa kirkastavan ja ihoa kevyesti kuorivan naamion!

2. Evolve Organic Beauty Bio-Retinol Gold Mask -kasvonaamio*

Evolve on sarja, johon tutustuin luonnonkosmetiikasta ensimmäisenä. Jokunen teistäkin saattaa muistaa Evolven hyaluronihapposeerumin*, jota käytin vuosia ja joka löytyy välillä kaapistani edelleen. Luotan Evolveen brädinä, sillä se ei ole tuonut eteeni yhden yhtäkään pettymystä. Myös tämä ylellinen kultanaamio on tuote, joka kieltämättä ihastutti heti ensimmäisellä testikerralla. Naamio on hyvin eri tyyppinen kuin jo mainitsemani Bybin AHA-maski, mutta omalla tavallaan erittäin ihana.

Evolven Bio Retinol Gold -kasvonaamio on suunnattu aikuiselle iholle, jonka tarpeet ovat erilaiset kuin parikymppisen. Naamio sisältää Bio-Retinolia, joka napakoittaa ihoa, lisää sen nuorekkuutta ja toimii suojana vapaita radikaaleja vastaan (jotka siis vanhentavat). Kultapigmentit ja arganöljy puolestaan palauttavat iholle sen luonnollisen heleyden ja kosteuttavat sitä. Naamio on hyvin pehmeä ja hemmotteleva. Käytän Bio Retinol Gold kasvonaamiota aivan erityisesti raskaan päivän jälkeen, kun haluan hemmotella ihoani. Naamion vaikutusaika on 5-10 minuuttia, jonka jälkeen se pestään vedellä pois. Ihosta tulee käytön jälkeen samettisen pehmeä, mutta myös heleä. Naamion tuoksu on herkullisen karkkimainen. Itsellä tulee mieleen lapsuuden pallopurkat purkka-automaatista.😁

3. Bybi Beauty Detox Dust jauhemainen kasvonaamio*

Kolmantena pitkäaikaisin suosikkini näistä kolmesta, eli Bybin jauhemainen kasvonaamio, joka poistaa iholta sameuden ja epäpuhtaudet. Naamio on ihoa syväpuhdistava ja se toimii hyvin tukkeutuneisiin ihohuokosiin. Naamio sisältää mm. aktiivihiiltä, joka tunnetusti puhdistaa ja auttaa ihoa torjumaan ilman saasteita. Naamio on koostumukseltaan jauhemainen, eli se sekoitetaan veteen tai esimerkiksi jogurttiin. Oma suosikkini on veteen sekoitettu naamio, jonka levitän kasvosiveltimellä kasvoilleni. Naamio saa vaikuttaa kasvojen iholla 10-15 minuutin ajan, jonka jälkeen se pestään pois. Lopputuloksena ihanan puhdas ja heleä iho, joka hehkuu raikkautta!

Tämä on naamio, jota tykkään suosia kerran kahdessa viikossa. Naamio on aika vahva vaikutuksiltaan, jonka vuoksi käyttö hieman harvemmin riittää. Plussaa riittoisuudesta, sillä jauhetta ei tarvitse sekoittaa paljon veteen, kun kasvoilleen saa jo tehokkaan naamion.

Onko joukossa teille tuttuja naamioita tai kenties myös teidän suosikkeja?

kauneus suosittelen iho oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *