Suklainen chia-vanukas

Nyt tulisi pitkästä aikaa reseptiä ja aika täydellistä sellaista! Olen aikaisemminkin kirjoitellut siitä kuinka tykkään syödä chioista väsättyjä ”over night” vanukkaita. Ne ovat oikeasti yksi suurin herkkuni ja mikä parasta, gluteeniton sekä halutessaan myös maidoton vaihtoehto. Tämä kokeilemani suklainen versio lähentelee Jacky Makupalaa (for real!!), ellen sanoisi jopa hitusen vielä täydellisemmäksi. 😉 Jos resepti kiinnostaa niin täältä pesee kaikille herkkusuille!

Chocolate chiapudding

  • 2 dl makeuttamatonta mantelimaitoa
  • 0,4-0,5 dl *CocoVi chian siemeniä (*gift)
  • 5-6 pehmeää luomutaatelia
  • Hyppysellinen himalajansuolaa
  • 2,5-3,5 rkl *CocoVi raakakaakaota (*gift)
  • Päälle karhunvatukoita ja kookoshiutaleita

Laitetaan kaikki raaka-aineet blenderiin ja hurautetaan sekaisin pari kertaa. Raakakaakaon määrä muuten sen mukaan kuinka suklaista haluaa. Itse laitoin 2,5 rkl ja aika tuhtia tuli ainakin omaan makuuni. Kun pudding on mixattu, kaadetaan se mieluiten suljettuun purnukkaan ja laitetaan jääkaappiin yön ajaksi. Tarkoitus pitää vanukas kylmässä ainakin 7-8 tunnin ajan, jonka jälkeen se on valmis nautittavaksi.

Sitten ei muuta kuin nautiskelemaan! Tämä on niin hyvää, lupaan…

IMG_7515IMG_7493IMG_7505

Kommentointi suljettu väliaikaisesti.