Omenaiset pannukakut (M, GL)
Jos pannarit marjoilla alkavat kyllästyttämään, on aika kokeilla jotain muuta. Kuka muuten edes sanoi, että pannareiden kanssa pitäisi aina mutustaa marjoja? Isoäitikö? Ovat ne kyllä käteviä ja mikä parasta, suomalaiset sellaiset vieläpä niin terveellisiä. Vaihtelu kuitenkin virkistää.
Kokeilinkin muutama päivä sitten erästä variaatiota, josta tuli kertaheitolla uusi suosikkini. Paitsi makunsa puolesta, myös koostumukseltaan kyseiset pannarit ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia. Muhkeampia ja kuohkeampia. Voi toki olla, että kuohkeuden salaisuus on Luontaistukun maustamaton *Heraproteiini Standard tai sitten ihan vaan omenat ja raakakaakaojauhe yhdistettynä sopivaan määrään munia, sekä banaania. No jokatapauksessa, koostumus on täydellinen, eikä yksikään pannukakku mennyt rikki paistovaiheessa mitä tapahtuu pelkillä kanamunilla ja banaanilla tehtäessä, ainakin meillä päin. Omenan maku tulee mukavasti myös esiin pannareista ja täyttävyyskin on ihan eri luokkaa, kokeilkaahan!
Omena-suklaa pannukakut (M, GL)
- 3 kananmunaa (2 kokonaista ja yhdestä pelkkä valkuainen)
- 1 banaani
- 1 omena
- 1 rkl *Luontaistukun Heraproteiini Standard -jauhetta
- 1 tl raakakaakaota
- 1 rkl psylliumia
Tarjoiluun
- Kookoshiutaleita
- Suomalaista luomu hunajaa
- Halutessaan omenaraastetta
Raastetaan omena. Blendataan kaikki aineosat kuohkeaksi vaahdoksi, mieluummin hieman pidempään kuin liian vähän aikaa. Jos tahdot pannareihin sattumia, lisää omenaraaste blendattuun seokseen jolloin raaste pysyy ”kasassa”. Paistetaan kookosöljyssä muhkeiksi pannukakuiksi. Päälle sitten haluamiaan täytteitä. Omenaraaste toimii aika mukavasti myös päällisenä, joten sitä voi jättää hippusen vielä tuohon vaiheeseen. 🙂
Oikein ihanaa keskiviikkoa sinne ruudun taakse jokaiselle!
*Luontaistukun Hera saatu blogin kautta testiin.