Aikuisten ystäväkirja

Bongasin jo tuossa talvella Char and the City -blogista kivan postauksen, jonka olin merkannut muistikirjaani ylös. Tarkoitus on ollut kopioida postaus blogiin jo aikaisemmin, mutta tuonne muistikirjan syövereihin se on jäänyt… Tänään selaillessani ideoita päivän postaukseen bongasin tuon muistiinpanon ja päätin ottaa siitä kopin. Siispä tänään luvassa aikuisten ystäväkirja, joka aika todennäköisesti paljastaa teille jotain uutta minusta. Kysymykset eivät nimittäin ole niitä perinteisimpiä ystäväkirjan kysymyksiä, vaan joukossa on myös sellaisia, joiden kohdalla jouduin itsekin pysähtymään. Siispä here we go!

Siviilisäätyni: Naimaton

Asumismuotoni: Yksiö Helsingin Kalliossa

Ammatti: Yrittäjä. Tarkemmin ottaen bloggaan ja ylläpidän omia somekanavia, valokuvaan, tuotan sisältöä yrityksille ja toimin digitaalisessa mediatoimistossa vaikuttajamarkkinoinnin parissa Account Manager -tittelillä.

Työpaikka: Pääasiallisesti toimin kotoa tai kahviloista käsin. Eniten töitä teen nykyään kuitenkin kotoa, sillä se on uusi normaali ja itselleni se sopii parhaiten.

Kiinalainen horoskooppini: Jänis

Harrastukset: Liikunta (monissa eri muodoissa), valokuvaus ja kirjoittaminen. Jossain määrin edelleen koen, että myös bloggaaminen on harrastus, vaikka se tuokin osan elannostani ja on tästä syystä myös työtä. Iso osa postauksistani on kuitenkin ei kaupallisia, jonka vuoksi pidän bloggaamista osittain myös harrastuksena – kanavana purkaa niin hyvää kuin huonoa, ja jakaa ajatuksia kanssanne.

Periaatteeni: Olla mahdollisimman aito ja rehellinen sekä itselle, että muille. Elää rohkeasti omien arvojen mukaista elämää niin, ettei kiikkustuolissa tarvitse harmitella, kun sitä tai tätä jäi tekemättä. Inhoan jossittelua, joten en halua jossitella.

Pohdin: Välillä vähän liikaakin. Olen kova analysoimaan ja tekemään johtopäätöksiä.

Pyrin: Elämään elämääni niin, etten välitä muiden mielipiteistä tai oletuksista. Haluan kuunnella sydäntä ja tehdä päätöksiä, jotka tuntuvat siinä hetkessä oikealta.

Rakastan: Monia asioita elämässä. Sopivasti kaikkea arkista, mutta myös juhlaa.

Haaveilen eniten: Tällä hetkellä varmasti siitä, että kohtaisin sielunkumppanin ja ihmisen, jonka kanssa jakaa loppu elämä onnellisena.

Tarvitsen: Sopivasti omaa tilaa ja aikaa.

Pelkään: Etten ehdi kaikkea. Jossain määrin myös läheisten menetystä ja kuolemaa. Myös henkinen särkyminen on yksi suurimmista peloistani.

Kaipaan: Parisuhdetta ja sitä, että vierellä on ihminen, jonka kanssa jakaa elämä. Kaipaan myös yhteenkuuluvuuden tunnetta ja sitä, että olen osa jotain tärkeää. Liian usein koen itseni irralliseksi ja ulkopuoliseksi.

Murehdin: Murehdin hyvin vähän arkisia ns. turhia asioita, eli huoleni liittyy yleensä johonkin vakavampaan. Läheisten murheet ja vaikeudet, ihmissuhdekoukerot ja maailman tilanne, ovat päällimmäisiä huolenaiheitani.

Kerään: En kerää yhtään mitään! Olen kaikkea muuta kuin hamstrailija.

LEMPI…

Värini: Musta ja keltainen

Vuodenaika: Kesä ehdottomasti, mutta myös talvi Lapissa

Eläin: Kissa ja koira

Kirja: Näitä on monia, mutta mainittakoon nyt viimeisin: Mercedes Bentson: ei koira muttei mieskään. Kiteyttää muuten aika hyvin sen, millaisista kirjoista pidän, henkistä kasvua käsittelevien kirjojen lisäksi.

Elokuva: Tähänkin pari viimeisintä suosikkia, eli BlacKkKlansman ja Joker.

Musiikkilaji: Olen hyvin kaikkiruokainen, eli tämä riippuu pitkälti fiiliksestä. Lähimpänä sydäntä ovat kuitenkin 90`s rap & hip hop, rock, melodinen tekno ja suomalaiset artistit.

Numero: 2

Asia minussa: Varmaan sinnikkyys ja kyky heittäytyä asioihin mukaan.

Ruoka: Pizza, erilaiset bowlit ja falafelit hummuksen kera.

Juoma: Valkoviini ja aperol

Lomakohde: Aasia ja Kreikka

Kasvi: Palmut, kaktukset ja rahapuu

Säätila: Sopivan lämmin, eli +20. En tykkää liian kuumasta, enkä kylmästä.

Tapa viettää vapaa-ilta: Ystävien kanssa viiniä nauttien, kotona rentoutuen tai urheillen. Riippuu pitkälti omista energiatasoista ja mielentilasta.

Pidätkö tytöistä vai pojista?: Miehistä, vaikka kai minussakin (kuten melkein jokaisessa) on ripaus bi-henkisyyttä. Suhteen haluan kuitenkin ehdottomasti miehen kanssa.

Onko sinulla salaisuuksia?: Kyllä on, itse asiassa useampia. Olen enemmän sitä ihmistyyppiä, joka pitää asioita itsellään, eikä jaa kaikkea muiden kanssa.

Millainen oli ensimmäinen tatuointisi tai lävistys?: Napakoru, olinkohan 16-vuotias kun sen otin? Napakoru löytyy muuten edelleen ja odotan niiden toista tulemista. 😂

Mitä tilaat baarissa: Valkoviiniä, aperolia ja valitettavan usein nykyään itselle sekä ystäville SHOTTEJA!

Onko sinua siunattu parhaalla ystävällä?: On, ja vieläpä useammalla sellaisella.

Mitä muuttaisit itsessäsi?: Varmaan lisäisin pitkää pinnaa ja poistaisin impulsiivisuutta. Toisinaan voisi harkita ennen kuin sanoo, sillä aina rehellisyys ei ole tarpeellista tai paranna asioita. Monesti tulen myös väärinymmärretyksi juuri näiden piirteiden vuoksi.

KERRO JOTAIN SIITÄ KUN…

Olit kymmenen vuotta nykyistä nuorempi: 23-vuotiaana elin aika railakasta elämää. Oli paljon juhlaa ja jatkuvasti erilaisia seikkailuja. Löysin itseni mitä oudoimmista tilanteista ja olin kova verkostoitumaan. Aloitin myös blogin kirjoittamisen ja pähkäilin, mitä ihmettä tulen tekemään aikuisena? Muistan olleeni noihin aikoihin aika hukassa itseni kanssa ja etsin identiteettiäni seurakuntaelämän jälkeen uudestaan. Tuosta pari vuotta aloitin seurustelun, joten kai jo tuolloin kaipasin elämääni jotain pysyvää, mutta en ollut siihen kuitenkaan vielä valmis.

Viimeksi koit romanttisen hetken: Hmm. Siitä on nyt puolisen vuotta aikaa. Jos siis romantiikalla tarkoitetaan romantiikkaa, eli kahden ihmisten välistä kaunista hetkeä, johon liittyy myös tunteita. Romantiikka kun voi olla ihmisille eri asioita.

Viimeksi sait jonkun nauramaan oikein kunnolla: Viime sunnuntaina brunssilla nauratin jutuillani pöytäseuruetta. Silloin tuli naurettua itsekin oikein kunnolla ja oli monella tapaa hauska päivä.

Linkitä biisi, joka on koskettanut sinua viimeksi: Erika Vikmanin Syntisten pöytä.

”Jätettyjä, petettyjä, eronneita, karanneita
Langenneita, ratkenneita, sisimpäänsä salanneita
Mä lupaan että on hauskempaa meil jotka löytää syntisten pöytään
Kiusattuja, tuomittuja, perintönsä juhlineita
Kivipohjaan pudonneita, kirottuja, tuhlareita
Mä lupaan еttä on hauskempaa meil jotka löytää syntisten pöytään”.

Ihanaa alkavaa viikonloppua!❤️

suhteet ajattelin-tanaan syvallista hopsoa
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *