Eloa hiuksiin

Vaaleat raidat ovat mielestäni aivan ihana idea aina siihen saakka, kunnes latva alkaa muistuttamaan jotain pissan ja oranssin välimaastoa. Ja tuohan on omalla kohdallani ihan arkipäivää jos vaaleampaan tukkaan päädyn. Jostain syystä kuitenkin pidän kovin paljon vaaleista raidoista ja siitä, että hiuksessani on liikkuvuutta. Tässäkin asiassa on siis puolensa ja puolensa.

Viimeisen kuukauden ajan olen kuumeisesti odottanut aikaani kampaajalle, joka on viimein huomenna. Latva on ollut sen verran ällöttävä kaiken sen sähköisyyden kera, että hermo on meinannut palaa muutamaankin otteeseen. Tilanteen on kuitenkin viimeisen viikon aikana pelastanut aika yllättäväkin taho, eli kaapista sattumalta löytämäni testiin saatu KC Professional värjättyjen hiusten shampoo -ja naamio/hoitoaine. Kyseessä eivät nyt ole mitkään ihan perus shampoo ja hoitsikka, vaan tuotteet jotka oikeasti tuovat hiuksiin pigmenttiä. Pelastus on ollut etenkin tuo latvaan laitettava Color Mask sävyssä coffee, joka on todellakin haalistanut sitä keltaisuutta ja imaissut kiinni aivan ihanalla sävyllä. Kaapistani löytyy kyllä muutama keltaisuutta taittava color mask mutta nyt kaipasin latvaan todellista muutosta ja tämä tummempi toimi ihan mielettömän hyvin!

2016-01-10IMG_5490-001IMG_5469

Kyseinen kaksikko tosiaan sisältää runsaasti väripigmenttiä ja esimerkiksi käteni olivat aivan ruskeat sen jälkeen, kun olin molempia hiuksiini levitellyt. Tämä yllätti minut täysin, sillä kaikki aikaisemmin kokeilemani tummemmat color maskit ovat olleet kovin pliisuja. Näillä sain hiuksiini oikeasti sävymuutosta ja vieläpä nopeasti! Annoin shampoon vaikuttaa levityksen jälkeen noin minuutin ajan ja vastaavasti maskia pidin sheivausprokkiksen ajan, eli noin 3-5 minuuttia. Jo tuollaisilla ajoilla lopputulos oli mielestäni erinomainen, joten voin vaan kuvitella millainen se olisikaan jos vaikutusaikaa pidentäisi kaksinkertaiseksi?!

Näiden tuotteiden jälkeen hiukset ovat olleet myös miellyttävän tuntuiset ja tukasta ei ole tullut millään tapaa lättyä tai ylihoidettua. Oikeastaan täysin päinvastoin. Kiikutankin nämä KC:t nyt ehdottomasti tuolta kaapin perukoilta pysyvästi pesuhuoneeseeni ja tulen pelastamaan näillä varmasti jatkossakin kulahtaneen hiusvärini! Niin ja googlatessani ihan mielenkiinnosta kyseisiä tuotteita, löysin mielenkiintoisen Demi-keskustelun… Hahah. Joku oli nimittäin kokeillut värjätä kulmakarvoja kyseisellä color maskilla ja ne olivat kuulemma mukavasti värjäytyneet. 😀 Olisiko siinä sitten se toinen käyttötapa tälle putilolle?! 😉

Millaisia kokemuksia teillä on color maskeista? Käytättekö säännöllisesti vai vaan aina silloin, kun hiusvärinne kaipaa boostia?

 

*Tuotteet saatu blogin kautta testiin. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *