Herkumpia herkkuja

Olen ihan auttamattoman hurahtanut raakapatukoihin! Nyt vaan ihmettelen miksi en ole keksinyt näitä yhtään aikaisemmin? Paljon parempia kuin protskupatukat, niin ravinto- arvoiltaan, kuin sitten maultaankin. Suosin patukoita välipalana esimerkiksi töissä. Syön lounaan yleensä aika myöhään ja aamupäivällä nappasenkin välipalaksi joko banaanin tai tuollaisen patukan. Niitä on niin helppo kuljettaa laukussa ja napata silloin, kun nälkä yllättää. Ne eivät liiskaannu tai sula laukkuun kuten suklaakuorrutteiset prodepatukat tai banaani. Mun mielestä siis ehdottoman hyvä ja terveellinen välipalavaihtoehto! 🙂 Onko moni muu ”hurahtanut”?

Olen muutenkin huomannut itsessäni pientä muutosta, karkkipussi ei enää maistu niin hyvälle ja mulle nykyään se ”irtokarkkitaivas” on Punnitse & Säästä. 🙂 Mietinkin sunnuntaina karkkinyssäkkää mussuttaessani, että syön näitä oikeastaan pelkän tavan vuoksi. Viikonlopun karkkipäivä… Mulla ei ole aikoihin ollut edes varsinaista karkin himoa, joten miksi ihmeessä se viikonloppupussi olisi pakko hakea?! Ei yhtään hyvää syytä jos ei edes tee mieli noita lisäainepommeja. Mielestäni esimerkiksi kuivahedelmät tai suklaalla päällystetyn banaanit jne. on niin paljon parempia herkkuja kuin jotkut aakkoset. Siispä nyt alkaa oikeasti järjen käyttöön otto ja unohdan viikonlopun Makuuni- laarit ellei oikeasti tee mieli irtokarkkeja. 
Onko muille tullut vastaavia fiiliksiä vai olenko ihan ainut tällä planeetalla?

Ehdottomat lempparit raakapatukoista ovat RAW-BITE ja näkd
Molempia löytyy ainakin RuohonjuurestaPunnitse & Säästä– liikkeestä, sekä Hyvinvoinnin.fi- verkkokaupasta. (mainoslinkki)

Tällä viikolla ajattelin kokeilla tehdä patukoita itse, reseptiä siis luvassa! 😉

Kommentointi suljettu väliaikaisesti.