Iltapalaa

Mun on tullut kokattua viimeisen viikon aikana useampaankin otteeseen protskulettuja. Helppo, nopea ja herkullinen väli/iltapala. Olen alkanut tekemään niitä omilla variaatioilla ja todella vähäisellä jauhomäärällä. Aika hyviä tulee esimerkiksi seuraavalla reseptillä…

(2-3 lettua)
Kaksi kananmunaa
0,5-1 dl vehnäjauhoja
1/3 maitorahkaa (250 g purkista)
Loraus maitoa ja vettä
ripaus suolaa/sokeria
Välillä lorautan myös vähän oliiviöljyä

On jännä miten vähäisellä jauhomäärällä letuista tulee ihan hyviä. 
Vaikka itse taikina ei maistuisi yhtä hyvälle kuin aidot letut niin päällisillä 
pystyy paljon vaikuttamaan asiaan. 
Mä tykkään erityisesti mansikkahillosta tai marjoista ja tuon niillä sitten sitä makua lettuihin. 
Ostin kokeille tuollaista Lidlin light mansikkahilloa, ei hassumpaa.
Tuleeko muiden tehtyä noita lettuja yhtä usein? 🙂

Kommentointi suljettu väliaikaisesti.