Kesäsuosikkeja x 12

Nyt kun ulkona näyttää ja tuntuu jälleen kesältä, haluan toteuttaa teemaan sopivan haasteen. Olen bongannut kyseisen haasteen eri blogeista, joista viimeisimpänä kollegan ja ystäväni Netan blogista. Siispä tänään vastaan teille kahteentoista erilaiseen kesään liittyvään kysymykseen. Kepeää kirjoitettavaa minulle ja luettavaa teille näin sunnuntain ratoksi!

Hehkuva kesämeikki, vai ilman meikkiä?

Molemmissa puolensa, mutta ehkä kuitenkin valitsen hehkuvan kesämeikin, vaikka ilman meikkiä paljon tulee oltua. Tämä ei tosin ole kohdallani oikeastaan vuodenaikaan sidonnaista, sillä olen paljon ilman meikkiä myös talvella ja jos meikkaan, tykkään meikata juuri hehkuvan meikin.

Festarit vai kotibileet?

Tänä kesänä ehdottomasti festarit, sillä kotibileitä ehtii taas myöhemmin. Alustavasti suunnitelmissa on Turun Aura Fest, sillä eipä tässä kovin monia muita festareita ole tulossa. Tosin pakko mainita, etten enää näillä ikävuosilla käy festareilla sillä perinteisellä telttailu -tyylillä, vaan majoitutaan hotellissa kaikilla mukavuuksilla. Suihkuun on pakko päästä seuraavana päivänä ja sitä rataa…

Pionit vai lupiinit?

Pionit, ehdottomasti. Vaikka kesällä suosikkini kaikista onkin auringonkukka.🌻

Sandaalit vai tennarit?

Kyllä kesällä valitsen sandaalit, sillä tennareita saa käyttää suurimman ajan vuodesta. Sandaalit käy kivasti oikeastaan kaiken kanssa ja jos omistaa yhdetkin, on niillä käyttöä ja paljon.

Mekko vai shortsit?

Tämä on vähän hankala, sillä en tykkää erityisemmin kummastakaan. Mutta ehkä kuitenkin valitsen shortsit, jos vertailukohteena on lyhyt mekko. Eniten tykkään kesälläkin haalareista, farkuista ja maksimekoista. Tällä hetkellä suosikkina lyhyet topit yhdistettynä peittävään alaosaan.

Kirja vai sarja?

Kesällä kirja, koska sitä on mahdollista lukea puistossa viltillä tai muutoin ulkosalla. Katselen todella vähän sarjoja ja leffoja. Mieluiten valitsen kuitenkin äänikirjan, sillä niitä tykkään eniten kuunnella. Juuri nyt kuuntelussa on Naccin Wanted. Elämäkerrat ovat suosikkejani.

Trampoliini vai löhötuoli?

Mieluiten trampoliini, sillä sellaisella pääsee harvemmin hyppimään. En noin muutenkaan ole kova löhöilemään, eli olen luonteeltani aika touhukas. Paikallaan oleminen ilman mitään ärsykkeitä on itselleni aika haastavaa…

Matkailu kotimaassa vai ulkomailla?

Tänä kesänä kotimaassa, sillä nyt ei mielestäni ole kovin relevanttia lähteä ulkomaille. Normaalisti tykkään käydä kesällä edes jossain ulkomailla, sillä siellä lomasta saa aivan eri tavalla kiinni kuin täällä. Mutta kokemushan tämäkin on viettää koko kesä Suomessa. En kuitenkaan olisi koko kesää Helsingissä, eli kyllä reissuja pitää tehdä edes vähintään lähimpiin naapurikaupunkeihin.

Päivä rannalla vai huvipuistossa?

Ranta ehdottomasti. Huvipuistot eivät ole juttuni, sillä pelkään korkeita paikkoja, eikä laitteissa käynti ole itselleni yhtään mieluisaa. Toki menen, jos on pakko, mutta olen aina silmät kiinni, joten se laitteiden pääidea taitaa mennä siinä. 😂

Pavlova vai perinteinen mansikkakermakakku?

Pavlova! Kermakakut eivät ole juttuni.

Ravintola vai piknik?

Tänä kesänä ehkä ravintolat, sillä ne olivat niin pitkään kiinni. Olen nauttinut todella paljon siitä, kun pääsee taas elämään normaalia elämää ja oikeasti nautiskelemaan hyvästä ruoasta ja juomasta muuallakin kuin kotona tai ulkona. Tosin ravintolan terassi on ehkä tässä kohtaa se paras vaihtoehto, jos vaan säät suosii!

Myöhään nukkuminen vai aikaiset kesäaamut?

Olen iltavirkku, joten sanon tähän että myöhäiset kesäillat ja klo 9-10 nukutut aamut. Rakastan iltoja, sillä niissä on jotain taikaa ja luovuus kukkii silloin parhaiten. Myös sisäinen kelloni on vuosien kokemuksella tällaista rytmitystä puoltava ja voin parhaiten, kun saan nukkua yli kahdeksaan aamuisin ja mennä iltaisin nukkumaan 00 jälkeen.

Nyt ulkoilemaan, sillä tuolla on aivan ihana ilma eiliseen verrattuna! Aurinkoista sunnuntaita ja palataan jälleen huomenissa.☺️

puheenaiheet ajattelin-tanaan hopsoa oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *