Kulahtanut hiusväri, mikä avuksi?

Tiedättekö sen tunteen, kun tukka alkaa taittamaan väriltään punertavaan tai kellertävään tahtomattanne? Omassa hiuslaadussani on joku sellainen pahuksen pigmentti, joka alkaa aina ajan mittaan viemään sävyjä juuri sinne punaisen puolelle. Oli hiuksessa sitten ihan ruskea väri tai vaaleita raitoja, aina ollaan jossain vaiheessa tämän saman ongelman äärellä. Musta olisi yksinkertaisesti helpoin, tai no vaikka sitten se itse punainen, josta nyt en vaan valitettavasti yhtään pidä. Olen kokeillut ongelmaan lähestulkoon kaikki maailman color maskit, eikä kampaajallakaan viitsisi ihan jatkuvaan ravata. Tai no en tiedä kuinka usein ihmiset yleensä käyvät kampaajan tuolissa, mutta itse toivoisin välin olevan edes pari kuukautta? Miten ihmeessä värin saisi pysymään tällaisessa huokoisessa ”auki olevassa” hiuksessa hyvänä pitkään?

Mulla on ollut nyt kokeilussa kesällä blogin kautta testiin saatu KC Professionalin Color Mask paint ”Pastel White”. Odotin pitkään oikeaa hetkeä tälle testailulle ja nyt se tosiaan sitten koitti. Ainakin reilu kuukausi viime värjäyksestä ja latvassa on mitä ”magein” itse muovautunut sävy, jep jep! Eilen oli ensimmäinen testikerta ja annoin maskin vaikuttaa pestyssä pyyhekuivassa latvaosuudessa noin 15 minuuttia. Empä olisi uskonut, mutta naamio tosiaankin taittoi punaisuutta pois! Vielä ei tosin olla tarpeeksi kylmässä sävyssä mutta ehkä ensi kerran 20 minuutin vaikutusaika edesauttaa kylmempää tulosta? Tämä oli ainakin hyvä alku. Latvasta tuli myös todella pehmeä naamion ansiosta.

Seuraava kampaaja aikani on varattu marraskuun alkuun, joten siihen saakka koitan tämän naamion kanssa taiteilla. Katsotaan mihin suuntaan hius väriään muuttaa ja todella toivon, että ennemmin kylmempään, kuin lämpimään… Minulle käy valitettavan usein tämän pehkoni kanssa niin, että kyllästyn tähän latvaongelmaan ja lopulta tukka on taas oman käden kautta musta. Ihan hetken mielijohteesta. En kuitenkaan tahtoisi enää niin radikaalia sävyä, koska se tekee kasvoista todella kalpeat ja on kaukana luonnollisuudesta. Olisi itseasiassa virkistävää istua kampaajan tuoliin ja antaa hänelle vapaat kädet. Vapaat kädet värjätä hiukseni sen värisiksi, kuin minulle parhaiten sopii. Mutta mikä se väri mahtaisi olla? Itse pidän todella paljon liikkuvuudesta tukassa ja siksi ehkä raitoihin niin usein lankeankin. Ne antavat luonnollista vivahdetta ja tukka ei ole kalvakan yksivärinen. Empä tiedä, olisiko teillä ideoita värin suhteen? Ja älkää vaan sanoko, että musta… 😉

Onko muuten kokemusta hyvistä color maskeista tai kenties tästä KC:n tuotteesta? Miten te pidätte sen punertavuude/keltaisuuden raidoitetusta tai vaaleammasta latvasta poissa?

IMG_1042

Lopputulos KC Professional maskin jälkeen.

IMG_10322015-09-20

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *