Kuluneen viikon kohokohdat

… jäillä käynti vuosien tauon jälkeen! Vaikka minulla onkin lainassa miesten luistimet kokoa 40, hyvin noillakin luistelu onnistui ja pysyin kuin pysyin pystyssä. Eilen käytiin testaamassa jäät Brahen kentällä ja tänään ollaan menossa pelaamaan pienellä porukalla. Ensi talveksi aion ehdottomasti hankkia oikean kokoiset luistimet ja käydä luistelemassa säännöllisesti.

… kolmet kukat, jotka olen tällä viikolla saanut. 🥰  Ensin naistenpäivänä ruusuja ja sitten loppuviikosta tulppaanit, sekä leikkokukkien kimppu. Tykätään ostella toisille pieniä lahjoja ja ilahduttaa toista arjessa, vaikka materialla ei sinällään mitään merkitystä olekaan. Pieni ilahduttava asia voi olla vaikka toisen lemppari jäätelö kaupassa käynnin yhteydessä tai joku muu pieni juttu, josta tietää toisen ilahtuvan.

… Aallonmurtajien uusin, kolmas kausi joka aloitettiin alkuviikosta. Huippu sarja, jota voin lämmöllä suositella. Löytyy C Morelta.

… Erik Bertrand Larssenin kirja ”Paras”. Voimaannuttava kirja, joka kannustaa haastamaan itseä ja käymään säännöllisesti epämukavuusalueella. Olen nyt kuunnellut kirjaa yli neljä tuntia ja kuunnellessa tuskin maltan lopettaa. Tykkään hurjasti kuunnella tällaisia henkisen kasvun kirjoja elämäkertojen rinnalla, sillä niitä kuunnellessa tuntee, että kirjasta todella saa jotain hyödyllistä irti. Toinen kirja, mitä tällä hetkellä kuuntelen on ”Pari suhteessa”. Tuo kirja kiinnostaa, koska se on itselleni ajankohtainen, mutta paljon kirja pitää sisällään tuttua asiaa. Kirja onkin siis ehkä sopivin henkilöille, jotka eivät ole tehneet kovin paljon itsetutkiskelua tai käyneet läpi menneisyyden syy- ja seuraussuhteita. Kirjan tarkoitus on oivalluttaa parisuhteessa oleville, miten taustoilla on vaikutusta käytökseen suhteessa ja antaa avaimia oman sekä kumppanin käytöksen ymmärtämiseen.

… Bondi Sands The Australian tan -itseruskettavat tuotteet, joihin olen aika vasta tutustunut! Brändi haastaa mennen tullen Vita Liberatan ja Australian Glow itseruskettavat, sillä erityisesti vaahtomaisten itseruskettavien avulla vartalolle saa upean brunan, joka kestää useamman pesukerran ajan. Teen näistä käyttämistäni tuotteista kattavampaa postausta blogiin ensi viikolla.

… perjantai-ilta, viikon (jännittävät) Salkkarit ja Cookie Dough Lohilo. Tuosta combosta on muuten muodostunut melkeinpä jo rutiini meidän perjantaihin. 😁

… Globe Hopen raikas kevään ja kesän mallisto, jota kävin katsomassa Metsä/Skogenissa torstaina. Tilaisuus oli järjestetty turvallisesti ajanvarausjärjestelmän avulla (paikalla vain 2 hlöä kerrallaan) ja maskeja käytettiin. Tämä oli oikeasti ensimmäinen blogitilaisuus sitten viime syksyn/loppukesän. Aivan ihania juttuja tullut/tulossa Globe Hopelta ja oli kieltämättä ihana nähdä kesän värejä tässä kohtaa vuotta, kun tämä talvi jo suoraan sanottuna pikkuisen tympii.

… punaviinimarjat, jotka ovat paitsi edullisia, myös super herkullisia ja terveellisiä! Ostan noita nykyään pakastimeen tyyliin kahdeksan pussia kerrallaan ja heitän päivittäin pussillisen smoothien joukkoon. Tuo kyseinen smoothie on ollut tällä viikolla kovassa kulutuksessa (aamuin ja illoin), joten senkin reseptin voisin teille jakaa, mikäli kiinnostaa.

… lauantai, ihana vapaapäivä ja kohta valmistuva ruoka, jonka valmistukseen minun ei tarvitse osallistua. Yleensä viikolla minä teen ruoan, koska se menee aikataulullisesti niin paremmin, mutta viikonloppuisin saan usein nauttia toisen valmistamasta ruoasta – tai vastaavasti tehdään se yhdessä. Tänään luvassa on kuulemma lohta, tsatsikia ja perunoita reseptillä, jollaista ei ole ennen testattu. Joten saapi nähdä mitä luvassa!

Oikein ihanaa lauantain jatkoa!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *