Miltä ihoni näyttää 32-vuotiaana?

Kaupallinen yhteistyö: Oslo Skin Lab

Täytin kesäkuussa 32 vuotta. Se tuntuu aika hurjalta luvulta ja viimeksi keskiviikkona sanoin kollegalleni, miten tuntuu kuin aika olisi lentänyt siivillä siitä lähtien, kun täytti kolmekymmentä. Harvoin olen enää se porukan nuorin, vaan olen aikuinen ja se myös näkyy. Aikuisuudessa ei siis ole mitään pahaa ja se kaikki itsevarmuus sekä henkinen itsensä löytäminen on tehnyt elämästä erittäin hyvää, mutta toki fyysiset muutokset ovat jatkuvasti käynnissä ja niitä emme voi pysäyttää. Itselleni on ollut ehkä haastavinta huomata, etten enää jaksa samalla tavalla huonoilla yöunilla kuin nuorempana jaksoin tai kykene samanlaisiin suorituksiin, ellen ole täysissä sielun ja ruumiin voimissa. Jossain kohtaa murehdin paljon myös kasvojen ja dekolteen ihoa ja sen ikääntymisen merkkejä. Ensimmäisten juonteiden havaitseminen aiheutti jonkinasteisen kriisin ja muistan, miten itselleni oli pitkään hyvin suuri ongelma otsaani ilmestynyt juonne, johon meikki pakkautui. Aina kun katsoin peiliin, näin vaan tuon kyseisen uurteen ja mietin, miten kamalaa on, kun niitä tulee lisää! Noh, voitte varmasti kuvitella, kuinka tuosta kriisistä on selvitty ja tässä sitä ollaan jo sinut tuon kyseisen juonteen kanssa. Vaikka pakko kyllä myöntää, että tällä hetkellä teen aika paljon sen eteen, jotta ihoni säilyisi hyvänä pitkään. Eli ei, en pidä juonteista, mutta en toisaalta myöskään ihosta, josta näkee, miten nuoruutta koetetaan ylläpitää keinotekoisesti.

Oslo Skin LabOslo Skin LabOslo Skin LabOslo Skin Lab

Ihoni on säilynyt suhteellisen hyvänä ainakin omassa mittapuussani, vaikka en siitä nuorempana kovin hyvää huolta pitänyt. Viime vuodet olen huolehtinut ihostani aivan erityisellä tavalla ja ottanut rutiineihin mukaan seikkoja, jotka ovat selkeästi vaikuttaneet ihoni kuntoon positiivisesti. Sen lisäksi, että syön hyvin ja 80 % puhdasta ravintoa, treenaan sopivasti ja pyrin nukkumaan 8-9 tuntia yössä, hoidan ihoani myös laadukkaalla luonnonkosmetiikalla (seerumi, silmänympärysvoide, happokuorinnat, päivä- ja yövoide sekä yö-naamio) ja käytän sisäisesti nautittavaa Oslo Skin Labin The Solution kollageenijauhetta. Kollageenijauhetta olen tosiaan suosinut jo 2018 keväästä lähtien kuuriluonteisesti ja kokenut sen erinomaiseksi lisäksi muiden seikkojen rinnalla. Aina kollageenikuurin aikana nimittäin huomaan, miten ihoni on selkeästi kimmoisampi ja täten myös kuulaampi. Moni varmasti kyseenalaistaa, miten tuollaiset eroavaisuudet voi huomata, mutta jos ihoaan hoitaa hyvin, erot siinä huomaa herkästi. Itsehän havaitsen eroavaisuuden ihossani esimerkiksi aina, jos syön karkkipussin tai käytän runsaammin maitotuotteita. Iho muuttuu muutamassa päivässä sameammaksi ja saan usein pientä näppyä etenkin maitotuotteista. Samalla tapaa olen seurannut kollageenin vaikutuksia pitkään ihan jo mielenkiinnosta ja testimielessä. Vaikutukset ihossani ovat selkeästi positiiviset, jonka vuoksi kollageenilisä on ehdottomasti asia, jonka haluan sisällyttää arkeeni myös tulevaisuudessa. Oslo Skin Labin kollageenijauhetta on myös tutkittu, joten jo senkin pohjalta uskallan sanoa ääneen, ettei kyse ole lumevaikutuksesta.

Oslo Skin Labin kollageenijauhe sisältää tyypin 1 hydralisoitua kollageenia, joka on puhdasta, eikä sisällä mitään ylimääräistä. Jauhe on annospusseissa, joista se on helppo kaataa aamuisin, vaikka vesilasillisen tai smoothien joukkoon. Myös kahviin The Solution sopii, sillä se on täysin mautonta ja liukenee kylmään sekä kuumaan nesteeseen. Jostain syystä itse tykkään nauttia kollageenin kuitenkin veden seassa ja se onkin itselleni yksi tyypillinen aamurutiini. Juon muutenkin aamuisin aina paljon vettä, jolloin kollageeni hujahtaa alas luonnollisesti ja pääsee vaikuttamaan päivän aikana. Myös matkoilla The Solution jauhepussit ovat käteviä, sillä ne menevät helposti matkalaukussa – kuten itsellänikin muuten meni Balin reissun ajan. Kollageenijauhe oli ylipäänsä loistava lisä matkalla, jossa vietti paljon aikaa auringossa, sillä aurinkohan tunnetusti kuivattaa ihoa. Balilla ihoni voikin mitä parhaiten, tosin tähän varmasti vaikutti koko helahoito, eli ei stressiä tai huolia, hyvin terveellistä maidotonta ja vegaanista ravintoa, paljon vettä sekä siinä rinnalla vielä Oslo Skin Labin kollageenijauhetta, jota nautin uskollisesti koko matkan ajan.

Oslo Skin LabOslo Skin LabOslo Skin Lab

Itselleni on tärkeää, että iho näyttää hyvältä luonnollisesti, ilman meikkiä ja siksi pyrin ylläpitämään ihoni kunnon sellaisena, ettei se välttämättä meikkiä edes tarvitse. Näin 32-vuotiaana meikitön iho on muuten usein jopa nuorekkaampi kuin pakkelilla tukittu ja jos minulta kysytään, panostan aina mieluummin laadukkaisiin ihonhoitotuotteisiin kuin meikkeihin! Tavoitteeni tulevaisuutta ajatellen onkin, että ihoni säilyisi mahdollisimman hyvänä, kuulaana ja eloisana pitkään. Ikääntymistä emme voi pysäyttää, mutta uskon vahvasti, että elämäntavoilla ja kaikella sillä, mitä suusta alas laitamme, on suuri vaikutus siihen, miten ikääntyminen tapahtuu ja millaista vauhtia. Kolmekymppisenä kollageenin luontainen tuotanto alkaa vähenemään ja siitä se sitten hiipuu pikkuhiljaa vuosi vuodelta. Tämän voi huomata kasvoissa paitsi juonteista, usein myös ”lapsenpyöreyden” katoamisena ja luuston esiin tulemisena. Onneksi kollageenia on tosiaan mahdollisuus nauttia myös jauheen muodossa sisältäpäin ja täten pyrkiä ylläpitämään nuorekas iho mahdollisimman kauas kantoisesti!

Mikäli Oslo Skin Labin kollageenijauhe herätti mielenkiinnon, koodilla ON MY WAY saat nyt jopa 60 % alennuksen ensimmäisestä pakkauksesta, jossa on kollageenijauhetta kuukauden tarpeisiin (alennettu hinta 14,30 €) ja jatkossa yhden pakkauksen hinta on 35,70 €. Jäsenyys ei sido mihinkään, eli voit halutessasi katkaista tilauksen koska tahansa, mikäli et ole tyytyväinen tuloksiin. Tilaamaan pääset TÄSTÄ.

Oslo Skin LabOslo Skin LabOslo Skin LabOslo Skin Lab

Onko teillä muuten kokemuksia kollageenilisien käytöstä? Mitä kollageenia olette käyttäneet ja oletteko huomanneet tuloksia kasvojen tai vartalon ihossa?

kauneus iho hyva-olo terveys
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *