Mitä jäi mieleen lokakuulta x 15

Kuukausi lähenee loppuaan ja vaihtuu kohta marraskuuksi. Jotenkin aivan uskomatonta, ettei jouluun ole enää edes kahta kuukautta, saatikka vuodenvaihteeseen! Miten aika onkin mennyt niin nopeasti? Toisaalta huomaan saman aina joka syksy. Tämä on kiireinen vuodenaika ja juoksee kuin siivillä. Olen aina myös pitänyt syksystä, vaikka ilmat viilenee ja valoa on vähemmän. Tässä vuoden ajassa on jotain taikaa – uuden alkua ja samalla vanhan ajanjakson loppumista. Enää pari hassua kuukautta, niin käännytään vuoteen 2021.

Kasasin tänään yhteen random asioita, jotka ovat jääneet mieleen lokakuulta. Tässä kuussa on nimittäin tapahtunut paljon ja nimenomaan hyvää.

Matkustin – siis ihan oikeasti matkustin lentokoneella Ivaloon ja vietin siellä viisi vuorokautta. Oli kyllä hassua matkustaa lentokoneella niin pitkän tauon jälkeen. Lentokoneella matkustaminen herättää varmasti mielipiteitä näinä aikoina, mutta itse näen sen aika pienenä pahana, kun mietitään kokonaisuutta. Ja toisaalta, jos kaikki lennot perutaan, menettää aika moni myös työpaikan. Eli näissä asioissa on monta näkökulmaa. Tosin ulkomaille en nyt lentäisi, eli sitä en missään nimessä lähtisi tässä tilanteessa tekemään. Suomen sisällä eri asia.

Testasin ensimmäistä kertaa elämässä fatbikea, eli läskipyörää ja olihan muuten kokemus! Kuvittelin lähteväni kivalle pyöräretkelle, mutta todellisuudessa tuo pyöräreissu oli aivan mielettömän rankka, vaikka kuvittelin omaavani ihan hyvän kunnon. 😁 Toki asiaan varmasti vaikutti se, että vettä satoi ja kura lensi. No olipahan ainakin kokemus ja uni maittoi hyvin tuon retken jälkeen!

Kävin Lidlissä enemmän kuin vuosiin! Nyt kun käytännössä vietämme paljon aikaa herra x:n kanssa ja hän on luonani joka yö, ostamme ruoat yhdessä. Tykätään hyvin saman tyyppisestä ruoasta, jonka vuoksi tosiaan tehdään yhteiset ostot ja olemme ottaneet yhdessä haasteen laskea kuukausittaiset ruokakulut (ruokakauppa ostot) ja pyritään pitämään ne 400 € / kk. On ollut aika mielenkiintoista seurata, miten paljon ruokaan menee rahaa ja kuinka suurta säästöä on käydä Lidlissä! Käydään siellä siis kerran viikossa, jonka lisäksi tehdään sitten täyttöjä S-Marketista tai Alepasta tarpeen mukaan. Toistaiseksi on pysytty aika kivasti budjetissa. Toki tuohon päälle tulee ravintolassa syömiset ja wolttaukset, joita meillä on 1-2 viikossa.

Tein useamman kivan hattulöydön second handina. Olen tosiaan aikamoinen ”hattufani” ja tykkään käyttää hattuja. Tästä syystä niitä myös aina kirppiksiltä bongailen ja monesti teen hyviä löytöjä.

Kävin verikokeissa mittauttamassa mm. veriarvot ja ferritiinin. Näistä lisää huomisessa postauksessa, mutta siellä oli sekä hyviä, että huonompia ylläreitä.

Tein todella paljon töitä kotoa käsin, ehkä jopa vähän liikaakin, mutta kotona on vaan niin helppo keskittyä. Käytännössä aloitan työt arkisin noin 9.30 ja jatkan ainakin 18-19 saakka. Tuossa välissä pidän ihan pieniä taukoja, jos laitan ruokaa, äänitän ääniviestejä tms. Olen pyrkinyt vähentämään iltaisin töiden tekoa ja siinä myös onnistunut, mutta kyllä välillä edelleen jotain juttuja hoidan vielä iltayhdeksältä. Iso muutos on kuitenkin se, etten istu enää koneella yömyöhään, jonka vuoksi nykyään olen iltaisin myös väsynyt ja saan unen oikeastaan heti sänkyyn mentyäni. Tähänkin asiaan parisuhde on muuten tuonut balanssia, sillä iltaisin on kiva käydä yhdessä lenkillä, katsella sarjoja, tehdä iltapalaa ja ylipäänsä viettää aikaa yhdessä.

Innostuin uudelleen banaanipannareista, joiden suhteen olin pitänyt pidemmän tauon!

Aloin virallisesti seurustelemaan ja unohdin tyystin alkuperäisen suunnitelman tapailla ainakin puoli vuotta ennen virallistamista.❤️

Juoksulenkit pimenevissä syysilloissa. Vielä on itse asiassa aika mukavat kelit juosta – ei ole liian kylmä, mutta ei kuumakaan. Itsehän en välitä talvisin juoksemisesta, sillä kylmä ilma ottaa herkästi keuhkoihin ja saan flunssan. Talvisin kulutan enemmän juoksumattoa ja käyn salilla. Tämä toki riippuu paljon siitä, millainen talvi tänä vuonna saadaan, tuleeko edes kunnon pakkasia?

Uunifetapasta, jota valmistin monta monituista kertaa! Ja omeletit, niitä tein lokakuussa ennätyspaljon.

Öljypohjaiset kasvojen puhdistusaineet, joihin olen erityisesti lokakuussa tutustunut. Kun aikaisemmin käytin kasvojeni puhdistukseen kasvomaitoa, nyt suosikkini on juuri puhdistusöljy. Huomaan myös, että öljypohjainen tuote sopii iholleni paremmin, sillä se ei kuivata vaan jättää ihon pinnan ihanan pehmeäksi. Hyviä tuotteita löytyy sekä Whamisalta, että Tony Molylta.

Kaksihaaraiset, joita olen kironnut. Vaikka pidän vaaleista raidoista ja vaaleammasta tukasta, huomaan kuinka niissä näkyy herkemmin hiuslatvojen huono kunto. Siispä aika kampaajalle varattu viikon päähän, jolloin huonot latvat saavat kyytiä…

Hyvä fiilis aivan kaikesta ja jossain määrin myös sellainen henkisesti vahva, voimakas olo. Vaikka töiden suhteen olen ollut stressissä, tasapainottaa henkilökohtaisen elämän balanssi kokonaisuutta ja kaikesta huolimatta koen, kuinka minulla on voimavaroja hallita painetta ja sietää tätä olotilaa nyt sen aikaa, kun ns. kiireisin ajanjakso on päällä.

Aurinkoiset syyspäivät, sillä niitäkin on ollut.

Rennolla otteella rullanneet treenit. Koska elämässäni on ollut lokakuussa paljon muuta sisältöä, ovat treenit jääneet hieman taka-alalle. Treenaan edelleen 2-3 kertaa viikossa salilla, jonka lisäksi juoksen ainakin yhden lenkin, mutta treenaaminen on enemmän ylläpitävää kuin kehitykseen tähtäävää (toisin kuin loppukesästä suunnittelin). Näillä nyt mennään ja tärkeintä on, että kehossa on hyvä fiilis.

Tällaisia asioita jäi mieleen lokakuulta, joka oli yksi vuoden parhaista. Itse asiassa koko syksy on ollut elämässäni loistava, joten tästä on hyvä jatkaa.🍂🍁😍

Millainen kuukausi teillä on ollut?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *